FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne kontam Catakovic na krilu a lik spor ko puz.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Igracka legenda se postaje onim sto se postigne na terenu od prvog izlaska u timu,do oprostajne ili zadnje tekme I sta se u tom periodu kao igrac znaci za tim I za klub.
I to je to : kraj,konec,ende,the end.
A ovo dvadesetogodisnje vaganje svake rijeci I poteza bivseg igraca u smislu da bi mu neki bubjljicavi nerd I anonimus osporavao ulogu I znacenje je bolest,fuj I bljak
A Krle je legenda. Po postignutom na terenu.
Na stranu sto je covjek,drug,ljudina.
Dok sam ziv pamticu njegov gol na grbavici u jednoj od njegovih prvih tekmi.
Krle,hvala ti za sve.

I to je to : kraj,konec,ende,the end.
A ovo dvadesetogodisnje vaganje svake rijeci I poteza bivseg igraca u smislu da bi mu neki bubjljicavi nerd I anonimus osporavao ulogu I znacenje je bolest,fuj I bljak

A Krle je legenda. Po postignutom na terenu.
Na stranu sto je covjek,drug,ljudina.
Dok sam ziv pamticu njegov gol na grbavici u jednoj od njegovih prvih tekmi.
Krle,hvala ti za sve.

-
- Kontakt:
Po meni sve ok
Sahinovic
Interesantno,I.Ramic drugo poluvrijeme na desnom beku.Steta za Avrama i Vlatka.Nadao sam se obojici danas.Valjda su samo lakse povrede
Sahinovic

Interesantno,I.Ramic drugo poluvrijeme na desnom beku.Steta za Avrama i Vlatka.Nadao sam se obojici danas.Valjda su samo lakse povrede
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma bolje jos malo da odmore nego forsirati ionako je prva tekma tek. I mene zanima ovo sa irfanom na desnom beku.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2022, 17:00Po meni sve ok
Sahinovic![]()
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jesmo li krenuli sa prigovorima? Pitam za jarana 

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A Anicica ko yebe sto nema jelNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2022, 17:00Po meni sve ok
Sahinovic![]()

Avram laksa povreda, Vlatko boga mi upitno je jos, mogao bi i do mjesec biti izvan pogona, a mozda vec ovih dana bude na treningu. Uglavnom syebao zglob.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Znal neko sto nema Aničića?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Pa nije odavno igrao, ne mozes ga odmah ubacit.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nije ovo bas kako sam ocekivao, po pitanju sastava, ali sta je tu je.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Joj svgm bus pun nasih od Ilidze kako kupi pa eo do Cvile hahah
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Da li ce smjeti bekovi centra prelazit jer to bi mogao biti problem posto je salcin ofanzivniji malo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Eh njega sam zaboravio,pa sam mislio da su ga greskom izostavili ispod Mujakica ali eto nema ni njega...E jbg,covjek ne fuli minute prosle sezone,dodje kod nas nema ni 7 dana i povrijedjenGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jun 2022, 17:07A Anicica ko yebe sto nema jelNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2022, 17:00Po meni sve ok
Sahinovic![]()
Interesantno,I.Ramic drugo poluvrijeme na desnom beku.Steta za Avrama i Vlatka.Nadao sam se obojici danas.Valjda su samo lakse povrede?
Avram laksa povreda, Vlatko boga mi upitno je jos, mogao bi i do mjesec biti izvan pogona, a mozda vec ovih dana bude na treningu. Uglavnom syebao zglob.

Zar nije jucer bio na treningu?(ko da sam ga vidio na nekoj slici?)
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ako je skočni zglob trebaju 2-3 sedmice znam iz ličnog iskustva dok sam birvaktile trenirao.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jun 2022, 17:07A Anicica ko yebe sto nema jelNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2022, 17:00Po meni sve ok
Sahinovic![]()
Interesantno,I.Ramic drugo poluvrijeme na desnom beku.Steta za Avrama i Vlatka.Nadao sam se obojici danas.Valjda su samo lakse povrede?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:

SVI NA KOŠEVO !
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 23 jun 2022, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jurisicduska, napoleon72, Pitar6785, riki46, Vanja8 i 31 gost.