FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
jeste, tako bi to trebalo, kad se vrate Stankovic, Lucio, Milito MOZDA zaigra u drugoj, Samuel je zavrsio sezonu, Pazzini ne moze igrati, Kharja i Nagatomo ce pomoci
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Interisimo
- Kontakt:
Mislim da cemo ovako protiv Bayerna igrat..

Rafa Benitez se opet dotakao Intera i problema koje je imao u klubu.naveo je da nije imao dobre odnose sa medicinskim timom Intera a prenosim najzanimljivije dijelove :
''Najveći uticaj na igre Intera, imale su povrede. Dosta podataka mi je tada falilo. Moj stručni štab i ja nismo kontrolisali rad doktora. Tretmani i faza oporavka su nama bili strani. Čim smo otišli iz Intera, tih osam ljudi su odjednom zdravi'', rekao je on za špansku ''Marcu'' i dodao.
''Neki igrači su bili predani zadacima, neki ne, ali to se dešava kada se stane sa pobjedama. Bilo mi je svejedno, jer sam znao da su spremni da me se otarase. Još u avgustu sam tražio pojačanja, a nije doveden ni jedan igrač. Sada je ekipa bukvalno nova. Nešto tu nije u redu'', zaključio je španski stručnjak koji je trenutno bez angažmana.
Daleko ti kuća Rafa.
''Najveći uticaj na igre Intera, imale su povrede. Dosta podataka mi je tada falilo. Moj stručni štab i ja nismo kontrolisali rad doktora. Tretmani i faza oporavka su nama bili strani. Čim smo otišli iz Intera, tih osam ljudi su odjednom zdravi'', rekao je on za špansku ''Marcu'' i dodao.
''Neki igrači su bili predani zadacima, neki ne, ali to se dešava kada se stane sa pobjedama. Bilo mi je svejedno, jer sam znao da su spremni da me se otarase. Još u avgustu sam tražio pojačanja, a nije doveden ni jedan igrač. Sada je ekipa bukvalno nova. Nešto tu nije u redu'', zaključio je španski stručnjak koji je trenutno bez angažmana.
Daleko ti kuća Rafa.
- Interista di cuore
- Kontakt:
Damire sine,eto ljudi su ti sve rekli...ja nisam bio tu
malo vijesti sad : Nagatomo ce sasvim sigurno bit otkupljen,cijena ce bit 8 miliona...i u ovom prelaznom roku je trebo bit otkupljen,ali nisu mogli stic radi njegovog transfera u Cesenu...komplikovano uglavnom
Pandeva hoce Bayern i Wolfsburg,spominje se nekih 10 miliona eura.Bayern je valjda spreman ponudit 7,a Wolfi 10...samo nek ga vode
Milan Badelj se spominje...
Montolivo bi vrlo lako na ljeto mogo prec kod nas...eto malo traceva
Lucio bi se mogo oporavit za Juve...

malo vijesti sad : Nagatomo ce sasvim sigurno bit otkupljen,cijena ce bit 8 miliona...i u ovom prelaznom roku je trebo bit otkupljen,ali nisu mogli stic radi njegovog transfera u Cesenu...komplikovano uglavnom

Pandeva hoce Bayern i Wolfsburg,spominje se nekih 10 miliona eura.Bayern je valjda spreman ponudit 7,a Wolfi 10...samo nek ga vode

Milan Badelj se spominje...
Montolivo bi vrlo lako na ljeto mogo prec kod nas...eto malo traceva

Lucio bi se mogo oporavit za Juve...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
-
- Kontakt:
Ako bi Montolivo došao (ne bih volio,jer on je lider naš) to ne bi bilo dobro za moj klub ali svakako velika stvar za Inter,jer je čovjek koji ima u glavi osim što ima u nogama.To bi za Inter nesumnjivo bilo veliko i značajno pojačanje.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
veceras 11 igraca Intera na reprezentativnom tanjiru:
Julio Cesar (Brazil): France v Brazil, Paris - Estade de France (21.00 local time)
- Houssine Kharja (Morocco): Morocco v Nigeria, Marrakech - Grand Stade de Marrakech (20.00 local time);
- Esteban Cambiasso and Javier Zanetti (Argentina): Argentina v Portugal, Geneva - Stade de Genève (21.00 local time);
- Wesley Sneijder (Netherlands): Netherlands v Austria, Eindhoven - Philips Stadion (20.30 local time);
- Thiago Motta, Giampaolo Pazzini and Andrea Ranocchia (Italy): Germany v Italy, Dortmund - Signal Iduna Park stadium (20.45 local time);
- Samuel Eto'o (Cameroon) and Goran Pandev (Macedonia): Macedonia v Cameroon, Skopje - Skopje City Stadium (16.30 local time);
- Joel Obi (Nigeria): Nigeria v Sierra Leone, Lagos - National Stadium.
Julio Cesar (Brazil): France v Brazil, Paris - Estade de France (21.00 local time)
- Houssine Kharja (Morocco): Morocco v Nigeria, Marrakech - Grand Stade de Marrakech (20.00 local time);
- Esteban Cambiasso and Javier Zanetti (Argentina): Argentina v Portugal, Geneva - Stade de Genève (21.00 local time);
- Wesley Sneijder (Netherlands): Netherlands v Austria, Eindhoven - Philips Stadion (20.30 local time);
- Thiago Motta, Giampaolo Pazzini and Andrea Ranocchia (Italy): Germany v Italy, Dortmund - Signal Iduna Park stadium (20.45 local time);
- Samuel Eto'o (Cameroon) and Goran Pandev (Macedonia): Macedonia v Cameroon, Skopje - Skopje City Stadium (16.30 local time);
- Joel Obi (Nigeria): Nigeria v Sierra Leone, Lagos - National Stadium.
Call the coroner!
- Interista di cuore
- Kontakt:
melanholicar je napisao/la:Ako bi Montolivo došao (ne bih volio,jer on je lider naš) to ne bi bilo dobro za moj klub ali svakako velika stvar za Inter,jer je čovjek koji ima u glavi osim što ima u nogama.To bi za Inter nesumnjivo bilo veliko i značajno pojačanje.
Monto nije produzio ugovor koji mu istice do 2012.godine,a Moratti i Branca su veliki njegovi fanovi pa cemo vidjet...a Inter ce na ljeto sasvim sigurno dovesti jednog veznjaka,osim Montoliva,spominje se i Nuri Sahin...al izvjesnija je opcija Montoliv.
- Interista di cuore
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
joooooooj doktoraaa Bozeee
joooooooj doktoraaa Bozeee

Velika majstorija velikog majstora 

Call the coroner!
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
perverzan momak 

...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
šta reći za Snaidera, majstor, genije. doktor...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
sneider je ljudozder

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
-
- Kontakt:
da ja samo dodam kreativac, profesionalac,perfekcionista, ima tako slatku malu,što je još bitnije boji se otići na nadogradnju kose....legenda,jedna od velikih grešaka koju je napravila tadašnja uprava Reala!muXmania je napisao/la:šta reći za Snaidera, majstor, genije. doktor...
žena mu je strojkica to stoji...melanholicar je napisao/la:da ja samo dodam kreativac, profesionalac,perfekcionista, ima tako slatku malu,što je još bitnije boji se otići na nadogradnju kose....legenda,jedna od velikih grešaka koju je napravila tadašnja uprava Reala!muXmania je napisao/la:šta reći za Snaidera, majstor, genije. doktor...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Zna li iko kakva je situacija sa Cambiassom?Sinoć je izašao pred kraj meča i vidio se bolan izraz na licu.
Krajem prvog poluvremena dobio je jak udarac i izašao je iz igre da bi se na početku drugog ponovno pojavio na terenu i bio u igri do pred sami kraj.Ne kontam što su ga ponovo vraćali u igru, ipak je bila prijateljska utakmica ...
Krajem prvog poluvremena dobio je jak udarac i izašao je iz igre da bi se na početku drugog ponovno pojavio na terenu i bio u igri do pred sami kraj.Ne kontam što su ga ponovo vraćali u igru, ipak je bila prijateljska utakmica ...
- Interista di cuore
- Kontakt:
ja sto sam gledo a i cito,Cambiasso je ok i igra protiv Juvea sigurno...
- Interista di cuore
- Kontakt:
igra Cambiasso sasvim sigurno,nije povrijedjen danas je potvrdjeno...Protiv Juvea će vjerovatno igrati ista ekipa kao i protiv Rome. Forza Inter !
http://beneamata.com/showthread.php?t=1507
http://beneamata.com/showthread.php?t=1508
http://beneamata.com/showthread.php?t=1507
http://beneamata.com/showthread.php?t=1508
Dobro je, i Lucio i Stankovic su juce trenirali, ne punim intetnzitetom, ali vracaju se polako
Call the coroner!
-
- Kontakt:
Ima li ikakvih informacija kada ih ponovo možemo očekivati na terenu?Puma je napisao/la:Dobro je, i Lucio i Stankovic su juce trenirali, ne punim intetnzitetom, ali vracaju se polako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.