English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: English Premier League
Premier League teams yet to make a signing this summer:
Brentford
Chelsea
Crystal Palace
Everton
Fulham
Leicester
Man Utd
Wolves
Brentford
Chelsea
Crystal Palace
Everton
Fulham
Leicester
Man Utd
Wolves
Hoce li Chelsea moci biti top10 ekipa bez tatice Romana?wadethegreat je napisao/la: ↑24 jun 2022, 17:52Premier League teams yet to make a signing this summer:
Brentford
Chelsea
Crystal Palace
Everton
Fulham
Leicester
Man Utd
Wolves
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Šta United čeka jbt, doveli trenera nigdje pojačanja. Natezaju se 2 mjeseca evo s Barselonom za Frenkija, na kraju će im propast kupit će tog Entonija i zadnji dan bacit panik 150 miliona na 2-3 random igrača, pa kmečat opet kako su promašaji. Nesposobnost njihove uprave za kupovinu i pregovore je rak rana kluba, mnogo veći problem od bivših trenera i igrača.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma neka čekaju idioti. Lagano na pripreme bez ikakvih naznaka kako bi ekipa trebala izgledati i onda u augustu uigravati "pojačanja", kad se već sve zakuha. Prosto je nevjerovatno da nakon Gilla i Fergusona ova uprava nije povukla niti jedan jedini ispravan potez za budućnost kluba. Sve sami promašaji i otezanja što vodi klub u prosječnost.bodi123 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 18:35Šta United čeka jbt, doveli trenera nigdje pojačanja. Natezaju se 2 mjeseca evo s Barselonom za Frenkija, na kraju će im propast kupit će tog Entonija i zadnji dan bacit panik 150 miliona na 2-3 random igrača, pa kmečat opet kako su promašaji. Nesposobnost njihove uprave za kupovinu i pregovore je rak rana kluba, mnogo veći problem od bivših trenera i igrača.
Ovo nesto na nogama je sramotnije od svakog Westbrookovog modnog promasaja,a ko zna kako se Russ oblaci znace i koliko je tesko to nadjebati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Poceli smo skupljat engleske balvane dok spance prodajemo. Nece izaci na dobro.
4-IN-A-ROW
I mene ovo od Sitija iznenadjuje
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kad pocinju pripreme engleskih premierligaskih klubova?
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
E svašta , bukvalno u HNLu ima ovakvih igraca , ne mogu ovih engleskih balvana... Nadam sa da je tu samo zbog kvote domačih igrača
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Ne znam. Skeptican sam sa ovim s dugom kosom i kundurama na nogama. Valjda je tu zbog kvote.
4-IN-A-ROW
To je to. 50 miliona da kvotu popunis
- wadethegreat
- Kontakt:
Arsenal and Manchester City have reached full verbal agreement today for Gabriel Jesus. Deal in place after new meeting - been told guaranteed fee is £45m. 
#AFC
Arsenal are now working on personal terms with Gabriel’s camp - final step to get the deal completed very soon.
Arsenal are now working on personal terms with Gabriel’s camp - final step to get the deal completed very soon.
U istom danu ode Jesus i dodje ovaj klaun.
Valjda ga Pep nauci primit i dodat prvom do sebe.
Al kontam,
sta rade ovi klubovi. Ode Mane, United se ne pojacava, Chelsea iz bankrota u bankrot.
Arsenal i Tottenham do titule
@sox znas da je logika da se za kvotu uzme da ista valja al ovaj mi nikako ne lezi. Nesto slicno vodopoji.

Valjda ga Pep nauci primit i dodat prvom do sebe.
Al kontam,
sta rade ovi klubovi. Ode Mane, United se ne pojacava, Chelsea iz bankrota u bankrot.
Arsenal i Tottenham do titule

@sox znas da je logika da se za kvotu uzme da ista valja al ovaj mi nikako ne lezi. Nesto slicno vodopoji.
4-IN-A-ROW
Je li napokon došlo vrijeme da Arsenal poslije 6 ili 7 godina posta, zaigra u najelitnijem takmičenju?wadethegreat je napisao/la: ↑24 jun 2022, 22:07Arsenal and Manchester City have reached full verbal agreement today for Gabriel Jesus. Deal in place after new meeting - been told guaranteed fee is £45m.#AFC
Mislim da se Arsenal okuplja 27.6 a prva pripremna utakmica je 8.7
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.