Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

amir
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la amir » 20 maj 2009, 20:27

Stone Island je napisao/la:
amir je napisao/la: Vidis da sam neki mladji lik, he-he, dobro si me nasmijao, neslazem se ni sa cim sto si napisao ali to je tvoje misljenje, bujrum samo ti svoj pravac a ja cu svoj.
Ako si stariji još gore :lol:
Ja se slažem s loptom i vfc1922,serem se ja narod i državu kojoj je uspjeh važniji od sebe,od svoje časti,ponosa,dostojanstva,principa,vrijednosti !

Svaki dan,sve mi se više gadi ova država...ustvari narod mi se gadi ! Država je prelijepa,država je san snova ali kad kreteni žive tu onda i ne čini se tako...

Uživajte braćo,i sljedeći put opet ponesite arapsko-turska obilježja na slavlje pobjede !

@ahmic:ako je dogovoren bojkot,onda bojktujmo ! Idemo do kraja...
A ne dovedu Ćiru i opet BP puno...e **** ja to ! I treba nam ovako biti...
U svakog priča,nisam radi Saveza tu...e **** vas ja maloumne...
Meni je samo žao mene i ove manje grupe ljudi koji žele dobro svojoj zemlji na duže staze...trabunjamo bezveze ovdje,objašnjavamo neke stvari ali opet većina pila svoje !
a je patriote "svaka cast "
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2009, 20:33

Stone Island je napisao/la:Meni je samo žao mene i ove manje grupe ljudi koji žele dobro svojoj zemlji na duže staze...trabunjamo bezveze ovdje,objašnjavamo neke stvari ali opet većina pila svoje !
I meni Vas je žao. Poslat ću Vam par slika iz Afrike naredne godine, a Vi istrajte u svojoj namjeri, dižite bune i ustanke, naravno, iz svojih udobnih stolica ispred monitora.

Isto tako i mi Vama objašnjavamo neke stvari, ali mi ne trabunjamo bez veze, sve što kažemo potkrijepimo činjenicama. Vi nas učite da mrzimo Ćiru, a vidiš, to me kod kuće nisu učili, da mrzim. Samo izvlačite iz konteksta, a činjenice vješto zaobilazite. Sad ni Muzurović ne valja!? Stvarno očajnički potezi. Ćiro mi nije drag, ne volim ga, zar mi to daje za pravo da pljujem po njemu? Da iznosim neistine i nebuloze? Neću, on je selektor reprezentacije koju volim, a najbitnije je da on ima rezultate sa tom reprezentacijom.

Već mjesecima pričate neke priče, ali još uvijek nisam skontao šta vi konkretno hoćete? Za šta se zalažete? Nije mi jasan vaš cilj! Moj cilj je plasman na SP u Južnoafričku Republiku, a Vaš pljuvanje??
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 maj 2009, 21:06

Virtu4l je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:Meni je samo žao mene i ove manje grupe ljudi koji žele dobro svojoj zemlji na duže staze...trabunjamo bezveze ovdje,objašnjavamo neke stvari ali opet većina pila svoje !
I meni Vas je žao. Poslat ću Vam par slika iz Afrike naredne godine, a Vi istrajte u svojoj namjeri, dižite bune i ustanke, naravno, iz svojih udobnih stolica ispred monitora.

Isto tako i mi Vama objašnjavamo neke stvari, ali mi ne trabunjamo bez veze, sve što kažemo potkrijepimo činjenicama. Vi nas učite da mrzimo Ćiru, a vidiš, to me kod kuće nisu učili, da mrzim. Samo izvlačite iz konteksta, a činjenice vješto zaobilazite. Sad ni Muzurović ne valja!? Stvarno očajnički potezi. Ćiro mi nije drag, ne volim ga, zar mi to daje za pravo da pljujem po njemu? Da iznosim neistine i nebuloze? Neću, on je selektor reprezentacije koju volim, a najbitnije je da on ima rezultate sa tom reprezentacijom.

Već mjesecima pričate neke priče, ali još uvijek nisam skontao šta vi konkretno hoćete? Za šta se zalažete? Nije mi jasan vaš cilj! Moj cilj je plasman na SP u Južnoafričku Republiku, a Vaš pljuvanje??
Tako je. Nije Ćiro kriv što nam je država ovakva. Zašto ga onda mrziti, zašto pljuvati po njemu. Ni meni nije drag, ali čovjek radi svoj posao profesionalno, nemiješa se niučiji posao. A šta vi mislite zašto nam je ovako u državi. Mržnja među narodima je uzrok sve ove katastrofe.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 20 maj 2009, 21:08

A ja naivnih ljudi.pa zar niste skontali vise da osoba koja radi protiv saveza ne moze obavljati nikakvu funkciju unutar tog saveza(vidjeli sve kako je kodro zavrsio)..
Pa eto vi koji toliko gledate na cinjenice i logiku recite mi ima li logike da nekog zoves u tim ak znas da bi on radio protiv tebe.manite se vise tih gluposti da ce ciro srusiti savez.pa covjek toliko podrzava muniba da je to za ne povjerovati.pa zar mu nije u interesu da se ta situacija oko sekretara sto prije rijesi.ja mislim da je 10x manji problem navici se na novog sekretara,nego prolongirati ove izbore..
A amire jel tebi ista znaci sto je ciro rekao tudjmanu (dok je ovaj lezao u krevetu i imao tesku gripu),franjo volio bih cak da imam tu tvoju gripu jer bi to bila velika cast za mene..a to se zbilo za vrijeme agresije na nasu zemlju.sad skontaj jel to ima smisla sto je muzurovic rekao..
Zadnja izmjena: delija, dana/u 21 maj 2009, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 20 maj 2009, 21:15

Virtu4l je napisao/la:

Haj Boga ti nemoj se praviti pametan.covjek ti je u istom tom postu objasnio razloge nasih kritika

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 20 maj 2009, 21:43

Virtu4l je napisao/la:Nije on napisao nikakve razloge, samo je pokazao koliko je frustriran ovom situacijom.

Vi pjevajte svoju pjesmu mi cemo svoju. Gdje si procitao to za Tudjmana? na --- SPAM ---? :D

To je vas posao, samo blatite, blatite i blatite... boli vas ona stvar za reprezentaciju, za dzeku, za misketa... samo kukate, samo bi da mijenjate, koga i sta to nije bitno... osvijestite se, vi ste samo zrno u pustinji, zrno na koje niko ne obraca paznju
Što da se zadovoljimo s jednim Džekom kad ih možemo ima u svakoj generaciji barem po 3 ?
Ćiro je dobrica od čovjeka to si upravu...izjava da BiH nikada neće imati svoju repku,ma omaklo mu se šta ima veze :lol: izjava kako mu je drago da je dobio Turke,ma omaklo muse,fin je on,duša od čovjeka ! :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2009, 21:47

Aha, jeste, sve to vi imate uredno snimljeno, video i audio i cekate da to objavite kad dodje "pravi" momenat.

Jeste li nekad bili na utakmici reprezentacije? Osjetili onaj naboj? Osjetili kad Bolic, Kodro, Dzeko ili Miske zabiju gol i potrce prema vama? Siguran sam da niste, jer da jeste... nebi vi pricali ove nebuloze... zanimala bi vas samo reprezentacija i igra...
Voli te tvoje Sarajevo.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 20 maj 2009, 22:51

Ne mogu od vas ni gledati finale Kupa Uefa na miru. :lol:
Tema ide pod kljuc dok se ne ocisti...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 maj 2009, 09:33

pobrisano, otključano.
bujrum, nastavite sa politikom, odavno nije bilo banova na temema o reprezentaciji.

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 21 maj 2009, 13:07

ovdje sa pojedincima nevrijedi raspravljati zbog mentalnog sklopa, pozdrav za sve ljubitelje fudbala

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 21 maj 2009, 16:33

alemao je napisao/la:ovdje sa pojedincima nevrijedi raspravljati zbog mentalnog sklopa, pozdrav za sve ljubitelje fudbala
Ciao pametni!Vjerovatno je tvoj mentalni sklop na visokom nivou,pa kad je tako zasto pises nepravilno,mogao si barem nauciti pisati!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 21 maj 2009, 19:40

Zanimljivo kakve su ove predrasude Ciroljubaca:)
Ako ne volis Ciru i ne vices Ciro Majstore ti :
- si veliki znalac fudbala,
- nisi patriota,
- si ljubitelj fudbala,
- ne volis reprezentaciju,
- ne uzivas u uspjehu?! reprezentacije
itd...
Jedino se to moze zakljuciti iz nekih postova, a ima ih puno :mrgreen:
Zadnja izmjena: RiNo, dana/u 21 maj 2009, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2009, 20:08

Dok ja situaciju vidim ovako:

50 ljudi je na strani fudbala, nije na Cirinoj strani, vec ljudi zele da odemo na prvenstvo...

3 covjeka huskaju masu protiv Cire, ne zanima ih Juzna Afrika, ne zanima ih igra, zanima ih samo kako ce sto vise blatiti selektora... istinom ili neistinom, uopste nije bitno
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 maj 2009, 20:40

Otto rehagel je cistokrvni grk i veliki grcki patriota.
Hiddinik tipicni rus vidi mu se po faci.
Vaha za kojeg Ciro mala maca sto se izdajstva tice pravi negro sa obale safari i slonova.
Eno ga sad ce i Kuze da pijeva Din,Din ja sam iz Tiran pravi aljbanac.
Eto toliko o glupavom vam patriotizmu i da mora neko da bude patriota u repci.
Zasto prvo ne ocistite savez ah da ovakvi ne izlaze iz misje rupe i cekaju kad ce biti promijene da opet ispravlaju krive drine.
Ovi sto su protiv Cire lice mi na mupetovce stare sa balkona :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 21 maj 2009, 21:14

Virtu4l je napisao/la:Dok ja situaciju vidim ovako:

50 ljudi je na strani fudbala, nije na Cirinoj strani, vec ljudi zele da odemo na prvenstvo...

3 covjeka huskaju masu protiv Cire, ne zanima ih Juzna Afrika, ne zanima ih igra, zanima ih samo kako ce sto vise blatiti selektora... istinom ili neistinom, uopste nije bitno
pazi majstore sve nas zanima i SP, zanima nas kako igra Bosna, zanima nas sve oko reprezntaije, ali isto tako ne volimo kad na mjestu sdelektora sjedi jedan covjek koji je protiv Bosne, nebitno jel on bio Bosanac, Srbin, Hrvat, Rus, Arap ili bilo koje druge nacionalnosti...
a isto tako nama je vaznije da imamo reprezntaciju koja ce svako veliko takmicenje biti standardna, a ne reprezntaciju koje ce otici na SP 2010 i onda Bog zna kad opet...a sa cirom to ne mozemo ostvariti (upitno je jel mozemo i ovo drugo, al eto)...ja smijem glavu dati, da ciro nije znao kako Supic izgleda dok ga nije vidio na okupljanju...nije ga covjek pogledo...il mozda je imo masku i preiku pa ga nismo prepoznali....
covjek jednostvno ne radi svoj poso...

@harishp

ne bitno jel selektor jedne drzave patriota il voli il je ravnodusan prema toj drzavi, al na mjesstu selektora ne moze da sjedi covjek koji prosto receno mrzi tu drzavu...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 21 maj 2009, 21:40

harishp je napisao/la:Otto rehagel je cistokrvni grk i veliki grcki patriota.
Hiddinik tipicni rus vidi mu se po faci.
Vaha za kojeg Ciro mala maca sto se izdajstva tice pravi negro sa obale safari i slonova.
Eno ga sad ce i Kuze da pijeva Din,Din ja sam iz Tiran pravi aljbanac.
Eto toliko o glupavom vam patriotizmu i da mora neko da bude patriota u repci.
Zasto prvo ne ocistite savez ah da ovakvi ne izlaze iz misje rupe i cekaju kad ce biti promijene da opet ispravlaju krive drine.
Ovi sto su protiv Cire lice mi na mupetovce stare sa balkona :lol:
Glup si k'o ku...!

A sad,bujrum,banujte me...

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 21 maj 2009, 21:46

zar se ova tema nije izlizala, pa ciri je bitnije tko ce biti gradonacelnik zagreba nego tko ce stajati na golu bh repke. jedno mu se mora priznati zna prepoznati talentovanu momcad

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 21 maj 2009, 21:50

bh hrvat je napisao/la:zar se ova tema nije izlizala, pa ciri je bitnije tko ce biti gradonacelnik zagreba nego tko ce stajati na golu bh repke. jedno mu se mora priznati zna prepoznati talentovanu momcad
Gle'aj sada paljbe...

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 21 maj 2009, 22:04

bh hrvat je napisao/la:zar se ova tema nije izlizala, pa ciri je bitnije tko ce biti gradonacelnik zagreba nego tko ce stajati na golu bh repke. jedno mu se mora priznati zna prepoznati talentovanu momcad
ma sigurno si pogrijesio, to je neki drugi Ciro u Zagrebu...
ovo je pravi ciro :lol: prati talente po Evropi, nema vremena ni da daje intervjue, ni da gostuje po emisijama...
RiNo je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la: Ako mi nevjerujete da je to Ciro bio, evo vam dokaz:
slika
ja se drekno "Piro cederu", on se okreni, nabaci kes a ja upuca ovu finu slicicu!

Pozzzzzzzzzzzzzz
to koristi za pracenje forme igraca po Evropi...
ovo je za HNL:
slika
a jos ga nisu provalili kako izgleda kad prati nasu Premijer Ligu :mrgreen: :mrgreen:
:lol:
100% sportski i krajnje opušten potpis

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 maj 2009, 22:08

evo citam ovo i smjesno mi...
koliko sam ja upucen kodro je skupio ove momke bolic je ganjo pasos za pjanica...
ciri svaka cast na rezultatima ali mislim da bi i kodro iste postigo plus sto bi iskrenije radili...
za virtuala jesil ikada bio na kosevu i gledo repku a na stadinu 40 ljudi...eh sad sjedi 5 minuta i razmisli sto ljudi nije bilo i kakav ti naboj dodje kad ti kuhar da go
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.