FK Drina Zvornik
- zvornicki klan
- Kontakt:
Re: FK Drina Zvornik
& је " ',$ " ? % " групе је " "!
$ то & " свега ?,зато % је то ? " се $ / & " $ & " $ ',наравно " се $ на " " групу.
А Хусреф " је & ",? $ он је $ $ " жртвено јагње!
$ то & " свега ?,зато % је то ? " се $ / & " $ & " $ ',наравно " се $ на " " групу.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
-
- Kontakt:
ne provociram,samo mozes li dati malo opsirnije obrazlozenje jer ovo sto si napisao ne kontamzvornicki klan je napisao/la:& је " ',$ " ? % " групе је " "!

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
i ne pokusavaj skontati!!padobranac1978 je napisao/la:ne provociram,samo mozes li dati malo opsirnije obrazlozenje jer ovo sto si napisao ne kontamzvornicki klan je napisao/la:& је " ',$ " ? % " групе је " "!

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- zvornicki klan
- Kontakt:
Ево управо - $,' се $ $ - $ " &," " " " ? $,? $ $ " " " $.padobranac1978 je napisao/la:ne provociram,samo mozes li dati malo opsirnije obrazlozenje jer ovo sto si napisao ne kontamzvornicki klan je napisao/la:& је " ',$ " ? % " групе је " "!

Ето $ $ ја ' $ " ? " групе," је " " & је "." " ",$ на " ? не ". Те 2003. $ у & су ? $ ' " Сарајево. Терен ужасан " ? $,на $ на & ? 1000 $ ,у $ се " ? па је ? " $ 2000. $ " 1000 са & ? је на $ " на ' $ ' ? ? " групе & је ? на " " $,$ је на ? $ ? група " " $.
? & су ? & " 150-180 $,ја ' " у овој % је ? на ? $.
? је наравно транспарената са " групе,? " $ транспаранта " (" овог," "," &,&.' $,? $.)." % се $,$ на терену $ / $ са 1-0 & $ " $,? ",$ & наравно Сарајево $ $ ? уз - $ ?." на " је " $ ",& " " " $,а & ? % $, с " стране је $ ? ? ' % " & &.....,а ' Хусреф је " $ нас " & $ прст,$ је све ? " Хусрефова ' пу.. &... '! $ $ " "," " Аваза " $ " - ' групе $ ? $ " трансове " праве " & " " & "!

? $ " ' то " $ ' $ " " $ $ " " " ' " ? " " " на ? ",$ је ствар % је Хусреф се & " опсовао " & ¥..&!
$ је ? $ с " ',? " " & све ¥," наравно " $ " вјерују Авазу,јер & $ " " су ? ? ? " $ у & ".

$ тога $ $," ' $ " Сарајева," Центар тај ? ",јер & $ " $ у & ' рођен ' $ ' ",а $ $ & " ? ? на $ % је $ $ ? $ су у " ?,јер & " & за ? ",$ " &.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
-
- Kontakt:
bogami ti kako isprica Husref vam pokazao srednjak tek onako,sto mu je cejf...pa bolan svi mi znamo Husrefa bolje od tebe,a da to za njegovu mamu nije bilo prije tog srednjaka ? ja sam nesto ubijedjen da jeste 

- zvornicki klan
- Kontakt:
" & " &,& је " " ја " " јер ' " $ " " ',& ' $ " " " ' " $ " " су $ ? $ се " "padobranac1978 je napisao/la:bogami ti kako isprica Husref vam pokazao srednjak tek onako,sto mu je cejf...pa bolan svi mi znamo Husrefa bolje od tebe,a da to za njegovu mamu nije bilo prije tog srednjaka ? ja sam nesto ubijedjen da jeste

А с $ стране " " важно % " " на $ $,јер " " фазон $ $ " ".
& % " & $ $ је група ?,? $ се - $ $ - " у ?," је $ по & - & $ у ? - " $ групе " & у $ " " ?,стога су " " ? ту групу " у & је ? & $ ? те групе....(- " о ',јер $ са ')
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Lik stajao iza transa na kojem je pisalo Genocid, dižući parolu "odavde do irana neće biti muslimana" (ili nešto na taj zonfa), držeći desnu ruku onako prijateljski isprežnu ka gore, i, pazi sad, buni se, ON SE BUNI, što mu je trener protivničke ekipe pokazao srednji prst. Da te možda nije trebao poljubiti?
Ja sam ovde pisao možda hiljadu puta da ljudi ne pišu o onome što ne znaju, prvo kakav transparent "Irana, muslimana, groblja...", bio je transparent tadašnje navijačke grupe "Genocid" koji se i danas nalazi među navijačima, onda je smetao a sad kao ne smeta, drugo, svi znamo kakav je položaj ruku kad se skandira parola "Živela, živela, kraljevina Srbija" i ne znam kakve veze te ruke imaju sa fašizmom koji je Srbima nanio najveću katastrofu posle Jevreja, Roma, Poljaka. Tako da vas još jednom molim da ne pišete o onome što ne znate a i ostavite više tu prošlost mogao bih i ja sada da pišem kako su prolazili navijači Zvezde kad su išli na Koševo još prije rata ali koga više to zanima.elSaik je napisao/la:Lik stajao iza transa na kojem je pisalo Genocid, dižući parolu "odavde do irana neće biti muslimana" (ili nešto na taj zonfa), držeći desnu ruku onako prijateljski isprežnu ka gore, i, pazi sad, buni se, ON SE BUNI, što mu je trener protivničke ekipe pokazao srednji prst. Da te možda nije trebao poljubiti?
Mislim da smo ovde počeli voditi jednu bezveze raspravu ko je gdje i kako, sigurno su Željo, Sarajevo, Borac, Velež, Sloboda klubovi koji imaju tu neku prvoligašku tradiciju još od Juge ali ne vidim da su sad nešto ispred ostalih klubova u ligi.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
-
- Kontakt:
ne mozes,jer nisi bioB o X je napisao/la:Ja sam ovde pisao možda hiljadu puta da ljudi ne pišu o onome što ne znaju, prvo kakav transparent "Irana, muslimana, groblja...", bio je transparent tadašnje navijačke grupe "Genocid" koji se i danas nalazi među navijačima, onda je smetao a sad kao ne smeta, drugo, svi znamo kakav je položaj ruku kad se skandira parola "Živela, živela, kraljevina Srbija" i ne znam kakve veze te ruke imaju sa fašizmom koji je Srbima nanio najveću katastrofu posle Jevreja, Roma, Poljaka. Tako da vas još jednom molim da ne pišete o onome što ne znate a i ostavite više tu prošlost mogao bih i ja sada da pišem kako su prolazili navijači Zvezde kad su išli na Koševo još prije rata ali koga više to zanima.elSaik je napisao/la:Lik stajao iza transa na kojem je pisalo Genocid, dižući parolu "odavde do irana neće biti muslimana" (ili nešto na taj zonfa), držeći desnu ruku onako prijateljski isprežnu ka gore, i, pazi sad, buni se, ON SE BUNI, što mu je trener protivničke ekipe pokazao srednji prst. Da te možda nije trebao poljubiti?
Mislim da smo ovde počeli voditi jednu bezveze raspravu ko je gdje i kako, sigurno su Željo, Sarajevo, Borac, Velež, Sloboda klubovi koji imaju tu neku prvoligašku tradiciju još od Juge ali ne vidim da su sad nešto ispred ostalih klubova u ligi.

pa kakve vezo to ima, imam dokaze, samo da napomenem ako možda ne znaš "Vruća voda"...padobranac1978 je napisao/la:ne mozes,jer nisi bioB o X je napisao/la:Ja sam ovde pisao možda hiljadu puta da ljudi ne pišu o onome što ne znaju, prvo kakav transparent "Irana, muslimana, groblja...", bio je transparent tadašnje navijačke grupe "Genocid" koji se i danas nalazi među navijačima, onda je smetao a sad kao ne smeta, drugo, svi znamo kakav je položaj ruku kad se skandira parola "Živela, živela, kraljevina Srbija" i ne znam kakve veze te ruke imaju sa fašizmom koji je Srbima nanio najveću katastrofu posle Jevreja, Roma, Poljaka. Tako da vas još jednom molim da ne pišete o onome što ne znate a i ostavite više tu prošlost mogao bih i ja sada da pišem kako su prolazili navijači Zvezde kad su išli na Koševo još prije rata ali koga više to zanima.elSaik je napisao/la:Lik stajao iza transa na kojem je pisalo Genocid, dižući parolu "odavde do irana neće biti muslimana" (ili nešto na taj zonfa), držeći desnu ruku onako prijateljski isprežnu ka gore, i, pazi sad, buni se, ON SE BUNI, što mu je trener protivničke ekipe pokazao srednji prst. Da te možda nije trebao poljubiti?
- drinin vuk
- Kontakt:
Box
" се $ & по $ " на ' " " авазове ?!
Група ја ? " - % ' $,$ је " а у својој $ не " ",- " / ' '.
- " ? " " " за тог $ " " ? $ се ¥ % "?
" се $ & по $ " на ' " " авазове ?!

Група ја ? " - % ' $,$ је " а у својој $ не " ",- " / ' '.
- " ? " " " за тог $ " " ? $ се ¥ % "?
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- drinin vuk
- Kontakt:
Вјероватно " ? на ', ја " " " ",а ? ' / " " те " ? у ? & се " $ 2002.gavran je napisao/la:@ComyZV----nije poenta ko ima para a ko nema,nego ne mogu da shvatim kriterije po kojima neko odredjuje ko je veliki a ko mali i zasto se stalno spominje navodna kupovina bodova.dajte dokaze
Siroki je kako vuk rece pokazao za ovih 15 godina,a sta je pokazao dva puta bio prvi(2004i 2006).ŽELJO 4 puta prvak,SARAJEVO dva puta ali njihovo se ne broji jer su iz SARAJEVA.I ovo je problem ostatka lige,bolest zvana kompleks,nazalost.Mozete se ljutiti koliko hocete ali kao sto neko rece imamo svi pravo napisati sta mislimo.
Mozete se ljutiti koliko hocete ali za nasu dragu BIH ZELJO i SARAJEVO(koje naravno ne simpatisem ali istinu ne mogu zaobici) su VELIKANI.Da ne nabrajam zasto pogledaj total rezultate oba kluba od osnivanja i vidjeces da imaju vise titula i medjunarodnih uspjeha od ostatka lige zajedno.
Drini zelim da ostane u PL,posto nisam usko ogranicen i da samim tim moram mrziti sve sto nije iz Federacije,moji favoriti (ili bolje receno zelje)za nizi rang su celik i zrinjski.
$ " о " ?,ја не ' " ? " на $ " ' " ?," отац " је " 30 $ у Сарајеву,? $ " " " за $ " ?.Стога ја & " ? " " " ' " ?,е $ не ' % је са $ " $ попут " " ' " ",а $ се " ' не " $ су " $,јер ? $ & 160 000 $ у Сарајеву % " " $ " " $ " " ? у ".
% се " права на " потпуно се ?,$ ? " ' $ $ се $ " " ' " ($ не ' " " ? " &)а " & $ у Сарајево $ & " ? је ' $....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Ne znam majkemi ništa. Za sve vukove i ostale simpatizere u "promet" je puštena zvanična blog stranica "Vukovi 2010", jbg. za sajt se nema para a za početak ima šta ima...
http://vukovi2010.****/
http://vukovi2010.****/
Bivsi moj sugradjanine,SELJAK NIJE COVJEK SA SELA,i ja nisam nigdje spominjao seljake,a istoriju tumacimo kao i sve ostalo kako nam odgovara.Sto se tice titula mislim da treba brojati sve titule koje je recimo priznala uefa,a to sto ovaj ili onaj politicar nije dao da igraju ovi ili oni klubovi to nije ZELJIN problem mi imamo 4 BH naslova.drinin vuk je napisao/la:Вјероватно " ? на ', ја " " " ",а ? ' / " " те " ? у ? & се " $ 2002.gavran je napisao/la:@ComyZV----nije poenta ko ima para a ko nema,nego ne mogu da shvatim kriterije po kojima neko odredjuje ko je veliki a ko mali i zasto se stalno spominje navodna kupovina bodova.dajte dokaze
Siroki je kako vuk rece pokazao za ovih 15 godina,a sta je pokazao dva puta bio prvi(2004i 2006).ŽELJO 4 puta prvak,SARAJEVO dva puta ali njihovo se ne broji jer su iz SARAJEVA.I ovo je problem ostatka lige,bolest zvana kompleks,nazalost.Mozete se ljutiti koliko hocete ali kao sto neko rece imamo svi pravo napisati sta mislimo.
Mozete se ljutiti koliko hocete ali za nasu dragu BIH ZELJO i SARAJEVO(koje naravno ne simpatisem ali istinu ne mogu zaobici) su VELIKANI.Da ne nabrajam zasto pogledaj total rezultate oba kluba od osnivanja i vidjeces da imaju vise titula i medjunarodnih uspjeha od ostatka lige zajedno.
Drini zelim da ostane u PL,posto nisam usko ogranicen i da samim tim moram mrziti sve sto nije iz Federacije,moji favoriti (ili bolje receno zelje)za nizi rang su celik i zrinjski.
$ " о " ?,ја не ' " ? " на $ " ' " ?," отац " је " 30 $ у Сарајеву,? $ " " " за $ " ?.Стога ја & " ? " " " ' " ?,е $ не ' % је са $ " $ попут " " ' " ",а $ се " ' не " $ су " $,јер ? $ & 160 000 $ у Сарајеву % " " $ " " $ " " ? у ".
% се " права на " потпуно се ?,$ ? " ' $ $ се $ " " ' " ($ не ' " " ? " &)а " & $ у Сарајево $ & " ? је ' $....
Drago mi je da nisi kao mnoge rodjene sarajlije(koji su sa mnom odrasli) poprimio nasilu ekavicu.
Budi pozdravljen.....
Prvaci SRBIH :1946
Ja ću možda biti i poslednji čovjek Srbin koji će koristiti ijekavicu jer je to pravi Srpski jezik koji je stvorio Vuk Karadžić ali ne vidim zašto nekome to da namećem svako ima pravo da priča kako hoće i to je njegov izbor i uostalom zašto da mi smeta. Proveo sam većinu života u Sarajevu, dole sam rođen i od svih ljudi koje poznajem 90 % njih je iz Sarajeva, što bivših što sadašnjih i vjeruj mi da nikog ne znam da koristi ekavicu sem onoga ć i č što koriste, e to me tek nervira ali tome ovde nije mjesto ni vrijeme.gavran je napisao/la:Bivsi moj sugradjanine,SELJAK NIJE COVJEK SA SELA,i ja nisam nigdje spominjao seljake,a istoriju tumacimo kao i sve ostalo kako nam odgovara.Sto se tice titula mislim da treba brojati sve titule koje je recimo priznala uefa,a to sto ovaj ili onaj politicar nije dao da igraju ovi ili oni klubovi to nije ZELJIN problem mi imamo 4 BH naslova.drinin vuk je napisao/la:Вјероватно " ? на ', ја " " " ",а ? ' / " " те " ? у ? & се " $ 2002.gavran je napisao/la:@ComyZV----nije poenta ko ima para a ko nema,nego ne mogu da shvatim kriterije po kojima neko odredjuje ko je veliki a ko mali i zasto se stalno spominje navodna kupovina bodova.dajte dokaze
Drago mi je da nisi kao mnoge rodjene sarajlije(koji su sa mnom odrasli) poprimio nasilu ekavicu.
Budi pozdravljen.....
-
- Kontakt:
Vi ako pobjedite Buducnost a sto cete i uraditi vama se smijesi opstanak u ligi .... AJ DRINA
Melburnski Lesinar
-
- Kontakt:
Lešinaru jesi li ti to želio reći ukoliko pobjede Budućnost,da će vama pustiti ili sam ja to slučajno onako hipotetički sebi dao za pravo da provociramNije Bitno je napisao/la:Vi ako pobjedite Buducnost a sto cete i uraditi vama se smijesi opstanak u ligi .... AJ DRINA

Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
-
- Kontakt:
Jel to ko mozda sta pitao ili te prozvao necim da citiras NIJE tako da vozdramelanholicar je napisao/la:Lešinaru jesi li ti to želio reći ukoliko pobjede Budućnost,da će vama pustiti ili sam ja to slučajno onako hipotetički sebi dao za pravo da provociramNije Bitno je napisao/la:Vi ako pobjedite Buducnost a sto cete i uraditi vama se smijesi opstanak u ligi .... AJ DRINA![]()
Melburnski Lesinar
Nije tačno. Prvo poluvrijeme je prošlo u fer i korektnoj atmosferi. E onda je Husref ( koji je slavu dobrim dijelom stekao i C. Zvezdi ) zafrljačio flašu sa vodom na tribine. Tada su počela vrijeđanja što jest jest. Ali nikakvih fašističkih pozdrava i gestova nije bilo. U ostalom evo ove sezone je gostovalo nekolko timova iz Federacije i nije bilo nikakvih problema i incidenata.elSaik je napisao/la:Lik stajao iza transa na kojem je pisalo Genocid, dižući parolu "odavde do irana neće biti muslimana" (ili nešto na taj zonfa), držeći desnu ruku onako prijateljski isprežnu ka gore, i, pazi sad, buni se, ON SE BUNI, što mu je trener protivničke ekipe pokazao srednji prst. Da te možda nije trebao poljubiti?
-
- Kontakt:
I ona fasisticka zastava je isto bilo lazna mozda fotosop ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.