Maminjo u punom zamahu.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Evo već 60 godina ide taj neizbježni treći svijetski rat moj Nostradamuse , čim si ti rekao tako će i bitiFabioMiretti je napisao/la: ↑20 jun 2022, 21:26Moldavija ce biti na prvoj liniji odbrane u predstojecem, u slijedecih 10 godina gotovo neizbjeznom, trecem svjetskom ratu, i ti se pitas sto su oni ispred BiH? ozbiljno?
nego ti lagano vucko carapice, konversice i kafica, mani se geopolitike![]()
bombaysaphire je napisao/la: ↑21 jun 2022, 00:28
Evo već 60 godina ide taj neizbježni treći svijetski rat moj Nostradamuse , čim si ti rekao tako će i biti![]()
![]()
Nego ti lagano slike meze i pića , Juventus i teretana , mani se geopolitike![]()
Daj nam kakvih slika da vidim kako gospoda živi, svakako sam u zadnje vrijeme nadrkan. Ako sad ne upadnem na konkursu mogo bih i ja put Germanije.
Tako je , on se uhvatio trećeg svijetskog rata
Ne znam koji k. svakako ne ideš, šta čekaš?
Pa zato što čeka konkurs i bolje radno mjesto , logično .RacioEmocionalan je napisao/la: ↑21 jun 2022, 11:32Ne znam koji k. svakako ne ideš, šta čekaš?
Bez uvrede, da se razumijemo.
Zato što vani ne mogu biti ono što želim. Odlazak iz države mi je zadnja opcija u životu, ali je i dalje opcija i to opcija o kojoj razmišljam ali za kojom neću posegnut dok mirne duše ne budem mogao reći da sam ovdje dao sve od sebe i da jednostavno nisam uspio.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑21 jun 2022, 11:32Ne znam koji k. svakako ne ideš, šta čekaš?
Bez uvrede, da se razumijemo.
Mora se priznati da se covjek malo i opusti kad gleda one njegove slike meze. Ali da je gospodin rucao bi po restoranima
Do mene je, nisam se izjasnio do kraja. Ja konkretno, nikakav posao ovdje ne vidim dovoljnim razlogom za ostanak. Moje mišljenje, naravno.bombaysaphire je napisao/la: ↑21 jun 2022, 11:43Pa zato što čeka konkurs i bolje radno mjesto , logično .
Ma ima buraz , itekako ima i bogovske plate i bogovski posao . Ovdje ljude tjera situacija u državi , znam bračni par doktora sa primanjima mjesečnim preko 8 hiljada maraka koji je otišao ...RacioEmocionalan je napisao/la: ↑21 jun 2022, 12:12Do mene je, nisam se izjasnio do kraja. Ja konkretno, nikakav posao ovdje ne vidim dovoljnim razlogom za ostanak. Moje mišljenje, naravno.bombaysaphire je napisao/la: ↑21 jun 2022, 11:43Pa zato što čeka konkurs i bolje radno mjesto , logično .![]()
Sigurno da ima. Nisam to ni pomenuo. Ja ovdje također imam fina primanja pa sam u fazi odlaska, radim papirologiju. Što gore onaj pomenu, jednostavno se ne osjećam ovdje ugodno zbog sistema kakav jeste i nema novca koje mi može neko dati da bih ostao.bombaysaphire je napisao/la: ↑21 jun 2022, 12:48Ma ima buraz , itekako ima i bogovske plate i bogovski posao . Ovdje ljude tjera situacija u državi , znam bračni par doktora sa primanjima mjesečnim preko 8 hiljada maraka koji je otišao ...
Nije svejedno ljudima kada znaju ako je neko politički moćan da može sve , da za njih zakon ne važi.
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 9 gostiju.