Petomjesecnu ilegalu, drugi nick pa treci nickfeniksptica je napisao/la: ↑21 jun 2022, 18:34Kad ima para svima na svijetu ide dobro.GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 jun 2022, 18:31Kad ima para, onda sve ide kao po loju. Hadžić radi odličan posao i svaka mu čast. Također, i svi ostali na visini zadatka. Sve veoma dobri igrači, ne znam koji potpis mi je draži, pogotovo to važi za Drobarova.
Celo je i dalje krs taldzija. Zadnji put kad ti tako prico povuko si se u duboku ilegalu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD
- ElCartel11
- Kontakt:
Ko je sledeci:
Grahovac, Nikolic?
Grahovac, Nikolic?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- JavierBosnia
- Kontakt:

Evo za raju sa foruma jedna najava
nesto gledajuci nase ove drustvene mreze vidim puno potencijala

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
To je tacno
ne treba nam rezervni golman kad imamo Sahinovica.

"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
-
- Kontakt:
Bolje je Sahinovicu braniti u Federalnoj ligi deset puta nego biti rezerva kod nas.
Kanuric je bio ogroman potencijal, bio je u Salzburgu pa u Stokeu i onda se sjebao kad je stao na gol, psihicki nije bio u stanju da podnese pritisak.
Nek to Sahinovic prodje negdje drugo. Zamisli da se iduce ljeto vrati sa 25 seniorskih nastupa. Stupcanica je svakako fin klub, ne igraju seljacki, imaju i fin teren, vjerovatno ce graditi pas igru, to je za naseg golmana kljucno, pogotovo Sahinovica koji je jako slican golman Vladanu.
Kanuric je bio ogroman potencijal, bio je u Salzburgu pa u Stokeu i onda se sjebao kad je stao na gol, psihicki nije bio u stanju da podnese pritisak.
Nek to Sahinovic prodje negdje drugo. Zamisli da se iduce ljeto vrati sa 25 seniorskih nastupa. Stupcanica je svakako fin klub, ne igraju seljacki, imaju i fin teren, vjerovatno ce graditi pas igru, to je za naseg golmana kljucno, pogotovo Sahinovica koji je jako slican golman Vladanu.
JavierBosnia je napisao/la: ↑21 jun 2022, 21:33
nesto gledajuci nase ove drustvene mreze vidim puno potencijala![]()

Svaka čast, samo veliki minus je logo ovog smrdljivog portala.
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
- JavierBosnia
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mozda je ovo najava da ulazimo i s njima u neku pozitivniju pricu a ne da nas meze i kad treba i kad ne. Po meni s svima treba gajiti pozitivan odnos pa zasto ne i sa ss.ba realno najuticajniji su sportski portal u BiHWarhol je napisao/la: ↑21 jun 2022, 21:38JavierBosnia je napisao/la: ↑21 jun 2022, 21:33
nesto gledajuci nase ove drustvene mreze vidim puno potencijala![]()
![]()
![]()
Svaka čast, samo veliki minus je logo ovog smrdljivog portala.
Zna li neko kako ce biti organizovane tribine, tj koje ce biti otvorene?
Sve mi znamo.
Najneugodnija sa Feđom postaje najlaganija

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Prije 6 dana objavljeno, na 3 godine potpisuje Halid.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Haha polivalentan
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Bilo bi dobro da se preostala pojačanja dovedu prije Slovenije, pa sa se tamo samo kristališe prvih 11 kroz prijateljske utakmice.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nije mi sad bas toliko dosadno

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Jel sa Dzafom zavrsen prelazni rok,ili ce se dovoditi jos neko pojacanje na nejkoj poziciji.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.