Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Kako napreduju radovi na postavljanju novih terena? Rade li barem kvalitetno?
- svrakino1921
- Kontakt:
antisisoja1919 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 21:15Dobri smo mi ko nas vodi i ko nas predstavlja. Da mi se pruzi prilika, sutra bih otisao iz ove drzave, bas zbog ovakvih "intelektualaca"spezial je napisao/la: ↑21 jun 2022, 21:13Zamisli kakav intelektualni skup kad je sisoje glas razumaantisisoja1919 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 21:03
Hoće. Potukli se Smajo Mandzic i Salko Zildzic, rastavljao ih Azemica. Et, nije moglo nista pametnije
Evo izaslo na klixonji
Jel to to
Nisu se ni dodirnuli
Jest bilo verbalno
Al gosp.Azmir odigrao veliku rastavljacku ulogu
- svrakino1921
- Kontakt:
Staaaaa jjjjjjeeeeeee
Pichkooo jedna

Pichkooo jedna

- svrakino1921
- Kontakt:
@Morteme
E ovaj Salko nam je uzeo ponder 2
Samo da znas
E ovaj Salko nam je uzeo ponder 2
Samo da znas
I sta imas od Dzenisa,osim sto ce te mu dati dobru platu.
Meni licno ko navijacu Sarajeva nece biti jasna vasa politika kluba.Vi kao navijaci zakucavate ekser u sanduk svom klubu.
Jer vi ste klub koji je socijalna ustanova mnogim igracim,placate im samo pio i zdravstvo, i da nisu na birou.Bacate na stotine hiljada maraka,a kukate na bankrot.
Ako vec ne mozete ili nemate ambicija za titulu i Evropu sto ce vam Dzenis,Bekric,Zec,Kosoric,Mekic,Stilic,Cocalic i da ne idem dalje.Bruku para bacate u bunar.Siguran sam da su to neki talovi,jer mi druge logike nema.
Sa druge strane da ste doveli talente ,mlade igrace za prodati dati im neke ugovore, i pokusati na njima nesto zaraditi.Siguran sam u ovoj ligi ne bih ispali ,a navijaci bi podrzali.
Po meni najbolji vam peimjer moze biti Listica.Ne pucaju vec par godina na vrh,sklope neku ekipu miks mladih i iskusnih igraca i za vrh prvenstva i da mogu nesto zaraditi.
Ovako se samo vrtite u krug.Sutra ce Dzenis podici tuzbu pa ce te ga proglasiti šupkom i izdajnikom ,dijete kluba trazi platu.Kao i vecinu sto ste proglasili pa cak i gospodara familije I onda kuku majko u pitanju licenca ,daj moli kumi za marku od mjesne zajednice do Predsjednistva.
Valjda vas preuzme taj Amer, inace crno vam se piše.
-
- Kontakt:
Sad mi je jasan ovoliki uspjeh Sarajeva, kad ima ovakav kapacitet među forumašima, šta je to tek u upravljačkim strukturama.amypitar je napisao/la: ↑22 jun 2022, 07:58I sta imas od Dzenisa,osim sto ce te mu dati dobru platu.
Meni licno ko navijacu Sarajeva nece biti jasna vasa politika kluba.Vi kao navijaci zakucavate ekser u sanduk svom klubu.
Jer vi ste klub koji je socijalna ustanova mnogim igracim,placate im samo pio i zdravstvo, i da nisu na birou.Bacate na stotine hiljada maraka,a kukate na bankrot.
Ako vec ne mozete ili nemate ambicija za titulu i Evropu sto ce vam Dzenis,Bekric,Zec,Kosoric,Mekic,Stilic,Cocalic i da ne idem dalje.Bruku para bacate u bunar.Siguran sam da su to neki talovi,jer mi druge logike nema.
Sa druge strane da ste doveli talente ,mlade igrace za prodati dati im neke ugovore, i pokusati na njima nesto zaraditi.Siguran sam u ovoj ligi ne bih ispali ,a navijaci bi podrzali.
Po meni najbolji vam peimjer moze biti Listica.Ne pucaju vec par godina na vrh,sklope neku ekipu miks mladih i iskusnih igraca i za vrh prvenstva i da mogu nesto zaraditi.
Ovako se samo vrtite u krug.Sutra ce Dzenis podici tuzbu pa ce te ga proglasiti šupkom i izdajnikom ,dijete kluba trazi platu.Kao i vecinu sto ste proglasili pa cak i gospodara familije I onda kuku majko u pitanju licenca ,daj moli kumi za marku od mjesne zajednice do Predsjednistva.
Valjda vas preuzme taj Amer, inace crno vam se piše.
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Bas je meni Husic trn u okuelvirbaljic je napisao/la: ↑21 jun 2022, 22:53Ratne zasluge se trebaju spominjati, da nije bilo ovakvih kao on, onda kad je najvise trebalo, nebi bilo ni nas . Niko mu danasnje postupke ne pravda, niti ga podrzava, ali zasto kriti zasluge covjeka koji je spasio stotine zivota. Ti ocito imas problem sa Husicom, dok njega trpas u ovu pricu.LovacnaJelene je napisao/la: ↑21 jun 2022, 22:37Cim se ratne zasluge spominju kao pozitiva, a od rata proslo 30 godina... Znas da je teski kriminalac, sto i jeste. Mora Husicev pulen biranim rijecima pisati o kriminalcu, jer je to pajdas od predsjednika.
Husic je idealan za Velez.

Bice da se on trpa u sda, tako da ne izvrci.
Zna se zasto je Husic u sda stranci. On moze bez nje, al njegovi poslovi i ne bas.
Od danas Milan Spremo ( Borac) u cometu. tamo pise da ima BiH pasos. 

- Simpatizer
- Kontakt:
Kasnis. Imaju ga i Meleg i Pavlovic.
Bice prostora za jos nekog igraca, cuce se ubrzo.

Bice prostora za jos nekog igraca, cuce se ubrzo.

HAJ FAJV
- Shategabri
- Kontakt:
Ko god je doveo 5 i više igrača, taj je neozbiljan.
Uključujući i moj klub.
Top klubovi Evrope to ne rade, al mi ko na terminalu autobuske stanice.
Otjeraj 10, daj novih 10.
I hoćemo rezultat.
Uključujući i moj klub.
I hoćemo rezultat.
Koševo Zapad
- manijacikonjic87
- Kontakt:
100% tacno drug.. ne moze se ekipa uigrati za 6mj nema sanse.. i moji su zadnjih godina isto tako radili.. autobusi i autobusi igraca prosli kroz klub.. ovaj put malo drugacije nego prethodnih sezona.. kostur ekipe zadrzan i dovedeno par igraca na pozicije koje su skripale u prosloj sezoni..Shategabri je napisao/la: ↑22 jun 2022, 11:12Ko god je doveo 5 i više igrača, taj je neozbiljan.
Uključujući i moj klub.
I hoćemo rezultat.
zrinja pravi primjer kako se treba raditi.. kostur ekipe standardno tu uz par pojacanja na deficitarne pozicije..
fks i borac su doveli previse novih igraca da bi se moglo ocekivati da to funkcionise prefektno makar prvi dio jer se koliko toliko ne poznaju.. mogu oni biti profesionalci ali ako ne poznaju jedan drugog trebat ce vremena da to profunkcionise kao ekipa..
Mi smo Željini, Željo je naš !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tačno sve, samo realno mi bez ovakvog remonta bi i dalje gledali razne ublehe kao Krstea i ostale baletane. Sad smo uradili ovakav rok i sumnjam da cemo u budućnosti.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 11:18100% tacno drug.. ne moze se ekipa uigrati za 6mj nema sanse.. i moji su zadnjih godina isto tako radili.. autobusi i autobusi igraca prosli kroz klub.. ovaj put malo drugacije nego prethodnih sezona.. kostur ekipe zadrzan i dovedeno par igraca na pozicije koje su skripale u prosloj sezoni..Shategabri je napisao/la: ↑22 jun 2022, 11:12Ko god je doveo 5 i više igrača, taj je neozbiljan.
Uključujući i moj klub.
I hoćemo rezultat.
zrinja pravi primjer kako se treba raditi.. kostur ekipe standardno tu uz par pojacanja na deficitarne pozicije..
fks i borac su doveli previse novih igraca da bi se moglo ocekivati da to funkcionise prefektno makar prvi dio jer se koliko toliko ne poznaju.. mogu oni biti profesionalci ali ako ne poznaju jedan drugog trebat ce vremena da to profunkcionise kao ekipa..
Borac vec duze vremena radi na ovom sistemu gdje svaki rok tjera 6-7 i dodje isti broj. Mi smo vecinom strpljivo dovodili kad god smo imali da pojacamo 2-3 pozicije.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zar to nije Zrinjski uradio prošle sezone pa osvojiše najdominantniju titulu u historiji PL BiH, nikad jači nisu bili? Slažem se da to generalno ne treba raditi ali kada se ne plasiraš u europska takmičenja a ciljaš na duplu krunu ti si primoran uraditi rekonstrukciju ekipe.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 11:18100% tacno drug.. ne moze se ekipa uigrati za 6mj nema sanse.. i moji su zadnjih godina isto tako radili.. autobusi i autobusi igraca prosli kroz klub.. ovaj put malo drugacije nego prethodnih sezona.. kostur ekipe zadrzan i dovedeno par igraca na pozicije koje su skripale u prosloj sezoni..Shategabri je napisao/la: ↑22 jun 2022, 11:12Ko god je doveo 5 i više igrača, taj je neozbiljan.
Uključujući i moj klub.
I hoćemo rezultat.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Strucnjaci a sta je uradio Zrinjski prosle sezone kad nije otisao ni u Evropu? Otisla vecina igraca sa vecim ugovorima i koji su bili "okosnica" ekipe, doslo nekoliko mladjih nesto provjerenih i vidjeli smo rezultat.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 11:18100% tacno drug.. ne moze se ekipa uigrati za 6mj nema sanse.. i moji su zadnjih godina isto tako radili.. autobusi i autobusi igraca prosli kroz klub.. ovaj put malo drugacije nego prethodnih sezona.. kostur ekipe zadrzan i dovedeno par igraca na pozicije koje su skripale u prosloj sezoni..Shategabri je napisao/la: ↑22 jun 2022, 11:12Ko god je doveo 5 i više igrača, taj je neozbiljan.
Uključujući i moj klub.
I hoćemo rezultat.
- Shategabri
- Kontakt:
Ok, samo onda ne treba galamiti što ne ide, ako se ne osvoji titula i slično.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2022, 11:24Tačno sve, samo realno mi bez ovakvog remonta bi i dalje gledali razne ublehe kao Krstea i ostale baletane. Sad smo uradili ovakav rok i sumnjam da cemo u budućnosti.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 11:18100% tacno drug.. ne moze se ekipa uigrati za 6mj nema sanse.. i moji su zadnjih godina isto tako radili.. autobusi i autobusi igraca prosli kroz klub.. ovaj put malo drugacije nego prethodnih sezona.. kostur ekipe zadrzan i dovedeno par igraca na pozicije koje su skripale u prosloj sezoni..Shategabri je napisao/la: ↑22 jun 2022, 11:12Ko god je doveo 5 i više igrača, taj je neozbiljan.
Uključujući i moj klub.
I hoćemo rezultat.
Borac vec duze vremena radi na ovom sistemu gdje svaki rok tjera 6-7 i dodje isti broj. Mi smo vecinom strpljivo dovodili kad god smo imali da pojacamo 2-3 pozicije.
Rekonstrukcija tima i instant rezultati ne idu pod ruku.
Feđa došao, škartirao šta treba, doveo nova imena, super.
Nek gradi tim, iduću sezonu update 2 do max 3 igrača, onda možeš očekivati nešto.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Što se tiče novajlija, Goran Zakarić, Benjamin Tatar, Momčilo Mrkaić i Milan Spremo imaju pasoš Bosne i Hercegovine, dok su ostala četvorica stranci. Tako da uz Donalda Molsa sada imamo pet inostranih igrača, koliko ih može i biti u zapisniku. Još su u toku pregovori sa srpskim fudbalerom Nikolom Ninkovićem, ali su sve manje šanse da postane naš član, rekao je Bogoljub Zeljković za Glas Srpske.
- Shategabri
- Kontakt:
Baš i ne, okosnica ekipe su igrači koji su igrali i tu sezonu kad nisu otišli u Evropu.nokee je napisao/la: ↑22 jun 2022, 11:28Strucnjaci a sta je uradio Zrinjski prosle sezone kad nije otisao ni u Evropu? Otisla vecina igraca sa vecim ugovorima i koji su bili "okosnica" ekipe, doslo nekoliko mladjih nesto provjerenih i vidjeli smo rezultat.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 11:18100% tacno drug.. ne moze se ekipa uigrati za 6mj nema sanse.. i moji su zadnjih godina isto tako radili.. autobusi i autobusi igraca prosli kroz klub.. ovaj put malo drugacije nego prethodnih sezona.. kostur ekipe zadrzan i dovedeno par igraca na pozicije koje su skripale u prosloj sezoni..Shategabri je napisao/la: ↑22 jun 2022, 11:12Ko god je doveo 5 i više igrača, taj je neozbiljan.
Uključujući i moj klub.
I hoćemo rezultat.
Ključno je što su istrpili Jakirovića i što je ostao kostur ekipe.
Ko je nama kostur ekipe?
Nemamo ga, zamjenjena praktično komplet postava.
Možemo trpati sve redom po 6-0, a može biti patnja i ništa ni sa čim.
Ja iskreno ne znam šta da očekujem, al da to odmah ide sve ko podmazano, malo vjerovatno.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Paromlinac, riki46 i 16 gostiju.