FK Drina Zvornik

drinamen
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la drinamen » 09 feb 2011, 18:26

Samo F.K.S !! je napisao/la:I ona fasisticka zastava je isto bilo lazna mozda fotosop ?
A kad vi pijevate Srbe na vrbe? Znamo se mi dobro. Nikakve fašističke zastave nije bilo. I da napomenem još nešto. Porijeklom sam iz Sarajeva i ne patim ni od kakvih kompleksa. Igrači i navijači Sarajeva su što se mene tiče dobrodošli u Zvornik.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 09 feb 2011, 18:28

Licno sam bio na utakmici Drina-Sarajevo nacionalisticke pjesme od navijaca Drine su pocele puno prije nego je Husref bacio flasu na tribine,ko je bio na utakmici i koje realan od Drininih navijaca ovo ce potvrditi.Jedna zanimljiva anegdota je bila kod rezultata 1-1 trener Drine ubacuje rezervnog golmana da brani penale,a ovaj samo sto udje primi gol od Senada Repuha i nebi penala :D :D
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 09 feb 2011, 18:29

Kako oni prema nama tako mi prema njima u Sarajevu prebise nas redari tako ce i sa njima biti u Banja Luci samo jos gore ;)
Melburnski Lesinar

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 09 feb 2011, 18:30

" јесу ? ? & у Сарајеву?
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 09 feb 2011, 18:35

Samo F.K.S !! je napisao/la:I ona fasisticka zastava je isto bilo lazna mozda fotosop ?
O čemu ti pričaš, maloprije sam tvom jari manijaku objasnio neke stvari hoćeš i tebi, nemoj da izmišljaš kad nisi nikad ni bio u Zv a kamoli kad je ta utakmica igrana?
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 09 feb 2011, 18:38

kupus army je napisao/la:Licno sam bio na utakmici Drina-Sarajevo nacionalisticke pjesme od navijaca Drine su pocele puno prije nego je Husref bacio flasu na tribine,ko je bio na utakmici i koje realan od Drininih navijaca ovo ce potvrditi.Jedna zanimljiva anegdota je bila kod rezultata 1-1 trener Drine ubacuje rezervnog golmana da brani penale,a ovaj samo sto udje primi gol od Senada Repuha i nebi penala :D :D
А " " $ / ? " у " $ $ & " су опет ? $ $ свега " " ? $ транспаренте у " је ? " " групе ," " ? " " на ? Сарајева & са ".
$ " ? ',оне се на " пјевају " $ $,? " & не $ & ' & " ' "Ој &" ? " ? "" $ & " се " &,јер у & ' се " у & & не " тај $.
$ & " " & % %,% $ је Хусрефа $ ? ? " & " % " ?.
-,$ " су у $ на " ? ',јер " не / % $ % ? ' " то & се " ¥ & " ' ".$ сте $ по носу,у $ & % је " " ? " " горе,не " ? $ & % $ те % % " " ".

Drugo ime objektivnosti!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 09 feb 2011, 19:05

A dobro sad nećemo ni mi pretjerivati bilo je vrijeđanja kroz neke pjesme, ali to porediti sa fašizmom je više nego tragi-komično, ali dobro, ja znam da je pojedinim ljudima današnji politički sistem izaprao mozak Srebrenicom i sličnim stradalnim mjestima pa tako olako tu riječ uzima usta a i ne zna šta je bilo u Srebrenici a šta za vrijeme fašističke okupacije.Utakmica ko utakmica je bila dobra, Husref je malo provociro, mi malo više ali sve se to i danas može vidjeti na fudbalskoj utakmici. Cijela zbrka se digla zbog transparenta "Genocid" koji je označavao ime navijačke grupe, ali to gospodi iz saveza nije bilo jasno. Da nam je namjera bila nekoga uvrijediti njime pa prvo bi uvrijedili sebe jer je nad nama dva puta izvršen genocid u vidu od oko 2 miliona žrtava u PSR i DSR. Ali tenzije će se i dalje dizati i to mi je jasno, jedna strana uvijek mora biti nevina i u pravu ali mi se našeg navijanja nećemo odreći i sve što se tada desilo nas neće biti stid pa nek protumači kako ko hoće!

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 09 feb 2011, 19:07

B o X je napisao/la:A dobro sad nećemo ni mi pretjerivati bilo je vrijeđanja kroz neke pjesme, ali to porediti sa fašizmom je više nego tragi-komično, ali dobro, ja znam da je pojedinim ljudima današnji politički sistem izaprao mozak Srebrenicom i sličnim stradalnim mjestima pa tako olako tu riječ uzima usta a i ne zna šta je bilo u Srebrenici a šta za vrijeme fašističke okupacije.Utakmica ko utakmica je bila dobra, Husref je malo provociro, mi malo više ali sve se to i danas može vidjeti na fudbalskoj utakmici. Cijela zbrka se digla zbog transparenta "Genocid" koji je označavao ime navijačke grupe, ali to gospodi iz saveza nije bilo jasno. Da nam je namjera bila nekoga uvrijediti njime pa prvo bi uvrijedili sebe jer je nad nama dva puta izvršen genocid u vidu od oko 2 miliona žrtava u PSR i DSR. Ali tenzije će se i dalje dizati i to mi je jasno, jedna strana uvijek mora biti nevina i u pravu ali mi se našeg navijanja nećemo odreći i sve što se tada desilo nas neće biti stid pa nek protumači kako ko hoće!
Управо за $ " / своју на $ & - " " & & ? $! ВЗ 2010

Drugo ime objektivnosti!

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 09 feb 2011, 19:09

I preko Drine za nju se gine !!!
Melburnski Lesinar

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 09 feb 2011, 19:20

Zvornicki klan@ U mom postu nigdje nisam spomenuo transparente,jer ih nisam mogao ni vidjeti,jedino je na suprotnoj strani od trbina,gdje vam je sad nova tribina bila zastava Genocid,samo sam napisao za nacionalisticke pjesme da su pocele i prije nego je husref bacio flasu na tribine.Eh sad sto se tice navijackih skupina iskreno vasa grupa vukovi ili kako se vec zovete jako ste ne ozbiljna grupa(da ne kazem smijesna),vecinu gostovanja u premier ligi niste ni odradili,a brojka hordi zla nigdje nije bila manja od 200, tako to sto pises kao da bi se nesto hordama moglo desiti u Zvorniku je smijesno.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 09 feb 2011, 19:26

kupus army je napisao/la:Zvornicki klan@ U mom postu nigdje nisam spomenuo transparente,jer ih nisam mogao ni vidjeti,jedino je na suprotnoj strani od trbina,gdje vam je sad nova tribina bila zastava Genocid,samo sam napisao za nacionalisticke pjesme da su pocele i prije nego je husref bacio flasu na tribine.Eh sad sto se tice navijackih skupina iskreno vasa grupa vukovi ili kako se vec zovete jako ste ne ozbiljna grupa(da ne kazem smijesna),vecinu gostovanja u premier ligi niste ni odradili,a brojka hordi zla nigdje nije bila manja od 200, tako to sto pises kao da bi se nesto hordama moglo desiti u Zvorniku je smijesno.
" " " ?," свега " ' " $ се " ? јер " " ",? " - " $ " $ " с ?.
' пар & у " је $ ? у тој ".С $ стране & % $ ' % група (% ' % не $ на гостовања,стога не % ? ",а " $ $ & $ % % " не $ на гостовања)а о " је све ¥ $ ? $ $. А та " о " $ 200 је % - ?," " - " $ у " је 150.

Drugo ime objektivnosti!

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 09 feb 2011, 19:27

kupus army je napisao/la:Zvornicki klan@ U mom postu nigdje nisam spomenuo transparente,jer ih nisam mogao ni vidjeti,jedino je na suprotnoj strani od trbina,gdje vam je sad nova tribina bila zastava Genocid,samo sam napisao za nacionalisticke pjesme da su pocele i prije nego je husref bacio flasu na tribine.Eh sad sto se tice navijackih skupina iskreno vasa grupa vukovi ili kako se vec zovete jako ste ne ozbiljna grupa(da ne kazem smijesna),vecinu gostovanja u premier ligi niste ni odradili,a brojka hordi zla nigdje nije bila manja od 200, tako to sto pises kao da bi se nesto hordama moglo desiti u Zvorniku je smijesno.
I ti si smijesan cuj najbolje da Vukovi nemogu nista oko 150 Hordasa najbolje jos to
Melburnski Lesinar

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 09 feb 2011, 19:28

Na suprotnoj strani nije bila zastava "genocid"-a nego poruka urađena sprejom na platnu "Uvek uz tebe", i to nije bila poruka "Genocida" nego "Fedelisima", a što se tiče gostovanja Hordi u Zvorniku siguran sam da će doći kao i one godine što su došli.
Zadnja izmjena: B o X, dana/u 09 feb 2011, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 09 feb 2011, 19:30

Djeco ajd bolan ne svadjajte se .
Već jedno normalno pitanje koliki je kapacitet vašeg stadiona,ono što me iznenadilo je da još nijednom nije bio pun?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 09 feb 2011, 19:31

Vukovi 2. kolo dolazite li u Banja Luku i znali se broj otprilike ?
Melburnski Lesinar

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 09 feb 2011, 19:34

melanholicar je napisao/la:Djeco ajd bolan ne svadjajte se .
Već jedno normalno pitanje koliki je kapacitet vašeg stadiona,ono što me iznenadilo je da još nijednom nije bio pun?
Tačna cifra je 3 200 a što se tiče posjećenosti to već znaš sa čime se gledaoci susreću, kvalitet, loši uslovi posmatranja itd. a i Drina nije baš pokazala neki rezultat do predkraj polusezone. Neka prosjećnost posjeta je oko 900 ljudi i onih sa kartama i bez njih, ostaje nada da će se to popraviti sad kad poćne druga polusezona jer su počeli dolaziti dobri rezultati.
Nije Bitno je napisao/la:Vukovi 2. kolo dolazite li u Banja Luku i znali se broj otprilike ?
Ništa vam za sada nemožemo detaljnije reči!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 09 feb 2011, 19:46

Kazes da ja pisem gluposti,pa mozel biti veca glupost od ovoga sto ti napisa da imate razlog sto neidete na gostovanja??Jos jedan dokaz koliko je ste ne ozbiljna grupa je to da je vas vodja pripadnik Grobara..i samo da navedem brojek Hordi zla u ovoj sezoni na gostovanjima:Lukavica 1700,Banovici 1500,Prijedor 200,Gradacac 300,Siroki 200a bilo bi i vise,jer je bio ogranicen broj karata) i Mostar 250.Toliko od mene na vasoj temi,do utakmice u Zvorniku izmedju Sarajeva i Drine.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 09 feb 2011, 19:48

Vidim neki se cude ponasanjem navijaca FK Drine Zvornik.

Vjerovatno vama nije toliko poznato da u Zvorniku su se desili najgori i najmonstrumniji zlocini u Evropi posle drugog svjetskog rata.

''Veliki junaci'' su protjerali preko 40000 Bosnjaka i ubili oko 5000 a od tih je bilo 1000 zena i djece.

A potomci tih ''junaka'' to danas slave.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 09 feb 2011, 19:49

" & не тјера са '," $ $ " гажење ? ;)
А о " & ? $ не & " $ ' " све $ са 2 " $ ? ?.
А ? $ - јавно " о ' % не $ на гостовања,? су $ " то ? " не $ " на ' $ " јавно ".

Drugo ime objektivnosti!

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 09 feb 2011, 19:49

[quote="kupus army"]Zvornicki klan@ U mom postu nigdje nisam spomenuo transparente,jer ih nisam mogao ni vidjeti,jedino je na suprotnoj strani od trbina,gdje vam je sad nova tribina bila zastava Genocid,samo sam napisao za nacionalisticke pjesme da su pocele i prije nego je husref bacio flasu na tribine.Eh sad sto se tice navijackih skupina iskreno vasa grupa vukovi ili kako se vec zovete jako ste ne ozbiljna grupa(da ne kazem smijesna),vecinu gostovanja u premier ligi niste ni odradili,a brojka hordi zla nigdje nije bila manja od 200, tako to sto pises kao da bi se nesto hordama moglo desiti u Zvorniku je smijesno.[/quote

Čuj zastava Genocid...Pričaš nešto što nije tačno...Takve informacije širiti je potpuno besmisleno...Bila je zastava Uvek uz tebe....Koja se na tekmi sa slavijom u basketu koristila kao šetalica
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-a ... 607720.jpg

evo i slika kad se ta zastava radila...

drugo...ko god spominje trans Iran,muslimani i to...Samo mogu da kažem da trans u životu niko od momaka Genocida nikad nije napravio....Tačno je da je na ogradi metalnoj pisalo ''sve odavde do irana,biće groblje muslimana'' ali zastava niti trans nikad nije bila napravljena....
Fedelissimi (Grupa sa sredine tribine,na toj utakmici),nosila je svoj trans
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-a ... 989106.jpg

I još jedan crni sa natpisom Zvornik Srbija B Blokovi....znači takvih transparenata sa iranom i tim glupostima nije bilo!
Vi ''kupus army'' pričate da su vukovi smješna grupa.....hah...zar vi nekome nešto da pričate...pa 45 minuta na utakmici pjevate :Bosnom behar probeharao!....toliko o vama......!
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.