Ugovor do iduce godine, reprezentativac, u jako dobrom klubu. Tesko bas
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Inače, svaki SD na svijetu koji nema lovu može dovesti bilo koga. Da je bilo love onomad i da se normalno radilo, došao bi Čataković još tad. Pošto nije, moralo se zadovoljiti s Cmiljkanom.feniksptica je napisao/la: ↑21 jun 2022, 18:34Kad ima para svima na svijetu ide dobro.GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 jun 2022, 18:31Kad ima para, onda sve ide kao po loju. Hadžić radi odličan posao i svaka mu čast. Također, i svi ostali na visini zadatka. Sve veoma dobri igrači, ne znam koji potpis mi je draži, pogotovo to važi za Drobarova.
Celo je i dalje krs taldzija. Zadnji put kad ti tako prico povuko si se u duboku ilegalu.
Traže golmana da bude zamjena Belminu, Kanurić 3 golman, a Šahinović u prvu ligu federacije, vjerovatno Stupčanica na posudbu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Jedino što je gore od toga bilo, je kad je Husref početkom 2018 na pripreme poveo Rundinog amatera Nedina Tucakovića, a Vladana šutnuli u Mrkonjić grad na posudbu

Baš nelogičan potez realno, al yebiga
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- ElCartel11
- Kontakt:
Napadacki arsenal:
Catakovic, Mulahusejnovic, Suljic, Dzafic, Ikic, Avramovski, Dal, Kobiljar, Ahmetovic.
Catakovic, Mulahusejnovic, Suljic, Dzafic, Ikic, Avramovski, Dal, Kobiljar, Ahmetovic.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Znači krila Suljić-Dzafić, ACM Avramovski a napad Ćataković/Mulahusejnović
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sve objašnjeno.GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 jun 2022, 20:12Inače, svaki SD na svijetu koji nema lovu može dovesti bilo koga. Da je bilo love onomad i da se normalno radilo, došao bi Čataković još tad. Pošto nije, moralo se zadovoljiti s Cmiljkanom.feniksptica je napisao/la: ↑21 jun 2022, 18:34Kad ima para svima na svijetu ide dobro.GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 jun 2022, 18:31Kad ima para, onda sve ide kao po loju. Hadžić radi odličan posao i svaka mu čast. Također, i svi ostali na visini zadatka. Sve veoma dobri igrači, ne znam koji potpis mi je draži, pogotovo to važi za Drobarova.
Celo je i dalje krs taldzija. Zadnji put kad ti tako prico povuko si se u duboku ilegalu.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 21 jun 2022, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- feniksptica
- Kontakt:
Mislim da na osnovu ulozenog novca i svega Nardin mora tu negdje bit. Barem prve utakmice
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Misle li napraviti klip bar 3min za Nardina i Adnana.
Svakog do sad su predstavili, upitali par pitanja samo ovu dvojicu nisu.
Svakog do sad su predstavili, upitali par pitanja samo ovu dvojicu nisu.
I Ikic... jbt slatke muke basfeniksptica je napisao/la: ↑21 jun 2022, 20:29Mislim da na osnovu ulozenog novca i svega Nardin mora tu negdje bit. Barem prve utakmice
I Varesanovic
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
- JavierBosnia
- Kontakt:
I Salcin
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Još Kadušić i to je to