Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la admin » 23 jun 2022, 23:24

zato sam ga i citirao.
ni njega ne želim, a pogotovo ne njegovu filozofiju uređivanja foruma i njegovu raju s posla.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 23 jun 2022, 23:27

ASD je napisao/la:
23 jun 2022, 23:09
bombaysaphire je napisao/la:
23 jun 2022, 21:37
https://vm.tiktok.com/ZMNjtrqoh/?k=1

Je li moguće ovo ???
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Koliko ovakvih scena se ja nagledam buraz , ne mogu da vjerujem da ti ljudi žive u Evropi 20+ godina :puke:

Govori jedna žena 50+ godina u Kopenhagenu nijedan let nikad nije bio otkazan ovo samo u Sarajevu ima , psuje Bosnu i Hercegovinu mi joj krivi ma sve najgore ... Sad joj radnik na šalteru objašnjava da nije do njih jer je WizzAir otkazao let , da sutra rano ujutro ima za Malme koji je vozom udaljen 15 minuta od Kopenhagena, ako je baš hitno .. Ma joj , hoće ona u Kopenhagen i da odmah dođe avion , nema šta ne govori ... Meni pukne film i kažem gospođo da bog da poginula čim sletiš u Kopenhagen , syeba se ona poče da mi prijeti , ona će ovo ona će ono ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 23 jun 2022, 23:31

23 jun 2022, 23:27
ASD je napisao/la:
23 jun 2022, 21:37
https://vm.tiktok.com/ZMNjtrqoh/?k=1

Je li moguće ovo ???
Koliko ovakvih scena se ja nagledam buraz , ne mogu da vjerujem da ti ljudi žive u Evropi 20+ godina :puke:

Govori jedna žena 50+ godina u Kopenhagenu nijedan let nikad nije bio otkazan ovo samo u Sarajevu ima , psuje Bosnu i Hercegovinu mi joj krivi ma sve najgore ... Sad joj radnik na šalteru objašnjava da nije do njih jer je WizzAir otkazao let , da sutra rano ujutro ima za Malme koji je vozom udaljen 15 minuta od Kopenhagena, ako je baš hitno .. Ma joj , hoće ona u Kopenhagen i da odmah dođe avion , nema šta ne govori ... Meni pukne film i kažem gospođo da bog da poginula čim sletiš u Kopenhagen , syeba se ona poče da mi prijeti , ona će ovo ona će ono ...
Nema mi ništa seljačkije nego kad viši nivo otkaže nešto, a seljoberi se svađaju s portirom, šalterušom itd.

Znači, Kad sam trebao dići pare iz Raiffeisena. Donesena glupava odluka da ne možemo dignuti pare u svom gradu, moramo ići na više nivoe banke.
Glupava odluka i saopštio nam sekurit.
Mene huja hvata ali šutim. Seljoberi se svađaju sa sekuritom kao da se on pita.

BenWhite
Kontakt:

Post Postao/la BenWhite » 23 jun 2022, 23:34

Koliko je tvoja filozofija bilo čega dobra, najbolje se pokazalo u faktu da si ti zapravo bio jedan od kandidata za kantu godine. Hej, na sopstvenom forumu koji vodiš i tobože uređuješ.

Nadam se da ćeš dobaciti dalje od toga u nekom narednom periodu.

Pozz i selam.
41:34

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 23 jun 2022, 23:34

admin je napisao/la:
23 jun 2022, 23:24
zato sam ga i citirao.
ni njega ne želim, a pogotovo ne njegovu filozofiju uređivanja foruma i njegovu raju s posla.
Tema Ruska invazija na Ukrajinu je apsolutno nepotrebna :kafa:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 23 jun 2022, 23:38

ASD je napisao/la:
23 jun 2022, 23:31
ASD je napisao/la:

Nema mi ništa seljačkije nego kad viši nivo otkaže nešto, a seljoberi se svađaju s portirom, šalterušom itd.

Znači, Kad sam trebao dići pare iz Raiffeisena. Donesena glupava odluka da ne možemo dignuti pare u svom gradu, moramo ići na više nivoe banke.
I to sam doživljavao , ali brate na aerodromu šta doživim od dijaspore to je za povraćati ...Baš me interesuje kako se ponašaju tamo gdje žive ..

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 23 jun 2022, 23:40

23 jun 2022, 23:38
ASD je napisao/la:
23 jun 2022, 23:31

I to sam doživljavao , ali brate na aerodromu šta doživim od dijaspore to je za povraćati ...Baš me interesuje kako se ponašaju tamo gdje žive ..
Imaš ih na forumu, otišlo sa sela ali selo nije iz njega.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 23 jun 2022, 23:46

BenWhite je napisao/la:
23 jun 2022, 23:34
Koliko je tvoja filozofija bilo čega dobra, najbolje se pokazalo u faktu da si ti zapravo bio jedan od kandidata za kantu godine. Hej, na sopstvenom forumu koji vodiš i tobože uređuješ.

Nadam se da ćeš dobaciti dalje od toga u nekom narednom periodu.

Pozz i selam.
Moja filozofija je takva da vodim najčitaniji forum u drzavi, a pri tome se forum bavi samo jednom temom. Ili ako hoces, najčitaniji sportski forum u regionu. I u državi gdje se politika uvukla u apsolutno sve pore života, držim ga poprilično čistim od predizbornih kampanja, jedan od baš rijetkih koje ne finansira politika, opština, ili neki USAID da propagira ljudska prava, a opet postoji bez pauze 15 godina.

cijena toga je da nisam omiljen među ekipom koja ubija dane na forumu, ali nisam na izboru za miss pa mi to ne smeta. Od pojedinih to da si glup i kanta dodje i kao sasvim lijep kompliment.

Fakt koji navodiš pokazuje samo da nisam kompleksaš koji pravi forum svojih istomišljenika i poltrona, već da se ovdje uvijek cijenila dobra diskusija i različiti stavovi. Dodatni kompliment za dobro obavljen posao.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 24 jun 2022, 00:35

Marsal je napisao/la:
21 jun 2022, 14:18
Možda nije maljav. Ja dlake skoro da nemam na sebi. Da bi mi naraslo nešto bezvezne bradice moram pustit mjesec dana da se ne obrijem. A i kad naraste, isto da sam brnjav a ne da imam bradu. :mrgreen: Na prsima i stomaku nemam nijedne :rol:
Isti sam, i ako ima nešto sve bijelo pa se i ne vidi...

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 24 jun 2022, 05:14

Admin mece ne vadi, gasi bote, unistise sve zivo.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 jun 2022, 07:18

O kompleksima neki drugi put.
Jer kad su se neki nasli u izboru za mis spominjano je gasenje te teme
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 24 jun 2022, 07:49

MaroonBjelave je napisao/la:
23 jun 2022, 21:10
Tekashi je napisao/la:
23 jun 2022, 21:03
23 jun 2022, 20:57

Potanka je vala. Bez uvrede :D
Dobijes migrenu.
Prije neki dan u nekom društvu i na stolu Preminger. Popilo se fino bgm a sutradan nije bilo glavobolje. :thumbup:
Neki dan u marketu vidim neko "Bosansko" pivo. Prvi put ga vidim, kontam neko novo domace pivo. Pogledam gdje se proizvodi.. U Austriji :mrgreen:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 24 jun 2022, 08:00

SMR187 je napisao/la:
24 jun 2022, 07:49
Tekashi je napisao/la:
23 jun 2022, 21:03

Dobijes migrenu.
Prije neki dan u nekom društvu i na stolu Preminger. Popilo se fino bgm a sutradan nije bilo glavobolje. :thumbup:
Neki dan u marketu vidim neko "Bosansko" pivo. Prvi put ga vidim, kontam neko novo domace pivo. Pogledam gdje se proizvodi.. U Austriji :mrgreen:
Vidio ga i ja na nekoj pumpi u Sa. Nisam probao, nemam pojma kakvo je.

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 24 jun 2022, 08:12

bob je napisao/la:
21 jun 2022, 17:03
jasmin10 je napisao/la:
21 jun 2022, 16:34
Jest jest. Još je veća premija ako dvoje radi u državnoj i imaju po 1500 maraka i svaki vikend slobodan.
Opisuješ neke idealne uslove koje rijetko ko ima.
Eto Plata 1200, svaka subota radna. Valjda ces jesti nešto na poslu u prosjeku neka bude 5 maraka, dakle nekih 25 dana puta 5 maraka, plus troškovi prevoza na posao, ostane ti znaci nekih 1000 maraka.
pa ne bi rekao da ni u drzavnim sa osnovom/srednjom basic imas nesto vise realno ....
Pa i nemas, trenutno su bolje place u privatnom sektoru... Samo što narod lako pop. usi pricu da svi u drzavnom sektoru imaju bajne place. Izuzev telekoma, elektroprivreda i par institucija u drzavnom sektoru su plaće sa svime u prosjeku 1000-1100 maraka i kad na to dodas da prijevoza i toplog obroka potrošiš 200-300 maraka eto šta ti ostane. Sve se češće čuje kako se događa bježanija iz državnog sektora, tako da je sve to u 5 deka.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 24 jun 2022, 08:36

24 jun 2022, 08:00
SMR187 je napisao/la:
24 jun 2022, 07:49

Vidio ga i ja na nekoj pumpi u Sa. Nisam probao, nemam pojma kakvo je.
Ja uzeo jednu da probam, ali tek nakon 5 limenki PANa pa ti ne mogu previse o njoj reci :D
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 24 jun 2022, 09:20

moze li Suarez tuziti TikTok jer dozvoljavaju da mu se u ovolikoj mjeri seksualizira 11-godisnja kcerka
Don't believe the hype.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 24 jun 2022, 15:00

Jel ovo na pola sekunde zemljotres bio?
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 24 jun 2022, 15:05

slika sta je ovo mati :crazy:
1946-1987

FabioMiretti
Kontakt:

Post Postao/la FabioMiretti » 24 jun 2022, 15:42

leo1946 je napisao/la:
24 jun 2022, 15:05
slika sta je ovo mati :crazy:
to je toliko je vruce da Bisera Turkovic jede samo hladna predjela :mrgreen:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 24 jun 2022, 15:44

akisarajevo92 je napisao/la:
24 jun 2022, 09:20
moze li Suarez tuziti TikTok jer dozvoljavaju da mu se u ovolikoj mjeri seksualizira 11-godisnja kcerka
Wtf, 11? Sta to rade?
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.