Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Pitao bih te da ti sutra sin dodje i kaze tata ja sam derpe sta bi mu rekao, ne mogu ove dvolicnosti i laznog podrzavanja puca vama tuki za njima kao i meni
Pa neka voli koga hoće, šta ću mu ja.
Lijep dan za BiH
Lijep dan za BiH

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sta bi trebao, yebati mu sve po spisku i mozda ga slomiti, pretpostavljam da bi ti to uradio svom da ti kaze to.Uostalom to sto pises nema nikakve veze sa ovim blamiranjem maloprije, izjednačio pedofile i lgbt, da ima tema najgluplji postovi foruma taj bi stajao na vrhu.dachodachoni je napisao/la: ↑25 jun 2022, 10:41Pitao bih te da ti sutra sin dodje i kaze tata ja sam derpe sta bi mu rekao, ne mogu ove dvolicnosti i laznog podrzavanja puca vama tuki za njima kao i meni
- Marsal
- Kontakt:
Rekao bih mu sine nek si živ i zdrav i ako hoćeš da pronađeš sreću napusti BiH da ti glavu ne bi rascjepo neki seljački mungos jer on misli da nije prirodno da voliš muškarca umjesto žene.dachodachoni je napisao/la: ↑25 jun 2022, 10:41Pitao bih te da ti sutra sin dodje i kaze tata ja sam derpe sta bi mu rekao, ne mogu ove dvolicnosti i laznog podrzavanja puca vama tuki za njima kao i meni
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Sve to potice od odgoja, roditelji su krivi. Ja sam mom kupovo autice i vodio ga na utakmice nije se igro barbikamaenobarca je napisao/la: ↑25 jun 2022, 10:44Sta bi trebao, yebati mu sve po spisku i mozda ga slomiti, pretpostavljam da bi ti to uradio svom da ti kaze to.Uostalom to sto pises nema nikakve veze sa ovim blamiranjem maloprije, izjednačio pedofile i lgbt, da ima tema najgluplji postovi foruma taj bi stajao na vrhu.dachodachoni je napisao/la: ↑25 jun 2022, 10:41Pitao bih te da ti sutra sin dodje i kaze tata ja sam derpe sta bi mu rekao, ne mogu ove dvolicnosti i laznog podrzavanja puca vama tuki za njima kao i meni

- Marsal
- Kontakt:
Sve i da si ga vodao da gleda ragbi i trenira boks, on je svejedno mogao biti gay i osjećat privlačnost ka istom spolu bez obzira da li se igrao sa kamionima ili barbikama.
Ja se bgm igrao barbikama kao mali, imao i svoju lutku bebu, svaka druga slika iz djetinjstva sa njom
gej nisam a dobro zensko volim vise od icega.

-
- Kontakt:
ma jok to su uglavnom razmazena i lijena djeca koja prstom nisu mrdnula u zivotu pa ajde da bude derpe da prkosi nekome da se osjeca korisnije sve je to u glavi isprani mozgovi sa strane zapada
- Marsal
- Kontakt:
Danas su mi najkul likovi koji govore "ali koliko bi 30.000 maraka nahranilo gladnih ljudi u BiH". It happens to be da su to uglavnom isti oni likovi koji šute kad skalameriju od respiratora kupiš za 10.5 miliona maraka. 

hodi mama da kokare vibes
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
De se odluci, jesul **** razmazena djeca koja ne rade nista ili djeca koja su se igrala barbikama
a najgore sto gledam na društvenim mrežama kod mene najvise protiv homoseksualaca su brude koji zagledaju jedan drugog u teretani ispred ogledala, zagledaju kako su im uredjene bradice

ono gledam veci homoseksualci od samih homoseksualaca

Imam u drustvu jednog homofoba strasnog, i bas jes bilder sa bradomRobust je napisao/la: ↑25 jun 2022, 10:58a najgore sto gledam na društvenim mrežama kod mene najvise protiv homoseksualaca su brude koji zagledaju jedan drugog u teretani ispred ogledala, zagledaju kako su im uredjene bradice![]()
![]()
![]()
ono gledam veci homoseksualci od samih homoseksualaca![]()
znam i jednog homoseksualnog para onstariji koji voda mladjeg lika tom liku je bolje nego nekoj sponzorusi gdje ga ovaj sve voda
![]()
![]()
![]()

- BoixosNois1899
- Kontakt:

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Predivan dan
Marsal je napisao/la: ↑25 jun 2022, 10:46Rekao bih mu sine nek si živ i zdrav i ako hoćeš da pronađeš sreću napusti BiH da ti glavu ne bi rascjepo neki seljački mungos jer on misli da nije prirodno da voliš muškarca umjesto žene.dachodachoni je napisao/la: ↑25 jun 2022, 10:41Pitao bih te da ti sutra sin dodje i kaze tata ja sam derpe sta bi mu rekao, ne mogu ove dvolicnosti i laznog podrzavanja puca vama tuki za njima kao i meni

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Opet bradati i religiozni alfa muzijaci na kontra skupu Paradi Ponosa uzdizu parole na kojima eksplocitno izjavljiju ljubav ka drugim muskarcima. Predivno 

I djecu spominju, komedija.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Šejtansko - Paganska posla.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.