FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 21 jun 2022, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Nakon sto je potpisao Dzafic, tek sad vidim da citam stranice i stranice dezinformacija. Neznam kako vam se da majkem!??!?
U novi boj ...
Nikolic ne bi bio los plus sto je U21 i to je jedna opcija vise. Advan moze ako je druga opcija denis kramar.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Hoces li se javno izviniti Hadziji za ovu nebulozu sto si izvalio?BanditosVandalos je napisao/la: ↑20 jun 2022, 18:36Nema od Dzafica nista. A boga mi da i meni u zadnji trenutak pokusaju spustit cijenu i ja bi otisao. Steta za Dzafica... Al idemo dalje;
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Znači niti zelim prosipati negativu niti ista, ali fuj ako Advan dođe( a boga mi sam i ja cuo da mozda dodje )
Pored zivog Enedina da vracamo tu hinju..
Pored zivog Enedina da vracamo tu hinju..

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Momak ocigledno trolla i nema razloga da se hvatate za njegove postove.spezial je napisao/la: ↑21 jun 2022, 17:11Hoces li se javno izviniti Hadziji za ovu nebulozu sto si izvalio?BanditosVandalos je napisao/la: ↑20 jun 2022, 18:36Nema od Dzafica nista. A boga mi da i meni u zadnji trenutak pokusaju spustit cijenu i ja bi otisao. Steta za Dzafica... Al idemo dalje;
1946
Uzmi druze licencce polaži steta je takav kapacitet da propada. Umjesto da pohvalis rad dosadašnji ti vec unaprijed nesto kritikujes.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jun 2022, 17:13Znači niti zelim prosipati negativu niti ista, ali fuj ako Advan dođe( a boga mi sam i ja cuo da mozda dodje )
Pored zivog Enedina da vracamo tu hinju..![]()
A ovaj sto trazi javno izvinjenje hadziji je jos veci troll hahhaSoko87 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 17:16Momak ocigledno trolla i nema razloga da se hvatate za njegove postove.spezial je napisao/la: ↑21 jun 2022, 17:11Hoces li se javno izviniti Hadziji za ovu nebulozu sto si izvalio?BanditosVandalos je napisao/la: ↑20 jun 2022, 18:36Nema od Dzafica nista. A boga mi da i meni u zadnji trenutak pokusaju spustit cijenu i ja bi otisao. Steta za Dzafica... Al idemo dalje;
NEMA NAZAD
Daj da uzmemo titulu, pa ne dolazi ratni zlocinac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jun 2022, 17:13Znači niti zelim prosipati negativu niti ista, ali fuj ako Advan dođe( a boga mi sam i ja cuo da mozda dodje )
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Normalno da cu pohvaliti i reci da je fenomenalno odrađen rok do sad, da nismo bolje mogli zamisliti. Isto tako kazem da bi glup potez bio dovesti kadusica radi svega sto je uradio prema klubu.sanco2200 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 17:17Uzmi druze licencce polaži steta je takav kapacitet da propada. Umjesto da pohvalis rad dosadašnji ti vec unaprijed nesto kritikujes.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jun 2022, 17:13Znači niti zelim prosipati negativu niti ista, ali fuj ako Advan dođe( a boga mi sam i ja cuo da mozda dodje )
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ovako misli svaki normalan navijač SarajevaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jun 2022, 17:24Normalno da cu pohvaliti i reci da je fenomenalno odrađen rok do sad, da nismo bolje mogli zamisliti. Isto tako kazem da bi glup potez bio dovesti kadusica radi svega sto je uradio prema klubu.sanco2200 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 17:17Uzmi druze licencce polaži steta je takav kapacitet da propada. Umjesto da pohvalis rad dosadašnji ti vec unaprijed nesto kritikujes.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jun 2022, 17:13Znači niti zelim prosipati negativu niti ista, ali fuj ako Advan dođe( a boga mi sam i ja cuo da mozda dodje )
Dudic sto je trazio, to je i dobio. I to je sve odrađeno na vrijeme ovaj put, konacno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Advan kadusic, samir radovac, nermin crnkic i slicni nikada nece biti dobrodosli u nas klub, guz.icom se vrata ne zatvaraju
Do smrti odani!
Ma pustite se suplje, nego u Cetvrtak na Istok da napravimo spicu. Do sada sve ekstra, treba podrzati ekipu.
Ko nekad, na pomocnom....

Ko nekad, na pomocnom....

Zadnja izmjena: Hamagara, dana/u 21 jun 2022, 17:33, ukupno mijenjano 3 puta.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
ogromna greška bi bila vraćanje Advana
Bukvalno se ne sjecam da smo haman poslozili ekipu do odlaska na pripreme. Vrhunski rade zadnjih mjesec dana, vidjet cemo na sta ce liciti sve ovo
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ima nekih priča za posudbu Šahinovića
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Sto kazes vidjet cemo na sta ce liciti, ali konacno na vrijeme imamo igracki finu ekipu i za ovu ligu jako dobrog trenera, bar na papiru ovo sve stoji. Ima se para cim se ovako pregovori zavrsavaju. Nema sad ono, te cekaj dok mu propadne transfer vani, te cekaj kraj evropskih tekmi, kad je ponuda ozbiljna, tj. kad se ima para, onda sve moze i u ovu ligu.
@NajvecaRadosti Uđem na objavu za Dzafica, bukvalno svi prezadovoljni i znaju kakav je igrac, ti se hvatas jednog bosnje.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 21 jun 2022, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nikad jaci prijelazni rok, skidam kapu Fedji, Hadziji i ostalim, jos samo ovo fino uklopit pa onda nek puca na sve strane.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amcho1, Armija1987, badboy, Beli98, Google Adsense [Bot], Hrasno15, HyperOS, mire971, napoleon72, nedimmmm1337, Posejdon, Proximic, riki46, Shategabri, TefalTava i 174 gosta.