Nadam se da ce oni koji budu na Kosevu imati sta vidjeti i da nam optimizam bude utemeljen. Trebat ce bar 3-4 mjeseca od prvog treninga da se posloze stvari. Ovo ce biti novo Sarajevo, koliko novo i kakvo ? Nadati se najboljem.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Xavi i Iniesta u Barcibordobijeli je napisao/la: ↑23 jun 2022, 14:10Ja ne poznajem igrace koji su sami rekli ja nisam više dobar i odlazim. Zato postoje trener i sportski direktor da kazu ko treba klubu, ekipi a ko ne.junioR je napisao/la: ↑23 jun 2022, 14:01Ma do 40-te bi on igrao u Sarajevu i uzimao fina primanja...
Svakako covjek 3 sezone ne moze biti losiji i onda neko kaze konkretan ispao..
Pa trebao je ispasti konkretan prije 2godine i otici..
Čovjek je bio kapiten i trebao biti primjer drugima, ako je OK ovo sto je radio zadnjih godina i primjer pravi bio za svlačionicu onda **** ti nas.
Škupi je prvak, ma nije ni Sedloski budala, prate oni sve, znaju da ni na terminu vise ne može igrati.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 14:05Zamislite kako ga gledaju sad makedonski klubovi, sigurno kontaju kapitalac, reprezentativac, ne vole ga treneri u Sarajevu. Imam osjećaj da će ga dovesti Shkupi ili neko drugi iz vrha i predstaviti ga kao ogromno pojačanje.
junioR je napisao/la: ↑23 jun 2022, 14:01Ma do 40-te bi on igrao u Sarajevu i uzimao fina primanja...
Čovjek je bio kapiten i trebao biti primjer drugima, ako je OK ovo sto je radio zadnjih godina i primjer pravi bio za svlačionicu onda **** ti nas.
A dobro 98 % igracaElCartel11 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 14:14Xavi i Iniesta u Barcibordobijeli je napisao/la: ↑23 jun 2022, 14:10Ja ne poznajem igrace koji su sami rekli ja nisam više dobar i odlazim. Zato postoje trener i sportski direktor da kazu ko treba klubu, ekipi a ko ne.junioR je napisao/la: ↑23 jun 2022, 14:01Ma do 40-te bi on igrao u Sarajevu i uzimao fina primanja...
Hvala Krle za sve, next please![]()
bordobijeli je napisao/la: ↑23 jun 2022, 14:23
A dobro 98 % igraca. Ova dva su igrali 17 godina u Barci i zaradili za sebe i svoju djecu do kraja zivota. Kod nas 90% Igrac ne rijesi egzistenciju pa čupa do kraja koliko moze.
Ma ode on u Slobodu garant.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 14:05Zamislite kako ga gledaju sad makedonski klubovi, sigurno kontaju kapitalac, reprezentativac, ne vole ga treneri u Sarajevu. Imam osjećaj da će ga dovesti Shkupi ili neko drugi iz vrha i predstaviti ga kao ogromno pojačanje.
Da cuga s rajom i da odbija bilo kakvu vrstu ambicije i usavršavanja. I to što imamo jednog takvog, znači da nam treba još takvih da rade sa djecom?PapirnaMarka je napisao/la: ↑23 jun 2022, 14:42Za šta je kvalifikovan Uščuplić? I treba mu naći mjesto u Omladinskom pogonu ako ništa.
A Krle je takav inače? Velkoski je zaslužio za godinu umjesto Ajle da sjedi ko direktor kluba, a o tome da je zaslužio barem da radi u Omladinskom pogonu da ne pričam.joker90 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 14:44Da cuga s rajom i da odbija bilo kakvu vrstu ambicije i usavršavanja. I to što imamo jednog takvog, znači da nam treba još takvih da rade sa djecom?PapirnaMarka je napisao/la: ↑23 jun 2022, 14:42Za šta je kvalifikovan Uščuplić? I treba mu naći mjesto u Omladinskom pogonu ako ništa.
Krle poznati cugerjoker90 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 14:44Da cuga s rajom i da odbija bilo kakvu vrstu ambicije i usavršavanja. I to što imamo jednog takvog, znači da nam treba još takvih da rade sa djecom?PapirnaMarka je napisao/la: ↑23 jun 2022, 14:42Za šta je kvalifikovan Uščuplić? I treba mu naći mjesto u Omladinskom pogonu ako ništa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.