A imamo i na celu kluba Mutivodu
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sve aludira na to da ove godine rjesavamo protivnike ko plitak potok
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Nesmijemo zaboraviti kako je na mala vrata ušao Ziljkic sa istom pričom, iz slične situacije...nama treba igrač koji ce oživiti sredinu i napad,jer smo tu inertni...Statistika je puno puta pogriješila.
Tacno je to što govoriš, ali Ziljkic kod nas nije pokazao ništa. Tek je u Borcu nešto uradio. Nemamo mi 7 jakih igrača, pa da možemo ubaciti nekog da se provuče između njih i uči. I koja je šansa da ovaj put corava koka nađe zrno?
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
- Kontakt:
Imao si Mujagica sličnih karakteristika sada imaš Gazivodu sta hostuzlanskinacin je napisao/la: ↑22 jun 2022, 10:45Ima on još uvijek tu brzinu, prodor, dribling, ali i na tim videima vidiš da nema preciznost, niti mu je 0recizan šut niti centarsut.LaBombonera88 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 10:21Na ovim snimcima na YouTube djeluje kao brz, prodoran igrac, igra krilo, jest da su snimci od prije 2-3g, sad u kakvoj je formi, stanju pitanje je...i eto statistika vidim slaba.
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Još će Gazivodi u julu 28 godina.
-
- Kontakt:
Mujagić je bar znao asistirat, ili imati sreće da lopta uđe u go, ovaj nema ni to.Sunderland je napisao/la: ↑22 jun 2022, 11:51Imao si Mujagica sličnih karakteristika sada imaš Gazivodu sta hostuzlanskinacin je napisao/la: ↑22 jun 2022, 10:45Ima on još uvijek tu brzinu, prodor, dribling, ali i na tim videima vidiš da nema preciznost, niti mu je 0recizan šut niti centarsut.LaBombonera88 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 10:21Na ovim snimcima na YouTube djeluje kao brz, prodoran igrac, igra krilo, jest da su snimci od prije 2-3g, sad u kakvoj je formi, stanju pitanje je...i eto statistika vidim slaba.![]()
- RollingPaper
- Kontakt:
Kad bi Sky otiso u Prvu crnogorsku ligu i odigro 50 mečeva na krilu, ja mislim da bi zabio makar jednom 

-
- Kontakt:
tuzlanskinacin je napisao/la: ↑22 jun 2022, 11:54Mujagić je bar znao asistirat, ili imati sreće da lopta uđe u go, ovaj nema ni to.Sunderland je napisao/la: ↑22 jun 2022, 11:51Imao si Mujagica sličnih karakteristika sada imaš Gazivodu sta hostuzlanskinacin je napisao/la: ↑22 jun 2022, 10:45Ima on još uvijek tu brzinu, prodor, dribling, ali i na tim videima vidiš da nema preciznost, niti mu je 0recizan šut niti centarsut.![]()
Ja od dotičnog nisam ni to vidio nikako iskreno.
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Mujagić je bio dobar! ....za raspuhat' shishu, loš čovjek i loš igrač.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- ASD
- Kontakt:
Mujagić je bio prespor za Premijer lige. Njemu je prva federalna mjera.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 22 jun 2022, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Grad se polako puni turistima/dijasporom, uprava mora postavit neki stand na korzu sa dresovima, majicama, rekvizitima sigurno bi sve se prodalo.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Beduin
- Kontakt:
Ma pucat i na Panonskom, imaju zasticen grb i treba to maksimalno iskoristiti i sklapati ugovore s kime god je moguce o prodaji opreme i rekvizita.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Obavezno, plus da se ima mogućnost prodati eventualno članska ili sezonska na licu mjesta, vjerujem da bi se pokoja prodala
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Ko je doveo Gazivodu, znamo da trener nije, znaci menadzeri guraju pare nekome u dzep.
Nisam trol bas suprotno
trolam samo na drugim temama nikad nebi na temi naseg voljenog kluba
Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 22 jun 2022, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Zamolit ću te da prestaneš ubacivati toliko gifova u odgovore, i pratit ću tvoje ponašanje i na temama drugih klubova.
Razlog: Zamolit ću te da prestaneš ubacivati toliko gifova u odgovore, i pratit ću tvoje ponašanje i na temama drugih klubova.
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Primarna pozcija mi je uvijek bila AMF, ali bi i na krilu zabio makar jednom. Dobro si rekao.RollingPaper je napisao/la: ↑22 jun 2022, 11:57Kad bi Sky otiso u Prvu crnogorsku ligu i odigro 50 mečeva na krilu, ja mislim da bi zabio makar jednom![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Necu stavljati gifove u svaki post

"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Hvala za sve Dženise.
Davao je sve od sebe za Svetinju našu.
Davao je sve od sebe za Svetinju našu.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Al jedan portal napisa o interesovanju za Kapeta i nafali ga ko da je Marcelo licno.
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.