FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A mozda zrtvuju Jahu, jer u prvi 5-6 kola ni Murinjo se nebi nauzimo bodova sa nama
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Ovo je alarm najveci do sad. Ovo ako se ne zaustavi, nije samo da cemo bit novi clan Federalne, nego je pitanje da li ce klub uopste i postojati
Volim tebe, više od sebe
Vjerovatno vise banke nemaju. Nema pravih igraca do septembra Kada budemo zakovani na dno otjerat ce adu a pocet ce se trazit igraci. A onda kuknjava na vijecu i crkavica da se prezivi do nove transe.
Jbga mogli su i mene stavit da budem pomocni' veze ni o cemu nemam' u sve se petljam a volim i popit.
& $ ?
Gore rjesenje nije moglo biti za trenera,ovo je dno dna.
-
- Kontakt:
Svakim novim potezom mi ubijaju volju za fudbalom i Slobodom, taman kad pomislim sad ce neka vijest koja ce nas obradovati...Nino voza Porsche od 300.000, kako nema para ccc

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Zanima me samo kakve su uslove mislili ponudit Osimu, Marinovicu, Trivunovicu pa sad kad nisu dal su te pare preusmjerili u igracki kadar
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Sad ce novo super kulturno saopstenje na super modernoj stranici. Zenska pionirska selekcija FK Sloboda osvojila odlicno drugo mjesto na turniru u Zaostrogu. Predstavljeni su i najnoviji dresovi koje mozete uzeti za 120 KM. O svemu osim o ociglednom sranju
& $ ?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nisu zadovoljili ili...?
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Pa šta je ovo krv im ....bem, ovo je siguran put u prvu federalnu.... Pa ima li iko morala/ damu da kaže otvoreno stručnjacima
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tesko, sve koji su upozoravali sta je ovo i gdje vodi su kampanjski ili rastjerali ili zastrasili ili im ubili volju za Slobodom.
meni licno ovo zadnje, sve je ovo super, bolje nismo ni zasluzili, ko god je njima vjerovao
Samo da vam kazem kako ce dalje sve ovo nastavit, stadion Tusanj ce iz ovog ili onog razloga "slucajno" zapet u renoviranju i trajat ce najduze od svih jer im je u interesu da se ekipa sto kasnije vrati u Tuzlu i da ih u Gracanici i Ugljeviku ne gleda niko cime ce sakriti blamaze. Jedino ako se Azmir ne umjesa, u zavisnosti koliko se njemu bude zurilo "kuci".
nema govora, od mene cestitke kako ljudi sve skolski odradjuju
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 23 jun 2022, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Neki su i proglašavani neprijateljima kluba, Mačkovim, Viberovim... Kako smo se svi ovako kolektivno samo sje.bali, još svjesni nismo.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑23 jun 2022, 13:34tesko, sve koji su upozoravali sta je ovo i gdje vodi su kampanjski ili rastjerali ili zastrasili ili im ubili volju za Slobodom.
meni licno ovo zadnje, sve je ovo super, bolje nismo ni zasluzili, ko god je njima vjerovao

Loše, loše...
Teško je sve ovo i čitati...
Teško je sve ovo i čitati...
Nemoj tako ipak je ovo najbolja i najtransparentnija uprava u proteklih 20 godina. In Secer we trust!NKMramor je napisao/la: ↑23 jun 2022, 13:36Neki su i proglašavani neprijateljima kluba, Mačkovim, Viberovim... Kako smo se svi ovako kolektivno samo sje.bali, još svjesni nismo.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑23 jun 2022, 13:34tesko, sve koji su upozoravali sta je ovo i gdje vodi su kampanjski ili rastjerali ili zastrasili ili im ubili volju za Slobodom.
meni licno ovo zadnje, sve je ovo super, bolje nismo ni zasluzili, ko god je njima vjerovao![]()
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Hahah al fakat o svemu pišu osim o prvoj ekipi

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Jbt led....jbt led....
-
- Kontakt:
Nego, koliko su golova pioniri dali na turniru mjesnih zajednica, pusti ba ovo ko će preuzet prvu ekipu i tako te nebitne stvari!
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Jedina stvar kojom se i mogu hvalit jos.Dok i to ne use.rusimonknows je napisao/la: ↑23 jun 2022, 13:56Nego, koliko su golova pioniri dali na turniru mjesnih zajednica, pusti ba ovo ko će preuzet prvu ekipu i tako te nebitne stvari!

Bitno je pravit intervjue sa nekakvim curama sto su pojacale zensku selekciju,a to sto muska nema ni trenera,a kamoli igraca koga briga.Stoka raspala

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.