Slično očekujem, samo umjesto Aničića DrobarovGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jun 2022, 00:03Dizdarević, Tomašević, Mujakić, Aničić, Ševelj, Čirjak, Đokanović, Suljić, Avramovski, Ikić, Mulahusejnović
Nadam se ovome![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dudić i Mulahusejnović ne znaju dvije sastaviti.
Sreća nisu zato u klubu.
Sreća nisu zato u klubu.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Isto samo mala promjena umjesto Dala Dzafic i ne bi me cudilo Nadir da pocne a ne Hamza..bordobijeli je napisao/la: ↑23 jun 2022, 00:27Dizdarevic
Ševelj
Mujakić
Trako
Tomašević
Djokanovic
Čirjak
Suljic
Varesanovic
Ikić
Čataković
Ma idu dva poluvremena dvije razlicite postave 90%. Bit ce izmiksano sigurno previse.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- JavierBosnia
- Kontakt:
SVI NA ISTOK! SVI NA KOŠEVO!
Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svi na Koševo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sahinovic
Drobilica
Nihad
Djokan
Dzafic
Ostalo nek miksa, bilo bi dobro 2x60 minuta. Treba Fedja da vidi Sehinovica sto vise, tako onu ublehu kanurica kad otjera da ne dovodi nikog. Sehinovic je sad bolji od belmina
Bolje dovest nekog igraca u polje nego golmana..
Sehinovic je branio protiv leotara kad smo zijanili bio extra penal skino
Drobilica
Nihad
Djokan
Dzafic
Ostalo nek miksa, bilo bi dobro 2x60 minuta. Treba Fedja da vidi Sehinovica sto vise, tako onu ublehu kanurica kad otjera da ne dovodi nikog. Sehinovic je sad bolji od belmina
-
- Kontakt:
SVI NA KOŠEVO !!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
joj ovakvih postova mi je preko glave,kako je sahinovic bolji od dizdarevica,sto je kanuric ubleha,jesil ti to bio neki golman pa prema tome gledas i sad pratis ove mlade igrace ako jesi onda oke izvini slazem se s tobom.Pitar6785 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 04:33Sahinovic
Drobilica
Nihad
Djokan
Dzafic
kanuric je vec sad promijenio klubova sto ova dvojica nece i vjerovatno nije zato sto ga adilovic gura nego sto momak ima slifa al eto onaj kiks i pritisak tribina kasnije dovelo ga do tehnoloskog viska,cak sta vise mislim da je sa svojih 195cm ozbiljniji golman od svih ali jest i stariji.
Dizdarevic vec sad ima utakmica u nogama kao ova dvojica zajedno,sve su to odlicni potencijali i kad znamo da su golmani sto stariji to bolji...
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
O cemu ti pricas kralju? Lik je branio 3 ili 4 utakmice i bukvalno u svakoj nas je amaterskim postavljanjem i reakcijama kostao najmanje jednog primljenog goladonDondon je napisao/la: ↑23 jun 2022, 08:50joj ovakvih postova mi je preko glave,kako je sahinovic bolji od dizdarevica,sto je kanuric ubleha,jesil ti to bio neki golman pa prema tome gledas i sad pratis ove mlade igrace ako jesi onda oke izvini slazem se s tobom.Pitar6785 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 04:33Sahinovic
Drobilica
Nihad
Djokan
Dzafic
kanuric je vec sad promijenio klubova sto ova dvojica nece i vjerovatno nije zato sto ga adilovic gura nego sto momak ima slifa al eto onaj kiks i pritisak tribina kasnije dovelo ga do tehnoloskog viska,cak sta vise mislim da je sa svojih 195cm ozbiljniji golman od svih ali jest i stariji.
Dizdarevic vec sad ima utakmica u nogama kao ova dvojica zajedno,sve su to odlicni potencijali i kad znamo da su golmani sto stariji to bolji...
-
- Kontakt:
3/4 utakmice mora nam igrati najjaci sastav koji planiramo za ligu.Dosta igraca otislo,dosta doslo,malo vremena,valja sve to uigrati.
Danas bi ovako:
Dizdarevic
Sevelj-Drobarov-Mujakic/Anicic-Tomasevic
Djokanovic-Cirjak
Ikic-Avramovski-Dzafic
Mulahusejnovic
Poslije naravno uvesti Suljica,Kapica,Catakovica,Mujakic/Anicic itd.
Ako bi vidio da Tomasevic ne funkcionise lijevo ili da je Sevelj los desno sljedecu utakmicu prebacio bi Nemanju desno na prirodnu poziciju i stavio Mujakica lijevo da odbrana izgleda ovako:
Tomasevic-Drobarov-Anicic-Mujakic
Kapic-Cirjak i Nardin-Hamza nek se bore za mjesto.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
O tekmi se prica ko da je trece pretkolo. Odahnite malo, prva je pripremna utakmica, bice mnogo eksperimentisanja i mixanja... Ocigledno se dudic syebo svim tim hvalisanjem po portalima da ce se gledati novo sarajevo blablabla, nije on jos upoznao ovu sredinu koliko god pricao
NEMA NAZAD
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Drobarov povreda, Avramovski isto. Obje blaže prirode i imaju malo lakše treninge, al moguće da se neće rizikovati sa njima danas.Dave je napisao/la: ↑23 jun 2022, 00:11Slično očekujem, samo umjesto Aničića DrobarovGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jun 2022, 00:03Dizdarević, Tomašević, Mujakić, Aničić, Ševelj, Čirjak, Đokanović, Suljić, Avramovski, Ikić, Mulahusejnović
Nadam se ovome![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pisao sam to prije, ja sam bio na treningu kada Kanurić još nije dobio šansu i tu sam ja kao fudbalski laik vidio da je on rupetina. Isto kao što sam mogao vidjeti da je Belmin solidan ali da nije nivo Vladana. Zamisli kakve mi stručnjake imamo kad je neko poput mene to mogao vidjeti nakon desetak minuta.donDondon je napisao/la: ↑23 jun 2022, 08:50joj ovakvih postova mi je preko glave,kako je sahinovic bolji od dizdarevica,sto je kanuric ubleha,jesil ti to bio neki golman pa prema tome gledas i sad pratis ove mlade igrace ako jesi onda oke izvini slazem se s tobom.Pitar6785 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 04:33Sahinovic
Drobilica
Nihad
Djokan
Dzafic
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma fudbalski svijet je jedna velika menadzerska igranka gdje svaki kloc s kap talenta ili fizickih predispozicija i dobrim vezama moze uletiti i napraviti karijeru. Kad jednom udjes u sistem da si prosao kroz neku skolu nekog tamo stokea ili bilo kog ozbiljnijeg kluba, ti si do kraja zivota osiguran da branis negdje u slabijim ligama. Kanuric je najbolji primjer, a ima takvih na hiljade...MortemHz je napisao/la: ↑23 jun 2022, 09:40Pisao sam to prije, ja sam bio na treningu kada Kanurić još nije dobio šansu i tu sam ja kao fudbalski laik vidio da je on rupetina. Isto kao što sam mogao vidjeti da je Belmin solidan ali da nije nivo Vladana. Zamisli kakve mi stručnjake imamo kad je neko poput mene to mogao vidjeti nakon desetak minuta.donDondon je napisao/la: ↑23 jun 2022, 08:50joj ovakvih postova mi je preko glave,kako je sahinovic bolji od dizdarevica,sto je kanuric ubleha,jesil ti to bio neki golman pa prema tome gledas i sad pratis ove mlade igrace ako jesi onda oke izvini slazem se s tobom.Pitar6785 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 04:33Sahinovic
Drobilica
Nihad
Djokan
Dzafic
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Nek neko snimi golove 

Streamat ću na fb/yt preko swishlive ako mi se bude dalo

Valja mirno držat mobitel i pratit loptu.
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
- feniksptica
- Kontakt:
Dudic treba malo smanjit s izjavama i bit zatvoreniji.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 36 gostiju.