Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
zato sam ga i citirao.
ni njega ne želim, a pogotovo ne njegovu filozofiju uređivanja foruma i njegovu raju s posla.
ni njega ne želim, a pogotovo ne njegovu filozofiju uređivanja foruma i njegovu raju s posla.
-
- Kontakt:
Koliko ovakvih scena se ja nagledam buraz , ne mogu da vjerujem da ti ljudi žive u Evropi 20+ godinaASD je napisao/la: ↑23 jun 2022, 23:09bombaysaphire je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:37https://vm.tiktok.com/ZMNjtrqoh/?k=1
Je li moguće ovo ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Govori jedna žena 50+ godina u Kopenhagenu nijedan let nikad nije bio otkazan ovo samo u Sarajevu ima , psuje Bosnu i Hercegovinu mi joj krivi ma sve najgore ... Sad joj radnik na šalteru objašnjava da nije do njih jer je WizzAir otkazao let , da sutra rano ujutro ima za Malme koji je vozom udaljen 15 minuta od Kopenhagena, ako je baš hitno .. Ma joj , hoće ona u Kopenhagen i da odmah dođe avion , nema šta ne govori ... Meni pukne film i kažem gospođo da bog da poginula čim sletiš u Kopenhagen , syeba se ona poče da mi prijeti , ona će ovo ona će ono ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- ASD
- Kontakt:
Nema mi ništa seljačkije nego kad viši nivo otkaže nešto, a seljoberi se svađaju s portirom, šalterušom itd.bombaysaphire je napisao/la: ↑23 jun 2022, 23:27Koliko ovakvih scena se ja nagledam buraz , ne mogu da vjerujem da ti ljudi žive u Evropi 20+ godinaASD je napisao/la: ↑23 jun 2022, 23:09bombaysaphire je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:37https://vm.tiktok.com/ZMNjtrqoh/?k=1
Je li moguće ovo ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Govori jedna žena 50+ godina u Kopenhagenu nijedan let nikad nije bio otkazan ovo samo u Sarajevu ima , psuje Bosnu i Hercegovinu mi joj krivi ma sve najgore ... Sad joj radnik na šalteru objašnjava da nije do njih jer je WizzAir otkazao let , da sutra rano ujutro ima za Malme koji je vozom udaljen 15 minuta od Kopenhagena, ako je baš hitno .. Ma joj , hoće ona u Kopenhagen i da odmah dođe avion , nema šta ne govori ... Meni pukne film i kažem gospođo da bog da poginula čim sletiš u Kopenhagen , syeba se ona poče da mi prijeti , ona će ovo ona će ono ...
Znači, Kad sam trebao dići pare iz Raiffeisena. Donesena glupava odluka da ne možemo dignuti pare u svom gradu, moramo ići na više nivoe banke.
Glupava odluka i saopštio nam sekurit.
Mene huja hvata ali šutim. Seljoberi se svađaju sa sekuritom kao da se on pita.
Koliko je tvoja filozofija bilo čega dobra, najbolje se pokazalo u faktu da si ti zapravo bio jedan od kandidata za kantu godine. Hej, na sopstvenom forumu koji vodiš i tobože uređuješ.
Nadam se da ćeš dobaciti dalje od toga u nekom narednom periodu.
Pozz i selam.
Pozz i selam.
41:34
-
- Kontakt:
Tema Ruska invazija na Ukrajinu je apsolutno nepotrebna

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
- Kontakt:
I to sam doživljavao , ali brate na aerodromu šta doživim od dijaspore to je za povraćati ...Baš me interesuje kako se ponašaju tamo gdje žive ..ASD je napisao/la: ↑23 jun 2022, 23:31Nema mi ništa seljačkije nego kad viši nivo otkaže nešto, a seljoberi se svađaju s portirom, šalterušom itd.bombaysaphire je napisao/la: ↑23 jun 2022, 23:27Koliko ovakvih scena se ja nagledam buraz , ne mogu da vjerujem da ti ljudi žive u Evropi 20+ godina![]()
Znači, Kad sam trebao dići pare iz Raiffeisena. Donesena glupava odluka da ne možemo dignuti pare u svom gradu, moramo ići na više nivoe banke.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Imaš ih na forumu, otišlo sa sela ali selo nije iz njega.bombaysaphire je napisao/la: ↑23 jun 2022, 23:38I to sam doživljavao , ali brate na aerodromu šta doživim od dijaspore to je za povraćati ...Baš me interesuje kako se ponašaju tamo gdje žive ..ASD je napisao/la: ↑23 jun 2022, 23:31Nema mi ništa seljačkije nego kad viši nivo otkaže nešto, a seljoberi se svađaju s portirom, šalterušom itd.bombaysaphire je napisao/la: ↑23 jun 2022, 23:27
Koliko ovakvih scena se ja nagledam buraz , ne mogu da vjerujem da ti ljudi žive u Evropi 20+ godina![]()
Moja filozofija je takva da vodim najčitaniji forum u drzavi, a pri tome se forum bavi samo jednom temom. Ili ako hoces, najčitaniji sportski forum u regionu. I u državi gdje se politika uvukla u apsolutno sve pore života, držim ga poprilično čistim od predizbornih kampanja, jedan od baš rijetkih koje ne finansira politika, opština, ili neki USAID da propagira ljudska prava, a opet postoji bez pauze 15 godina.BenWhite je napisao/la: ↑23 jun 2022, 23:34Koliko je tvoja filozofija bilo čega dobra, najbolje se pokazalo u faktu da si ti zapravo bio jedan od kandidata za kantu godine. Hej, na sopstvenom forumu koji vodiš i tobože uređuješ.
Pozz i selam.
cijena toga je da nisam omiljen među ekipom koja ubija dane na forumu, ali nisam na izboru za miss pa mi to ne smeta. Od pojedinih to da si glup i kanta dodje i kao sasvim lijep kompliment.
Fakt koji navodiš pokazuje samo da nisam kompleksaš koji pravi forum svojih istomišljenika i poltrona, već da se ovdje uvijek cijenila dobra diskusija i različiti stavovi. Dodatni kompliment za dobro obavljen posao.
- bavariapivo
- Kontakt:
Isti sam, i ako ima nešto sve bijelo pa se i ne vidi...
Admin mece ne vadi, gasi bote, unistise sve zivo.
- feniksptica
- Kontakt:
O kompleksima neki drugi put.
Jer kad su se neki nasli u izboru za mis spominjano je gasenje te teme
Jer kad su se neki nasli u izboru za mis spominjano je gasenje te teme
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Neki dan u marketu vidim neko "Bosansko" pivo. Prvi put ga vidim, kontam neko novo domace pivo. Pogledam gdje se proizvodi.. U AustrijiMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:10Prije neki dan u nekom društvu i na stolu Preminger. Popilo se fino bgm a sutradan nije bilo glavobolje.![]()

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vidio ga i ja na nekoj pumpi u Sa. Nisam probao, nemam pojma kakvo je.SMR187 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 07:49Neki dan u marketu vidim neko "Bosansko" pivo. Prvi put ga vidim, kontam neko novo domace pivo. Pogledam gdje se proizvodi.. U AustrijiMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:10Prije neki dan u nekom društvu i na stolu Preminger. Popilo se fino bgm a sutradan nije bilo glavobolje.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Pa i nemas, trenutno su bolje place u privatnom sektoru... Samo što narod lako pop. usi pricu da svi u drzavnom sektoru imaju bajne place. Izuzev telekoma, elektroprivreda i par institucija u drzavnom sektoru su plaće sa svime u prosjeku 1000-1100 maraka i kad na to dodas da prijevoza i toplog obroka potrošiš 200-300 maraka eto šta ti ostane. Sve se češće čuje kako se događa bježanija iz državnog sektora, tako da je sve to u 5 deka.bob je napisao/la: ↑21 jun 2022, 17:03pa ne bi rekao da ni u drzavnim sa osnovom/srednjom basic imas nesto vise realno ....jasmin10 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 16:34Jest jest. Još je veća premija ako dvoje radi u državnoj i imaju po 1500 maraka i svaki vikend slobodan.
Opisuješ neke idealne uslove koje rijetko ko ima.
Eto Plata 1200, svaka subota radna. Valjda ces jesti nešto na poslu u prosjeku neka bude 5 maraka, dakle nekih 25 dana puta 5 maraka, plus troškovi prevoza na posao, ostane ti znaci nekih 1000 maraka.
Ja uzeo jednu da probam, ali tek nakon 5 limenki PANa pa ti ne mogu previse o njoj reciMaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jun 2022, 08:00Vidio ga i ja na nekoj pumpi u Sa. Nisam probao, nemam pojma kakvo je.SMR187 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 07:49Neki dan u marketu vidim neko "Bosansko" pivo. Prvi put ga vidim, kontam neko novo domace pivo. Pogledam gdje se proizvodi.. U AustrijiMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:10
Prije neki dan u nekom društvu i na stolu Preminger. Popilo se fino bgm a sutradan nije bilo glavobolje.![]()
![]()

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- akisarajevo92
- Kontakt:
moze li Suarez tuziti TikTok jer dozvoljavaju da mu se u ovolikoj mjeri seksualizira 11-godisnja kcerka
Don't believe the hype.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jel ovo na pola sekunde zemljotres bio?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- FabioMiretti
- Kontakt:
to je toliko je vruce da Bisera Turkovic jede samo hladna predjela

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Wtf, 11? Sta to rade?akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 09:20moze li Suarez tuziti TikTok jer dozvoljavaju da mu se u ovolikoj mjeri seksualizira 11-godisnja kcerka
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.