Karat ćemo i željkana i pitare sl. sezone brate moj.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma naravno da hoćemo, i to sve minimalno 3 razlike, oni nama neće moći sutnuti na gol, a mi ima da imamo po 30 udaraca u utakmici na gol, pa najbolju gol razliku. Ma titula bez problema.
Dupovac, Komazec i Palic su sigurni, Hebibovic je blize Igmanu a ovo za Kjosevskog je zajebancija momak je najbrze propao a nije los golman.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑21 jun 2022, 23:35Sve u svemu najmanje nam je potreban golman stoper, lijevi bek, 2 igrača u veznom redu minimum i to dva dobra, 2 dobra krila uz to da dođu Komazec i Dupovac nama treba.
Eto njih trojica de zamjenu za Balića, de Kovčića, de nekog stopera, i de normalna krila ne ove pokušaje fudbalera i može se nešto stupiti do zime i pokrpati la da onda pričamo šta još treba za opstati. Ako se ovo ne ispuni ova ekipa će voditi tešku borbu za opstanak.CYN3 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 23:37Dupovac, Komazec i Palic su sigurni, Hebibovic je blize Igmanu a ovo za Kjosevskog je zajebancija momak je najbrze propao a nije los golman.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑21 jun 2022, 23:35Sve u svemu najmanje nam je potreban golman stoper, lijevi bek, 2 igrača u veznom redu minimum i to dva dobra, 2 dobra krila uz to da dođu Komazec i Dupovac nama treba.
Nikad jace prvenstvo nije bilo, sredina tabele max. Mislim da necemo imati vecih problema da izborimo opstanak ako dovedemo ova pojacanja jer je rijec o iskusnim igracima pogotovo Komazec koji je klasa za ovu ligu.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑21 jun 2022, 23:41Eto njih trojica de zamjenu za Balića, de Kovčića, de nekog stopera, i de normalna krila ne ove pokušaje fudbalera i može se nešto stupiti do zime i pokrpati la da onda pričamo šta još treba za opstati. Ako se ovo ne ispuni ova ekipa će voditi tešku borbu za opstanak.CYN3 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 23:37Dupovac, Komazec i Palic su sigurni, Hebibovic je blize Igmanu a ovo za Kjosevskog je zajebancija momak je najbrze propao a nije los golman.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑21 jun 2022, 23:35Sve u svemu najmanje nam je potreban golman stoper, lijevi bek, 2 igrača u veznom redu minimum i to dva dobra, 2 dobra krila uz to da dođu Komazec i Dupovac nama treba.
ABd ta sredina tabele, slavilo bi se da bude sredina.CYN3 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 23:44Nikad jace prvenstvo nije bilo, sredina tabele max. Mislim da necemo imati vecih problema da izborimo opstanak ako dovedemo ova pojacanja jer je rijec o iskusnim igracima pogotovo Komazec koji je klasa za ovu ligu.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑21 jun 2022, 23:41Eto njih trojica de zamjenu za Balića, de Kovčića, de nekog stopera, i de normalna krila ne ove pokušaje fudbalera i može se nešto stupiti do zime i pokrpati la da onda pričamo šta još treba za opstati. Ako se ovo ne ispuni ova ekipa će voditi tešku borbu za opstanak.
Kvalitetniji smo od Igmana, Leotara, Sloge, Posusje nista posebno, Siroki nikad slabiji a ni Zeljo nije puno jaci 7 mjesto realno mozda i 6tuzlanskinacin je napisao/la: ↑21 jun 2022, 23:50ABd ta sredina tabele, slavilo bi se da bude sredina.CYN3 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 23:44Nikad jace prvenstvo nije bilo, sredina tabele max. Mislim da necemo imati vecih problema da izborimo opstanak ako dovedemo ova pojacanja jer je rijec o iskusnim igracima pogotovo Komazec koji je klasa za ovu ligu.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑21 jun 2022, 23:41Eto njih trojica de zamjenu za Balića, de Kovčića, de nekog stopera, i de normalna krila ne ove pokušaje fudbalera i može se nešto stupiti do zime i pokrpati la da onda pričamo šta još treba za opstati. Ako se ovo ne ispuni ova ekipa će voditi tešku borbu za opstanak.
Kakav otpad pa Dupovac je trebao ostati u Sarajevu. Momak je kvalitetan stoper sto cemo se i sami uvjeriti. Kerim Palic je bio odlican u Radniku a moze igrati kao defanzivni vezni i stoper. Vise puta sam ponovio onu istu salu za Velkoskogharry_90 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 00:33Od najave 10 najboljih igraca za ovu sezonu,dodjosmo do toga da skupljamo visak drugih klubova i da gledamo jesmo li jaci od Igmana,Posusja od kojih nam opstanak zavisi![]()
Dok navijaci drugih klubova zele klub u vrhu tabele,kod nas se prati situacija sta rade navedeni klubovi.. i opet na kraju ako bude opstanak doveden u pitanje,pratit ce se sta rade klubovi sa "bosanskim" predznakom i bit ce krivi ako mi ispadnemo ili savez..![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.