Ne znaju oni sta je to. Jos im one od prosle godine na otkuhavanju.
Jesu li ono vas prozivali za virsle ?
Naravno.
Sad skontaj kakav smo put prosli da bi dosli do ovoga.
Upravo zbog virsli i puknutih zastavica iz Trebinja smo ovdje gdje i jesmo. Samo zbog Bosnjackog mentaliteta i lopovluka nismo gdje bi trebali biti, toga smo svjesni zato je i opala zainteresovanost za klubom. Previse lopovluka je bilo oko kluba. A svega smo se rijesili i rijesavat cemo opet ako bude trebalo.
I to sve raja, naša Sarajevska završila. Od statuta preko tjeranja lopovluka iz kluba, do investitora! I opet cemo ako bude trebalo, a tako nam malo za euforiju i prekucavanje posjete treba.
Lijep pozdrav iz Šehera!
Samo da ti kazem da opet na meniju mozes da ocekujes virsle. S 'stovanjem iz Hercegovine.
Hahahahaha trpat će vam ga Fele jaukat ćete po forumu poslije
Ko ce koga da trpa,vrijeme ce pokazati.Isto tako ce vrijeme pokazati da je hibrid Kesoljuba i Amara samo njihova blijeda kopija.Daj Boze,pa da Fedja ostane 7 kola u Sarajevu
Kad sam ja govorio da je los ti i slicni pisali Ferguson a sad jedete svoja vanago nije to lijepo moj Reufe
Ko ce koga da trpa,vrijeme ce pokazati.Isto tako ce vrijeme pokazati da je hibrid Kesoljuba i Amara samo njihova blijeda kopija.Daj Boze,pa da Fedja ostane 7 kola u Sarajevu
Kad sam ja govorio da je los ti i slicni pisali Ferguson a sad jedete svoja vanago nije to lijepo moj Reufe
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
Samo lagano momci,bit će ovo luda sezona,možda i najluđa do sad.
Samo iskreno malo sam zabrinut za Slobodu,jesu nam uvijek nezgodni bili ali ne bih volio da krenu nizbrdo ali Bgm loše stoje.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Ne znaju oni sta je to. Jos im one od prosle godine na otkuhavanju.
Jesu li ono vas prozivali za virsle ?
Naravno.
Sad skontaj kakav smo put prosli da bi dosli do ovoga.
Upravo zbog virsli i puknutih zastavica iz Trebinja smo ovdje gdje i jesmo. Samo zbog Bosnjackog mentaliteta i lopovluka nismo gdje bi trebali biti, toga smo svjesni zato je i opala zainteresovanost za klubom. Previse lopovluka je bilo oko kluba. A svega smo se rijesili i rijesavat cemo opet ako bude trebalo.
I to sve raja, naša Sarajevska završila. Od statuta preko tjeranja lopovluka iz kluba, do investitora! I opet cemo ako bude trebalo, a tako nam malo za euforiju i prekucavanje posjete treba.
Fedja je Ferguson,sad je Fedja rinaka od trenera haha kako je lijepo kad nemas svoje JA
Ovako na prvu, ovo bi mogla biti jedna od najkvalitetnijih, najzanimljivijih sezona u PLBiH.
Pozitivna strana su nova imena na klupama pojedinih timova. Mislim da nismo nikad imali ovoliko kvaliteta u PLBiH kada su trenerska imena u pitanju. Druga pozitivna strana je sto su neki timovi sacuvali kostur a neki drugi se pojacali.
Jakirovic + Zrinjski ostao jak.
Jovic + Tuzla City kvalitetna momčad, bit će još pojačanja.
Lalatovic + Borac se dobro pojačao.
Dudic + Sarajevo se dobro pojačalo.
Osim + Velez jednako jak.
Barbaric, Široki Brijeg (nisam upratio promjene u sastavu ali isticem trenera).
Iz trenutne perspektive se cini kao da su Zrinjski, Borac i Sarajevo ipak za nijansu kvalitetniji od ostalih, ali bit ce jos promjena, transfera.
Ovako na prvu, ovo bi mogla biti jedna od najkvalitetnijih, najzanimljivijih sezona u PLBiH.
Pozitivna strana su nova imena na klupama pojedinih timova. Mislim da nismo nikad imali ovoliko kvaliteta u PLBiH kada su trenerska imena u pitanju. Druga pozitivna strana je sto su neki timovi sacuvali kostur a neki drugi se pojacali.
Jakirovic + Zrinjski ostao jak.
Jovic + Tuzla City kvalitetna momčad, bit će još pojačanja.
Lalatovic + Borac se dobro pojačao.
Dudic + Sarajevo se dobro pojačalo.
Osim + Velez jednako jak.
Barbaric, Široki Brijeg (nisam upratio promjene u sastavu ali isticem trenera).
Iz trenutne perspektive se cini kao da su Zrinjski, Borac i Sarajevo ipak za nijansu kvalitetniji od ostalih, ali bit ce jos promjena, transfera.
Vjerovatno najzanimljivija ali najkvalitetnija nije. Mislim da su prije igrali bolji igrači.
prvi put cujem da neko ikad, igdje nakon prve pripremne utakmice i to protiv nekih ametera daje izjave tima "ne smijemo se opustati, ne smijemo upadati u euforiju"