FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jel moguce da zalimo za Mirsadom Ramicem? A ovdje neko nesto prica za Dzenisa itd.. e svasta
Neshvatljivo mi je da Sloboda koja ispada 99% dovodi Mujarica i Delica koji su se kao povezivali sa nama (bolji su od svih nasih krila, osim mozda santosa), a nama prve opcije na krilu Gasal i Subasic koji ne igra svoju poziciju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ima Kocevic Santos Subasic taman krila
Ni Subasic ni Kocevic nisu krila. Fali nam tu i brojcano i po kvalitetu igraca.
Nadam se da je tacno ono da Gasal ide, bilo gdje i na bilo koji nacin.
- LegendaIvica
- Kontakt:
Nama treba samo jos jedno brzo desno krilo i bit cemo medju top 5 a sa Sadikovicem (iako smo dobro popunjni na toj poziciji) ne vidim zasto nebi bili u borbi za evropu.
Malo precjenjujemo ostale ekipe u ligi. Nekima nije dovoljno dobar Santosa za nas jer je iz ekipe koja je ispala a u isto vrijeme padaju u trans kad vide kako je Zrinjski doveo Mandica iz iste ekipe.
Malo precjenjujemo ostale ekipe u ligi. Nekima nije dovoljno dobar Santosa za nas jer je iz ekipe koja je ispala a u isto vrijeme padaju u trans kad vide kako je Zrinjski doveo Mandica iz iste ekipe.
Rece Damir danas da ima pozive iz nase zemlje iz vise klubova, ali i Poljske. To ako mu je vjerovati.LegendaIvica je napisao/la: ↑23 jun 2022, 19:44Nama treba samo jos jedno brzo desno krilo i bit cemo medju top 5 a sa Sadikovicem (iako smo dobro popunjni na toj poziciji) ne vidim zasto nebi bili u borbi za evropu.

Pisalo se da je bio u kontaktu sa TC, ali se nije dogovorio.
Neshvatljivo mi je da stalno prizivamo lose igrace. Bolje nikoga ne dovoditi nego gomilati lose igrace. Ramic je spor, trom, los u igri nogom, jedino u cemu je dobar je skok igra..
Krpic ima 31 godinu i ima ponude iz inostranstva, odnosno ima priliku za jos jedan jaci ugovor. Cak i hipoteticki da mu ponudimo 10 hiljada, mislim da ne bi pristao jer moze dobiti puno vise u tim stranim klubovima..
Što napisa @barba neki dan, da mi je dočekati krilo koje može pretrčati ili predriblati protivničkog igrača, ući u šansu pa nek' mu i golman odbrani. 

U ovoj situaciji od dva, tri "zla" trebas izabrati manje. Vidjet cemo jesmo li izabrali sa ovom dvojicom u napadu sto imamo.
Neko napisa ovdje, meni se cini, Igman.

Nek ga uzme i neka mjesna zajednica samo neka ga vode.
-
- Kontakt:
"ali meni jednostavno ne odgovaraju ti klubovi koje su mi nudili, jasan je Sadikovic. " 

Tačno si falio na temi.

- LegendaIvica
- Kontakt:
Ako nece kod nas onda se nadam da nam nece konkurente pojacat, nek ostane u Poljskoj.LjoZee je napisao/la: ↑23 jun 2022, 20:00Rece Damir danas da ima pozive iz nase zemlje iz vise klubova, ali i Poljske. To ako mu je vjerovati.LegendaIvica je napisao/la: ↑23 jun 2022, 19:44Nama treba samo jos jedno brzo desno krilo i bit cemo medju top 5 a sa Sadikovicem (iako smo dobro popunjni na toj poziciji) ne vidim zasto nebi bili u borbi za evropu.
Malo precjenjujemo ostale ekipe u ligi. Nekima nije dovoljno dobar Santosa za nas jer je iz ekipe koja je ispala a u isto vrijeme padaju u trans kad vide kako je Zrinjski doveo Mandica iz iste ekipe.![]()
Pisalo se da je bio u kontaktu sa TC, ali se nije dogovorio.
- imekorisnicko
- Kontakt:
U situaciji kad moraš imati U21 igrača,a Subašić je jedino "krilo" koje je prošle godine nešto odigralo nema smisla to mijenjati.LegendaIvica je napisao/la: ↑23 jun 2022, 19:44Nama treba samo jos jedno brzo desno krilo i bit cemo medju top 5 a sa Sadikovicem (iako smo dobro popunjni na toj poziciji) ne vidim zasto nebi bili u borbi za evropu.
- svrakino1921
- Kontakt:

Tacno nisam ni znao kakve kloceve i budale smo imali u svojim redovima
Jos nas je tuzio i do zadnje marke ga moramo isplatit
Krene nas igrac u kontru a on je oduzme i dadne je Rahmanu 35 metara od naseg gola
Ma dobro smo mi jos uvjek zivi
Zna li se termin utakmice sutra??
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije