FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
In Dzafic we trust!
Welcome!
Welcome!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ljudi, ima li ista za Dzafica, u koliko sati?
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Još da krenu raskidi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Doći će još desni bek. I možda zamjena ako nekog prodamo.
Sve ponude što imamo su za juniore.
Nema više dovodženja indijanci!

Sve ponude što imamo su za juniore.
Nema više dovodženja indijanci!

The saddest thing in life is wasted talent.
Sta je problem? Nama ne trebaju prodane duse i jadovi sjetim mu se najmilijih jad odvratni. Otislo smece na onakav nacin a sve mu dali i digli ga na neki nivo jednostavno smece od covjeka,isto kao i Tatara sto su neki prizivali,takvima tarabu trajnu treba udaritisanco2200 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 17:17Uzmi druze licencce polaži steta je takav kapacitet da propada. Umjesto da pohvalis rad dosadašnji ti vec unaprijed nesto kritikujes.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jun 2022, 17:13Znači niti zelim prosipati negativu niti ista, ali fuj ako Advan dođe( a boga mi sam i ja cuo da mozda dodje )
Pored zivog Enedina da vracamo tu hinju..![]()
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Džafić najbolje pojačanje u ovom roku! Neće imati težak zadatak da bude najbolji Džafić koji je igrao za nas. 

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kad ima para, onda sve ide kao po loju. Hadžić radi odličan posao i svaka mu čast. Također, i svi ostali na visini zadatka. Sve veoma dobri igrači, ne znam koji potpis mi je draži, pogotovo to važi za Drobarova.
- feniksptica
- Kontakt:
Kad ima para svima na svijetu ide dobro.GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 jun 2022, 18:31Kad ima para, onda sve ide kao po loju. Hadžić radi odličan posao i svaka mu čast. Također, i svi ostali na visini zadatka. Sve veoma dobri igrači, ne znam koji potpis mi je draži, pogotovo to važi za Drobarova.
Celo je i dalje krs taldzija. Zadnji put kad ti tako prico povuko si se u duboku ilegalu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ja nisam za slanje na posudbu Sahinovica. Upucao bih se ne daj Boze da se Belmin povrijedi, dobije direktan crveni ili nesto, a da Kanurica moram gledati 
Neka Sahinovica uz prvu ekipu, imat ce vremena tu i da uci i da sazrijeva, a ne sumnjam da ce se snaci jednog dana kada ga se gurne u vatru

Neka Sahinovica uz prvu ekipu, imat ce vremena tu i da uci i da sazrijeva, a ne sumnjam da ce se snaci jednog dana kada ga se gurne u vatru
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Volio bih da neko ko je glasao da nije zadovoljan pojacanjima da nam objasni zasto..
Sve mi znamo.
"Pa u njegovim godinama se opraštaju od fudbala Gdje su mladi?"
"J,,, real kakva duda pojacanja dovodi lakse ti je velezove igrace dovest osigurana ti je evropa"
"Kakvo pojačanje....čovjeku 35 godina i treba da razmišlja o završetku karijere a ne da dolazi u Sarajevo i još najavljeno kao pojačanje. Želim Sarajevu i iduće sezone da završi kao i ove,kad dovode sve neke tarabaše i krkane. A tako će im izgleda i biti."

"J,,, real kakva duda pojacanja dovodi lakse ti je velezove igrace dovest osigurana ti je evropa"
"Kakvo pojačanje....čovjeku 35 godina i treba da razmišlja o završetku karijere a ne da dolazi u Sarajevo i još najavljeno kao pojačanje. Želim Sarajevu i iduće sezone da završi kao i ove,kad dovode sve neke tarabaše i krkane. A tako će im izgleda i biti."

Jel to husara kom 
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Skuplje placamo mi nase igrace, nego sve ijedan klub iz pl bih zajedno 

- JavierBosnia
- Kontakt:
Ko li ce ove brojeve pokupiti 7, 10, 11
7 Varesanovic
10 Dzafic
11 Avramovski
Jer su i Nardin i Avram i Dzafa nekad 11 nosili
7 Varesanovic
10 Dzafic
11 Avramovski
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Sedmica vise nikada nece biti ista...JavierBosnia je napisao/la: ↑21 jun 2022, 19:17Ko li ce ove brojeve pokupiti 7, 10, 11
7 Varesanovic
10 Dzafic
11 Avramovski

On hoce da se ispali odavdeJavierBosnia je napisao/la: ↑21 jun 2022, 18:45Ja nisam za slanje na posudbu Sahinovica. Upucao bih se ne daj Boze da se Belmin povrijedi, dobije direktan crveni ili nesto, a da Kanurica moram gledati
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- SarajevoForza
- Kontakt:
Najveće pojačanje do sada, sretno Džafiću majstore

+1000000000000000
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa i traže novog golmana već par dana. Raspitivali su se za neke.JavierBosnia je napisao/la: ↑21 jun 2022, 18:45Ja nisam za slanje na posudbu Sahinovica. Upucao bih se ne daj Boze da se Belmin povrijedi, dobije direktan crveni ili nesto, a da Kanurica moram gledati
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Džafiću brate, nek' si ti nama šarn'o. Dobro nam došao.
Next please

Next please

Marko Vešović
Ruku bi dao za njega

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], HyperOS, kontra, nedimmmm1337 i 51 gost.