FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Čuj pranjic bio los igrac
Za bayern apsolutno da.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- farinelli123
- Kontakt:
Imao je Pranja par meceva pod Van Gaalom gde je igrao kao Luka Modric iz Realove hattrick ere u LP. Kad ga je Luj stavio na holding midfieldera. Samo sto je to bio sticaj okolnosti, a ne indikator kvaliteta. Kad smo vec kod nizozemskih transfera, onaj Cody Gakpo je krajnje zanimljiv igrac. Igra nekog poluspica/krilo, a ima tu gradju kao Lewa sa 23 godine, onako mrsav i vizljast, 1.87m visok. Mogli bi da napravimo od njega nekog Levu za buducnost, posto je i Lewa poceo malo dalje od gola.
•
Boga mi dođe momčina 
Ovim transferom osim što smo pojačali ekipu, Manea smo napravili najbogatijim afričkim fudbalerom svih vremena na taj način pokazali progresivnost, manjak stereotipa kao i epitet društveno odgovorne kompanije, jer će Sadio od ovih para moći još više da ulaže u Afriku i svoje selo

Ovim transferom osim što smo pojačali ekipu, Manea smo napravili najbogatijim afričkim fudbalerom svih vremena na taj način pokazali progresivnost, manjak stereotipa kao i epitet društveno odgovorne kompanije, jer će Sadio od ovih para moći još više da ulaže u Afriku i svoje selo

- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Koga još Brazo dovodi poslije Manea Laimer i
treba nam štoper

- farinelli123
- Kontakt:
Da možemo da dovedemo De Ligta ili Pau Torresa, to su neka imena koja bih ja razmatrao.Bayern@heart je napisao/la: ↑21 jun 2022, 13:59Koga još Brazo dovodi poslije Manea Laimer itreba nam štoper
•
De Ligt je uzasan, ne znam koliko si gledao njegovih utakmica u Jubetu.farinelli123 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 16:52Da možemo da dovedemo De Ligta ili Pau Torresa, to su neka imena koja bih ja razmatrao.Bayern@heart je napisao/la: ↑21 jun 2022, 13:59Koga još Brazo dovodi poslije Manea Laimer itreba nam štoper
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- farinelli123
- Kontakt:
Manje od 2 i jednu na prvenstvu kad je dobio crveniharden je napisao/la: ↑21 jun 2022, 17:23De Ligt je uzasan, ne znam koliko si gledao njegovih utakmica u Jubetu.farinelli123 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 16:52Da možemo da dovedemo De Ligta ili Pau Torresa, to su neka imena koja bih ja razmatrao.Bayern@heart je napisao/la: ↑21 jun 2022, 13:59Koga još Brazo dovodi poslije Manea Laimer itreba nam štoper

Ali rekoh možda bi kod nas proigrao kao u vreme Ajaxa.
•
April 2022. Sarma: "Lewandowski zlatna lopta, najbolji igrač svijeta"
"Mane poluigrač i star"
Maj 2022. "Lewa može za 50 u Barcu"
"Mane
"
"Mane poluigrač i star"
Maj 2022. "Lewa može za 50 u Barcu"
"Mane

Ne gledaš ga ocigledno ni ti majstore... covjek daleko najbolji Juventusov defanzivac vec 2 sezone i da njega nema ko zna na sta bi licila odbrana Juventusa (najbolji igrac Juventusa opcenito ove sezone) ... i dalje se on gleda kroz prizmu prve polusezone kad je tek dosao i pravio penale rukama kao na traci jer ni navikao na drugacije sudijske kriterije u Italiji i tako se piše o njemu na osnovu toga, i to naravno pisu oni koji ni ne gledaju Juventus i Seriu A...harden je napisao/la: ↑21 jun 2022, 17:23De Ligt je uzasan, ne znam koliko si gledao njegovih utakmica u Jubetu.farinelli123 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 16:52Da možemo da dovedemo De Ligta ili Pau Torresa, to su neka imena koja bih ja razmatrao.Bayern@heart je napisao/la: ↑21 jun 2022, 13:59Koga još Brazo dovodi poslije Manea Laimer itreba nam štoper
- Omerbavarac
- Kontakt:
2019 Hernandez
2020 Sane
2021 Upemecano
2022 Mane

2020 Sane
2021 Upemecano
2022 Mane

Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 22 jun 2022, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa imamo 4 stopera, Pavard Hernandez Upa i Nianzou, nece tu vise nikoga dovoditi
Pitanje je samo sta ce biti sa nezahvalnim Poljakom, nesto mi je previse mirno oko njega u zadnje vrijeme
Pitanje je samo sta ce biti sa nezahvalnim Poljakom, nesto mi je previse mirno oko njega u zadnje vrijeme
Cekaju da Barca skupi pare.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- HuseinKapetan9
Mirno je sve jer ga bayern nece prodati
Kahn,Hasan,Hainer su odavno rekli da on ostaje u bayernu
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Bolje je prodati za 50 mil nego sto ode dzabe sledece sezone. Jedino me raduje to sto Zahvi pogani nece dobiti sve sto zeli.
Al dugo je ljeto…
Nur der FCB
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ako Lewa ode kreuti za Dybalom žali se da ga neće niko da dovede.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.