Ćondrić, Barišić, Bašić, Bilbija, Ćorluka, Jakovljević, Janković, Jukić, Memija, Savić, Tičinović sastav protiv nas.MortemHz je napisao/la: ↑22 jun 2022, 11:27Zar to nije Zrinjski uradio prošle sezone pa osvojiše najdominantniju titulu u historiji PL BiH, nikad jači nisu bili? Slažem se da to generalno ne treba raditi ali kada se ne plasiraš u europska takmičenja a ciljaš na duplu krunu ti si primoran uraditi rekonstrukciju ekipe.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 11:18100% tacno drug.. ne moze se ekipa uigrati za 6mj nema sanse.. i moji su zadnjih godina isto tako radili.. autobusi i autobusi igraca prosli kroz klub.. ovaj put malo drugacije nego prethodnih sezona.. kostur ekipe zadrzan i dovedeno par igraca na pozicije koje su skripale u prosloj sezoni..Shategabri je napisao/la: ↑22 jun 2022, 11:12Ko god je doveo 5 i više igrača, taj je neozbiljan.
Uključujući i moj klub.
Top klubovi Evrope to ne rade, al mi ko na terminalu autobuske stanice.
Otjeraj 10, daj novih 10.
I hoćemo rezultat.
zrinja pravi primjer kako se treba raditi.. kostur ekipe standardno tu uz par pojacanja na deficitarne pozicije..
fks i borac su doveli previse novih igraca da bi se moglo ocekivati da to funkcionise prefektno makar prvi dio jer se koliko toliko ne poznaju.. mogu oni biti profesionalci ali ako ne poznaju jedan drugog trebat ce vremena da to profunkcionise kao ekipa..
Imamo li mi svoje Bilbiju, Jakovljevića, Tičinovića, Ćorluku u sastavu?
Jedino ako računaš na Dizdarevića i Đokanovića da su ta kičma ekipe.