Pa pise da samo bh klubovi trebaju platiti pare, a ukoliko ce u inostranstvo onda moze ici dzaba. Logicno da ce onda negdje vani pokusati cim su dog ovu klauzulu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Članska i godišnja za istok je neki 60 KM i vrijedi citavu sezonu. Mislim da to nije puno na godišnjoj bazi gdje mozes gledati sve utakmice FKS.
A odakle ti ta info, sto ne kazes odmah?PapirnaMarka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 09:42Još jedna fina vijest. Imam info da je i Palić dogovorio raskid ugovora bez zatezanja i bilo čega. Ako je istina svaka čast momku!![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Članska i godišnja za istok je 90 KM, možda dignu za cenera sad.bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2022, 10:22Članska i godišnja za istok je neki 60 KM i vrijedi citavu sezonu. Mislim da to nije puno na godišnjoj bazi gdje mozes gledati sve utakmice FKS.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Jeli neko primjetio nešto novo kod snimanja. Svjetski snimci 
.
Zadnja izmjena: PatrikDoci, dana/u 24 jun 2022, 10:34, ukupno mijenjano 1 put.
Je li neko primijetio da fali Hamzin gol 

-
- Kontakt:
Mislim da je bilo za penzionere nekog popusta pa dodje na neki 70 KM a i da je 100 KM na godišnjoj bazi nije puno, recimo dan na moru te košta minimalno 100 euraMortemHz je napisao/la: ↑24 jun 2022, 10:25Članska i godišnja za istok je 90 KM, možda dignu za cenera sad.bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2022, 10:22Članska i godišnja za istok je neki 60 KM i vrijedi citavu sezonu. Mislim da to nije puno na godišnjoj bazi gdje mozes gledati sve utakmice FKS.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 24 jun 2022, 10:38, ukupno mijenjano 1 put.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Pa to ti je kad zaposliš čovjeka koji se bavi tim poslom godinama, a ne nekog da se uči. Vrhunski izgleda ono, čak i sve na mrežama djeluje ozbiljnije nego prije par mjeseci, jučer fino i postava i galerija i rezultat sve je bilo.PatrikDoci je napisao/la: ↑24 jun 2022, 10:32Jeli neko primjetio nešto novo kod snimanja. Svjetski snimci![]()

@Jalson rekao mi jedan frajer što zna par ovih naših igrača, tako mi je i jučer za Krleta javio da se pozdravio sa saigračima ujutro.
-
- Kontakt:
Jalson je napisao/la: ↑24 jun 2022, 10:22A odakle ti ta info, sto ne kazes odmah?PapirnaMarka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 09:42Još jedna fina vijest. Imam info da je i Palić dogovorio raskid ugovora bez zatezanja i bilo čega. Ako je istina svaka čast momku!![]()

- PapirnaMarka
- Kontakt:
https://fksarajevo.ba/marketing/sezonsk ... odaji/3996bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2022, 10:36Mislim da je bilo za penzionere nekog popusta pa dodje na neki 70 KM a i da je 100 KM na godišnjoj bazi nije puno, recimo dan na moru te košta minimalno 100 euraMortemHz je napisao/la: ↑24 jun 2022, 10:25Članska i godišnja za istok je 90 KM, možda dignu za cenera sad.bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2022, 10:22
Članska i godišnja za istok je neki 60 KM i vrijedi citavu sezonu. Mislim da to nije puno na godišnjoj bazi gdje mozes gledati sve utakmice FKS.
Penzioneri i invalidi imaju pravo na popust od 50% na sve cijene sezonskih ulaznica.
PREPORUČUJEMO:
KORPORATIVNI PAKET - Pravna lica kupovinom 5 i više sezonskih ulaznica za tribinu po izboru mogu ostvariti zbirni popust od 20%.
POSEBNA PORODIČNA PONUDA: Za učlanjenje tri ili više članova vaše porodice sezonska ulaznica za tribinu po želji uz 50% popusta!
TEEN ZAPAD - Za naše navijače uzrasta od 15 do 18 godina, uz pokaz kopije rodnog lista cijena ulaznice za tribinu zapad uz 50% popusta.
STUDENT ZAPAD - Uz pokaz svog indeksa prilikom kupovine, studenti ostvaruju popust od 50% na cijenu sezonske ulaznice za zapad.
Ovako nešto opet odlično bi bilo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Aha, sa popustom jeste jeftinije ali ja govorim za standardnu cijenubordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2022, 10:36Mislim da je bilo za penzionere nekog popusta pa dodje na neki 70 KM a i da je 100 KM na godišnjoj bazi nije puno, recimo dan na moru te košta minimalno 100 euraMortemHz je napisao/la: ↑24 jun 2022, 10:25Članska i godišnja za istok je 90 KM, možda dignu za cenera sad.bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2022, 10:22
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ja odusevljen, ali bukvalno američki sistem Super Bowl, šminka, ovo onoooPapirnaMarka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 10:36Pa to ti je kad zaposliš čovjeka koji se bavi tim poslom godinama, a ne nekog da se uči. Vrhunski izgleda ono, čak i sve na mrežama djeluje ozbiljnije nego prije par mjeseci, jučer fino i postava i galerija i rezultat sve je bilo.PatrikDoci je napisao/la: ↑24 jun 2022, 10:32Jeli neko primjetio nešto novo kod snimanja. Svjetski snimci![]()
![]()
@Jalson rekao mi jedan frajer što zna par ovih naših igrača, tako mi je i jučer za Krleta javio da se pozdravio sa saigračima ujutro.
Kakvi su ono mišić u Kobiljara na nogama 

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- napoleon72
- Kontakt:
Jes dan na moru minimalno 100 eura ako ljetujes u Dubrovniku, pijes 5 tocenih na Stradunu dnevno i jedes kod Dzeke u restoranu. Kod nas porodice za 100 eura budu 5 dana u Neumu. Al et, nije to tema.
Je li ko primijetio koliko su Ikic i Dzafic juce mijenjali pozicije? Nikad ne znas koji dolazi s koje strane, to je rokada koju je npr Wenger koristio sa Ljungbergom i Piresom. Dudic je sigurno puno bolji i moderniji trener nego sto smo svi mislili. Takodje presing, Salcin i Mulalic izlaze na njihove bekove skroz. Tu kad uzmes loptu, imas 6-7 igraca naprijed u kontri. Do sad nam se presing svodio na to da spic.i eventualno krila malo zaganjaju, zadnji vezni i bekovi drze poziciju k'o na Zapadnom frontu.
Je li ko primijetio koliko su Ikic i Dzafic juce mijenjali pozicije? Nikad ne znas koji dolazi s koje strane, to je rokada koju je npr Wenger koristio sa Ljungbergom i Piresom. Dudic je sigurno puno bolji i moderniji trener nego sto smo svi mislili. Takodje presing, Salcin i Mulalic izlaze na njihove bekove skroz. Tu kad uzmes loptu, imas 6-7 igraca naprijed u kontri. Do sad nam se presing svodio na to da spic.i eventualno krila malo zaganjaju, zadnji vezni i bekovi drze poziciju k'o na Zapadnom frontu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
100 eura ti ne moze pokrit gorivo do neuma
Dudic rece desni bek do kraja sedmice. Jel moguce da nijedan insajder ne zna ko je najblizi? Kad na kraju bude ni kadusic ni nikolic 

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
od te dvojice neka bude nikolic

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- napoleon72
- Kontakt:
Ako vozis 4.0 benzinjaru, onda ne moze.

Moj 1.4 TDI 70 potrosio do Neuma i nazad prosli mjesec.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
On poslije tekme trazio raskid, tako da ne bih rekao

Sve mi znamo.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, MSOZ101, napoleon72, PapakIzSa, riki46, rimljanin90, Samozdravlje i 120 gostiju.