Sto si ga meni doveo onda,vodi ga u Manchester
Premijer liga BiH - aktuelno
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
pišete gluposti
- ElCartel11
- Kontakt:
Kažu da Mirvic dize 120kg u benchu i uz to pjeva Bosno moja poharanaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:45Ne znam, trebaju dizati bench pa ćemo vidjeti..![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
I jesul vama bar rekli šta ce raditi,koja joj je uloga kao strateškog partnera?
Pošto evo niko konkretno da kaže sta je to u sustini.Mada kad Sabrina to moze biti onda mi ne djeluje da je nešto zaj.ebano
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 27 jun 2022, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Jesam slagao sta? Hahahahah, e tacno muda grickate. Od investitora do strateeskog partnera aka Sabrina vjestica tinejderka. Provjereno od 51 izvora da se jedu vlastita muda.NotOccasionalFan je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:47Hvala ti prijatelju na uvijek tacnim i preciznin informacijama. Selam za 50 izvora! <3OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:45Hebem ti zeno majku na sta spadoše. Pa oni vaši Turčini su bar nesto dali, ovaj strateski im ni za jedne plate neda.![]()
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Ovo ti smatram relevantnim samo ako se Allahom zakunes!OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:47Amidja ga nagovorio da ulozi u Zelju stotine i stotine Konvertibilnih maraka.
Zadnja izmjena: NotOccasionalFan, dana/u 27 jun 2022, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
To mi je prvo palo na pamet
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Hahah jel uopste znas koliko Mirvic ima i koja poznastva? Super da je Diglisic toliki gigant,sad ce on za 2 dana kao Tan da vrati sve dugove to je za njega sitnica i kao Tan nakon par mjeseci da vam dovede igrace nemojte da brinete jedan je Digla
Samo najveći bendovi se mogu probiti na zahtijevno američko tržište. To su Pidro i Željezničar!
- Bersaga
- Kontakt:
Hvala Zula gdje čuo i ne čuo.OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:49Jesam slagao sta? Hahahahah, e tacno muda grickate. Od investitora do strateeskog partnera aka Sabrina vjestica tinejderka. Provjereno od 51 izvora da se jedu vlastita muda.NotOccasionalFan je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:47Hvala ti prijatelju na uvijek tacnim i preciznin informacijama. Selam za 50 izvora! <3OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:45
Hebem ti zeno majku na sta spadoše. Pa oni vaši Turčini su bar nesto dali, ovaj strateski im ni za jedne plate neda.![]()
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nisam znao da je Pidro osnovao bend.
Uz to i Combe je svirao po americi...
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 27 jun 2022, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Strateški partner ovo neka zajebancija.i 
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Sto ste ste mu dali poslovne prostore na stadionu i zemljiste pomocnog stadiona? Odgovori mi gdje cuo i ne cuo?Bersaga je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:51Hvala Zula gdje čuo i ne čuo.OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:49Jesam slagao sta? Hahahahah, e tacno muda grickate. Od investitora do strateeskog partnera aka Sabrina vjestica tinejderka. Provjereno od 51 izvora da se jedu vlastita muda.NotOccasionalFan je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:47
Hvala ti prijatelju na uvijek tacnim i preciznin informacijama. Selam za 50 izvora! <3
Gric gric?
Twbra dobar si momak Boga mi. Mi nudimo brate imovinu i imamo sta. Ovo nece biti neka sitna lova. Covjek pravi tribine i uzima poslovne na.koncesiju. Vi ste nudili muda da se ne ugasite da vas spasi. To je razlika. Opustite se. Spavajtezagor1987 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:50Hahah jel uopste znas koliko Mirvic ima i koja poznastva? Super da je Diglisic toliki gigant,sad ce on za 2 dana kao Tan da vrati sve dugove to je za njega sitnica i kao Tan nakon par mjeseci da vam dovede igrace nemojte da brinete jedan je Digla
Sta je Mirvic kinez?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Moze li malo vise informacija? Ako ti nije problem, naravno. Unaprijed hvala! <3OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:53Sto ste ste mu dali poslovne prostore na stadionu i zemljiste pomocnog stadiona? Odgovori mi gdje cuo i ne cuo?Bersaga je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:51Hvala Zula gdje čuo i ne čuo.OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:49
Jesam slagao sta? Hahahahah, e tacno muda grickate. Od investitora do strateeskog partnera aka Sabrina vjestica tinejderka. Provjereno od 51 izvora da se jedu vlastita muda.
Gric gric?
željkan nam znači ima partnera.
Prvo je morala biti parada neki dan, pa da se može zaključiti brak ova dva slatkiša od partnera

Prvo je morala biti parada neki dan, pa da se može zaključiti brak ova dva slatkiša od partnera
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Zasto se o Allahu brines. Trebao bi slaviti, rijesavate se svih dugova?NotOccasionalFan je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:49Ovo ti smatram relevantnim samo ako se Allahom zakunes!OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:47Amidja ga nagovorio da ulozi u Zelju stotine i stotine Konvertibilnih maraka.
Hoces jos informacija, babi ce i da te podojki ako treba.
Ln