English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Lukaku epizoda 2 u EPL zavrsena, ponovo dokazao da nije za EPL...
Ide tamo Crotone, Torino trpati..
Ide tamo Crotone, Torino trpati..
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
-
- Kontakt:
Nick Pope korak do prelaska u Newcastle
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Lukaku je caca
Fino potrosenih 200m od strane genocidnog rusa
NO buy option or obligation clause
Sta je cilj ovdje celzija? Otpustit di utusenka i vratit contea i lukakua iduce ljeto ?

Fino potrosenih 200m od strane genocidnog rusa

NO buy option or obligation clause

Sta je cilj ovdje celzija? Otpustit di utusenka i vratit contea i lukakua iduce ljeto ?
Ode razvalit jos jednom serie A. Sljedece sezone ima da bude mnogima glavna transfer meta.
Ogromna je razlika izmedju nba i ostalih liga. Iskreno je i mene cak zavaralo koliko je Lukaku bio dobar u Interu i mislio sam da ce biti dobar igrac za Chelsea.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Sad i Serie A farmerska ligaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 jun 2022, 22:07Nikada te ne smiju prevariti igrači koji dolaze iz farmerskih. Sada znaš za inače.

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
I ukoliko je u rosteru sto manje englezaBiscione je napisao/la: ↑21 jun 2022, 22:29Sad i Serie A farmerska ligaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 jun 2022, 22:07Nikada te ne smiju prevariti igrači koji dolaze iz farmerskih. Sada znaš za inače.. Koliko su ti Englezi ufurani da samo oni znaju igrat lopte da su i ovi naši balkanđerosi što prate tu ligu prihvatili to njihovo. Volim što su om Talijani u po' Wembleya pokazali kako se igra, a i njihovi klubovi mogu pobijediti klubove iz istalih liga samo ako imaju barem duplo skuplji rooster.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Serie A je nikad lošija liga.Biscione je napisao/la: ↑21 jun 2022, 22:29Sad i Serie A farmerska ligaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 jun 2022, 22:07Nikada te ne smiju prevariti igrači koji dolaze iz farmerskih. Sada znaš za inače.. Koliko su ti Englezi ufurani da samo oni znaju igrat lopte da su i ovi naši balkanđerosi što prate tu ligu prihvatili to njihovo. Volim što su om Talijani u po' Wembleya pokazali kako se igra, a i njihovi klubovi mogu pobijediti klubove iz istalih liga samo ako imaju barem duplo skuplji rooster.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Mislio sam da se u Italiji igra malo bolje, ako nista defanzivno, u odnosu na Farmerligu i Farme 1.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 jun 2022, 22:07Nikada te ne smiju prevariti igrači koji dolaze iz farmerskih. Sada znaš za inače.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
U odnosu na Farmerligu je, a tu je negdje s Farme 1.Justin je napisao/la: ↑21 jun 2022, 23:33Mislio sam da se u Italiji igra malo bolje, ako nista defanzivno, u odnosu na Farmerligu i Farme 1.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 jun 2022, 22:07Nikada te ne smiju prevariti igrači koji dolaze iz farmerskih. Sada znaš za inače.
Ako nije najgori, onda je u top3 najgorih transfera ikada odrađenih u Engleskoj ovaj transfer Lukakua. Taj čovjek je nakon dva mjeseca u Čelziju završio svoju karijeru tamo izjavama da jedva čeka da se vrati u Inter. I to nakon što su ga ljudi platili 90 miliona hahaha
I onda su sada prinuđeni da ga posude za 8 miliona jer ne želi igrati.
Mislim da to uopšte nije do igračkih kvaliteta jer je on svojevremeno stavljao po 30 golova u Engleskoj. Ovo je čist dokaz polupanog mozga koji ne zna šta hoće.
Mislim da to uopšte nije do igračkih kvaliteta jer je on svojevremeno stavljao po 30 golova u Engleskoj. Ovo je čist dokaz polupanog mozga koji ne zna šta hoće.
41:34
-
- Kontakt:
Ma Lukaku je odličan igrač za bilo koju ligu osim NBA. Ne sumnjam da bi u La Farmi zabio 25-30 golova, kao što će u Farmi A sljedeće sezone.
Ubjedljivo najgori. Platiš igrača 115 mil i onda nakon jedne sezone ga poklanjaš na posudbu za 8 mil. Što se tiče Engleske ovo je ubjedljivo najgori pos'o jednog kluba. A nije da nemaju konkurenciju iz Manchestera.BenWhite je napisao/la: ↑21 jun 2022, 23:37Ako nije najgori, onda je u top3 najgorih transfera ikada odrađenih u Engleskoj ovaj transfer Lukakua. Taj čovjek je nakon dva mjeseca u Čelziju završio svoju karijeru tamo izjavama da jedva čeka da se vrati u Inter. I to nakon što su ga ljudi platili 90 miliona hahaha
Najjace sto vise nema Contea u Interu, ako Inzaghi za mjesec ne nadje nacin kako da proigra uhvatit ce ga nostalgija za Evertonom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma ja, najgori vjerovatno. Em što je napravio sprdnju od Čelzija sa svojim maloumnim izjavama em Čelzi od njega ništa nije dobio. Mislim da je dobro odigrao samo protiv Arsenala kada ga je čuvao legendarni Pablo Mari. Sve poslije toga je uglavnom debakl.Poligon10 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 23:43Ubjedljivo najgori. Platiš igrača 115 mil i onda nakon jedne sezone ga poklanjaš na posudbu za 8 mil. Što se tiče Engleske ovo je ubjedljivo najgori pos'o jednog kluba. A nije da nemaju konkurenciju iz Manchestera.BenWhite je napisao/la: ↑21 jun 2022, 23:37Ako nije najgori, onda je u top3 najgorih transfera ikada odrađenih u Engleskoj ovaj transfer Lukakua. Taj čovjek je nakon dva mjeseca u Čelziju završio svoju karijeru tamo izjavama da jedva čeka da se vrati u Inter. I to nakon što su ga ljudi platili 90 miliona hahaha
41:34
Primadona klasicna. Ko god je odlucio da je pravi posao za njega dati bilo sta preko 30m, taj se nije Lakake nagledao kroz godine.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Da ga je White čuvao druga bi priča bila