Dobro bi bilo da danas bude na prijateljskoj utakmici

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
FUDBALERA svrstavaju u legendu kluba i kako je kralj sto je potpisao sporazumni raskid ugovora?JVVVST je napisao/la: ↑23 jun 2022, 15:17A ti ne bi? Ponudi ti direktor odlicnu platu, dug ugovor, i ti bi rekao ma jok necu ja to, nek ostane firmi?junioR je napisao/la: ↑23 jun 2022, 14:01Ma do 40-te bi on igrao u Sarajevu i uzimao fina primanja...
Svakako covjek 3 sezone ne moze biti losiji i onda neko kaze konkretan ispao..
Pa trebao je ispasti konkretan prije 2godine i otici..
Čovjek je bio kapiten i trebao biti primjer drugima, ako je OK ovo sto je radio zadnjih godina i primjer pravi bio za svlačionicu onda **** ti nas.
Ajd ne seri. Ako ces koga kriviti, krivi kucku koja mu je ponudila taj ugovor.
Klub je trazio da mu se produzi ugovor a ne on tako da ne seri, i sad je prihvatio odma raskid ugovora.junioR je napisao/la: ↑23 jun 2022, 15:51FUDBALERA svrstavaju u legendu kluba i kako je kralj sto je potpisao sporazumni raskid ugovora?JVVVST je napisao/la: ↑23 jun 2022, 15:17A ti ne bi? Ponudi ti direktor odlicnu platu, dug ugovor, i ti bi rekao ma jok necu ja to, nek ostane firmi?junioR je napisao/la: ↑23 jun 2022, 14:01Ma do 40-te bi on igrao u Sarajevu i uzimao fina primanja...
Čovjek je bio kapiten i trebao biti primjer drugima, ako je OK ovo sto je radio zadnjih godina i primjer pravi bio za svlačionicu onda **** ti nas.
Druže nije njegov posao salterski vec je fudbaler, prije svega kapiten koji to vec vise od godinu dana ne pokazuje.
Pricas o nekim platana i slicno, ako je tako dobar ko osoba, fudbaler i legenda kluba,ima ogroman značaj u svlačionici , zasto je Ahmetović ostavljen prije njega i koristit se kao Dudicevu desnu ruku u svlačionici???
Ako si već dobio kapitensku traku i ne ide vec dvije, tri sezone pa boze moj cekaj taj kraj ugovora i budi najveca moguca podrska timu, a ne da tebe trener kaznjava disciplinski.
Treba covjek nekad i imati obraza, ako već dobijes neku odgovornost.
Dugo je on u Sarajevu da može kao sto ti kažeš uzimati pare i šutiti. Tako se ne ponasaju legende.
Ima smisla to sto govoris, reagovao sam samo na insinuaciju da je eto on trebao sam rec e necu ja dobru platu. I fudbaleri su ljudi, a garantujem ti da niko od nas ne bi odsetao od dobre plate "za dobrobit firme", pa bila ta firma i FK Sarajevo.junioR je napisao/la: ↑23 jun 2022, 15:51FUDBALERA svrstavaju u legendu kluba i kako je kralj sto je potpisao sporazumni raskid ugovora?JVVVST je napisao/la: ↑23 jun 2022, 15:17A ti ne bi? Ponudi ti direktor odlicnu platu, dug ugovor, i ti bi rekao ma jok necu ja to, nek ostane firmi?junioR je napisao/la: ↑23 jun 2022, 14:01Ma do 40-te bi on igrao u Sarajevu i uzimao fina primanja...
Druže nije njegov posao salterski vec je fudbaler, prije svega kapiten koji to vec vise od godinu dana ne pokazuje.
Pricas o nekim platana i slicno, ako je tako dobar ko osoba, fudbaler i legenda kluba,ima ogroman značaj u svlačionici , zasto je Ahmetović ostavljen prije njega i koristit se kao Dudicevu desnu ruku u svlačionici???
Ako si već dobio kapitensku traku i ne ide vec dvije, tri sezone pa boze moj cekaj taj kraj ugovora i budi najveca moguca podrska timu, a ne da tebe trener kaznjava disciplinski.
Dugo je on u Sarajevu da može kao sto ti kažeš uzimati pare i šutiti. Tako se ne ponasaju legende.
Pa ne mozemo se slozit kad pojedinci nisu zadovoljni sami s sobom, pljuju sve zivo. Napiši ba Hvala Krste i to je to. Al jok mora se naci negativa promašio penal, otišao u Split kad smo igrali itd itd.AvanGarda46 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 16:06Pisao je neko od forumasa vec ranije na temu kako se postaje legenda, msm da je jos rano govorit da li je Krste legenda ili ne..
u svakom slucaju hvala na svemu, i sretno dalje.
Sad mi je jasno da mi kao navijaci FKS nikad necemo bit slozni i ujedinjeni na istoj strani.
Gori smo od politicara i predizbornih kampanja, tacno mi je jasno zasto svijet odlazi iz ove zemlje, nije zbog stanja u kojem se nalazi, vec iskljucivo zbog ljudi koji u njoj zive.
Daj Boze da se to promijeni nekad u buducnosti
Adis Jahovićbordobijeli je napisao/la: ↑23 jun 2022, 16:12Pa ne mozemo se slozit kad pojedinci nisu zadovoljni sami s sobom, pljuju sve zivo. Napiši ba Hvala Krste i to je to. Al jok mora se naci negativa promašio penal, otišao u Split kad smo igrali itd itd.AvanGarda46 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 16:06Pisao je neko od forumasa vec ranije na temu kako se postaje legenda, msm da je jos rano govorit da li je Krste legenda ili ne..
Sad mi je jasno da mi kao navijaci FKS nikad necemo bit slozni i ujedinjeni na istoj strani.
Gori smo od politicara i predizbornih kampanja, tacno mi je jasno zasto svijet odlazi iz ove zemlje, nije zbog stanja u kojem se nalazi, vec iskljucivo zbog ljudi koji u njoj zive.
Sad kad bi anketu napravio ko je najbolji Makedonaca u historiji FKS ovdje bi izglasali Avramovskog.
ParmakovskiMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jun 2022, 16:14Adis Jahovićbordobijeli je napisao/la: ↑23 jun 2022, 16:12Pa ne mozemo se slozit kad pojedinci nisu zadovoljni sami s sobom, pljuju sve zivo. Napiši ba Hvala Krste i to je to. Al jok mora se naci negativa promašio penal, otišao u Split kad smo igrali itd itd.AvanGarda46 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 16:06Pisao je neko od forumasa vec ranije na temu kako se postaje legenda, msm da je jos rano govorit da li je Krste legenda ili ne..
Sad kad bi anketu napravio ko je najbolji Makedonaca u historiji FKS ovdje bi izglasali Avramovskog.![]()
E jbg ispade smeta ti sto se kaze da je legenda a ne smeta ti pljuvanje igraca itdAvanGarda46 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 16:06Pisao je neko od forumasa vec ranije na temu kako se postaje legenda, msm da je jos rano govorit da li je Krste legenda ili ne..
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jun 2022, 16:18Vec je preselio za banoviće![]()
![]()
Upravu si to što govoris, dao je vise klubu nego klub njemuf0rest1946 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 15:58Klub je trazio da mu se produzi ugovor a ne on tako da ne seri, i sad je prihvatio odma raskid ugovora.junioR je napisao/la: ↑23 jun 2022, 15:51FUDBALERA svrstavaju u legendu kluba i kako je kralj sto je potpisao sporazumni raskid ugovora?
Produzio ugovor da nas klub dobije preko 200k, dao toliko utakmica dobrih, golova bitnih za titulu itd i opet sve zaboravite nakon 1,2 lose sezone, pad forme boze moj godine ga uhvatile al djaba Bošnjo navikao samo daj pljuj pljuj po svemu tacno me sramota u sta smo se pretvorili nista ne postujemo!!
I naravno da je Legenda i uvjek ce biti!
Trenutno korisnika/ca: HyperOS, KarloIvandic, MaroonWhite1946 i 35 gostiju.