Ima li promasenih penala ? Neki su nas bas kostali. Koliko bitnih golova na klipu(odlucujucih golova, recimo 10 za 7 g.)?
Zdravlja i srece njemu i njegovoj porodici

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa nije kvalifikovan još je aktivan igrac, ne znamo sta zeli poslje karijere. Mozda trenerske vode, menager, skaut, sportski direktor, a mozda i nista od toga to samo on zna kojim ce putem. Niko od igraca koji završe karijeru nije pretjerano školovan i kvalifikovan al imaju i oni svoji prednosti citav zivot su u fudbalu, imaju poznanstva, prodju svašta kroz karijeru to im donosi prednost u odnosu na one koji nisu igrali profesionalni fudbal.
Ma nek skautira djecu u mkd, alb i kosovubordobijeli je napisao/la: ↑23 jun 2022, 15:01Pa nije kvalifikovan još je aktivan igrac, ne znamo sta zeli poslje karijere. Mozda trenerske vode, menager, skaut, sportski direktor, a mozda i nista od toga to samo on zna kojim ce putem. Niko od igraca koji završe karijeru nije pretjerano školovan i kvalifikovan al imaju i oni svoji prednosti citav zivot su u fudbalu, imaju poznanstva, prodju svašta kroz karijeru to im donosi prednost u odnosu na one koji nisu igrali profesionalni fudbal.
Ima al oproštajni klip, normalno je da ce lijepe stvari izdvojiti. Veliki klub treba teziti da ima gospodske manire a jedan od njih je i da se bude u dobrim odnosima s bivšim igracima, tako da je ovo puno bolje nego recimo da su po sudovima raskidali ugovore.Samozdravlje je napisao/la: ↑23 jun 2022, 14:56
Ima li promasenih penala ? Neki su nas bas kostali. Koliko bitnih golova na klipu(odlucujucih golova, recimo 10 za 7 g.)?
Zdravlja i srece njemu i njegovoj porodici![]()
Pa i to bi bilo ok. Naš skaut za taj dio europe, recimo dinamo ima fantastične skaute po Albaniji i iz te baze su pronašli 3-4 vrhunska igraca.Dave je napisao/la: ↑23 jun 2022, 15:05Ma nek skautira djecu u mkd, alb i kosovubordobijeli je napisao/la: ↑23 jun 2022, 15:01Pa nije kvalifikovan još je aktivan igrac, ne znamo sta zeli poslje karijere. Mozda trenerske vode, menager, skaut, sportski direktor, a mozda i nista od toga to samo on zna kojim ce putem. Niko od igraca koji završe karijeru nije pretjerano školovan i kvalifikovan al imaju i oni svoji prednosti citav zivot su u fudbalu, imaju poznanstva, prodju svašta kroz karijeru to im donosi prednost u odnosu na one koji nisu igrali profesionalni fudbal.![]()
A ti ne bi? Ponudi ti direktor odlicnu platu, dug ugovor, i ti bi rekao ma jok necu ja to, nek ostane firmi?junioR je napisao/la: ↑23 jun 2022, 14:01Ma do 40-te bi on igrao u Sarajevu i uzimao fina primanja...
Svakako covjek 3 sezone ne moze biti losiji i onda neko kaze konkretan ispao..
Pa trebao je ispasti konkretan prije 2godine i otici..
Čovjek je bio kapiten i trebao biti primjer drugima, ako je OK ovo sto je radio zadnjih godina i primjer pravi bio za svlačionicu onda **** ti nas.
Pa Ahmetović ti sad svakako ostaje kao saradnik Dudića i možda još nekad zaigra. Ja to gledam kroz to da je Krle dugogodišnji kapiten, najtrofejniji igrač u historiji, najbolji strani strijelac kluba. U 75 godina dugoj historiji kluba uspio je postati jedna od najvećih legendi kluba. Ako nećemo takve kao on ostaviti oko kluba koga ćemo onda?joker90 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 14:52Vidi, Marka brate. Ja shvatam da neke stvari oko kluba iznutra znaš puno bolje od mene, vjerovatno kao bivši uposlenik ili tako nešto. Bar tako po pisanju se da zaključiti, oprosti ako griješim. Ali, ovdje ne shvatam nikako tvoju logiku. Po čemu Krle zaslužuje to sve? Šta ćemo onda i sa Ahmetovićem i ostalima? Ko bh telecom izmišljati svima poslove po klubu?
@guadalupe, to cuger se odnosi na Dženu, to me je čovjek pitao. Napisao sam da je Dženo samo za to kvalifikovan i bez ambicija. I to što imamo jednog koji ne treba biti tu, ne znači da treba još takvih. Pa ti klanjaj do sabaha.
A hoćemo li podršku 90 minuta?siroliver69 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 15:19
Necemo te danas Feđa, makar 5 primili...ni tvoje pulene.
+10000%PapirnaMarka je napisao/la: ↑23 jun 2022, 15:21Pa Ahmetović ti sad svakako ostaje kao saradnik Dudića i možda još nekad zaigra. Ja to gledam kroz to da je Krle dugogodišnji kapiten, najtrofejniji igrač u historiji, najbolji strani strijelac kluba. U 75 godina dugoj historiji kluba uspio je postati jedna od najvećih legendi kluba. Ako nećemo takve kao on ostaviti oko kluba koga ćemo onda?joker90 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 14:52Vidi, Marka brate. Ja shvatam da neke stvari oko kluba iznutra znaš puno bolje od mene, vjerovatno kao bivši uposlenik ili tako nešto. Bar tako po pisanju se da zaključiti, oprosti ako griješim. Ali, ovdje ne shvatam nikako tvoju logiku. Po čemu Krle zaslužuje to sve? Šta ćemo onda i sa Ahmetovićem i ostalima? Ko bh telecom izmišljati svima poslove po klubu?
@guadalupe, to cuger se odnosi na Dženu, to me je čovjek pitao. Napisao sam da je Dženo samo za to kvalifikovan i bez ambicija. I to što imamo jednog koji ne treba biti tu, ne znači da treba još takvih. Pa ti klanjaj do sabaha.
Nemoj me pogrešno shvatit, da je nama u Omladinskom pogonu svaki trener edukovan, kvalitetan, željan napredovanja i neki stručnjak ja riječi ne bi rekao o tome da se još Velkoski ostavi. Velkoski ako ništa mlađi je, a sigurno je i ambiciozniji od 80% osoba koje trenutno tamo rade.
A znam šta je Krle godinama u klubu radio i to mi nije govorio frajer koji nije jaran sa njim, već je frajer koji je radio u klubu, bio na pripremama i treninzima sa igračima i zna neke stvari. U Umagu kad su belaji bili šta misliš ko je smirivao i sprječavao tuče i hvatanje za vratove i jedini nije pravio problem oko plata tad? Šta misliš ko se prvi ponudio da se njemu smanji plata tokom korone? Ko je produžio ugovor sa klubom bez da je dogovorio sve detalje samo da bi klub dobio pare od njegovog odlaska na evropsko?
Mi pitari smo inače poznati po tome da svoje legende omalovažavamo i umanjujemo njihov utjecaj, a Krle je legenda kluba po svim parametrima.
Otvori PP brate, da te pitam nešto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.