HvalaMostarac1922 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 11:33Na fkvelez.ba mozes uzeti clansku i posalju ti je postom i u BIH i van BIH
RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
- stiledivita
- Kontakt:
Svi po članske, pa kad nas bude minimum 5000 učlanjenih, tek tad možete prizivati skupe igrače i srati kad neko ode negdje drugo za veće pare.
Koja god si liga, gdje god ti da igraš...
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
In medias res!stiledivita je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:01Svi po članske, pa kad nas bude minimum 5000 učlanjenih, tek tad možete prizivati skupe igrače i srati kad neko ode negdje drugo za veće pare.
Ja bih rekao 10 000 jer skoro 5 000 je bilo prije WW 2,0 a prije WW 3,0 dolikuje da bude 10-tka.
Kupljena clanska. Broj 00091.
Malo mi je bezze sto se na ovim, jubilarnim, ime i ostale informacije opet upisuju rucno na samu karticu, ali Boze moj. Bitno je da se sto vise ljudi uclani
Malo mi je bezze sto se na ovim, jubilarnim, ime i ostale informacije opet upisuju rucno na samu karticu, ali Boze moj. Bitno je da se sto vise ljudi uclani

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Čestitke 

-
- Kontakt:
Kako nas zajebaje ovo glupo U21 pravilo. Trenutno 2 najbolje opcije su Bajric i Dzankovic. Zna li iko kako napreduje Puce u juniorima? Nisu nam nesto juniori ali svak kaze da on odskace od sviju.
-
- Kontakt:
Ja bih rekao da su to i jedini igraci od kojih mozes ocekivati nesto konkretno jer Sikalo jos nije spreman za fudbal na ovom nivou, vidjet cemo hoce li biti za godinu dvije. Ribic isto tako.SEMIRizSVEMIRA je napisao/la: ↑20 jun 2022, 17:00Kako nas zajebaje ovo glupo U21 pravilo. Trenutno 2 najbolje opcije su Bajric i Dzankovic. Zna li iko kako napreduje Puce u juniorima? Nisu nam nesto juniori ali svak kaze da on odskace od sviju.
Mozes i preko UG Red Army Ilidža - Amer Demirovic, vjerovatno znas ljude ako ne javi se u pp.
-
- Kontakt:
Prije sam bio u stanju Dudiceve podcaste, intervjue i sl slusati 3h ako treba, sad ga ne mogu 2min. Toliko mi je pao u ocima
Isto. Muka mi ga nakva gledati.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 21:25Prije sam bio u stanju Dudiceve podcaste, intervjue i sl slusati 3h ako treba, sad ga ne mogu 2min. Toliko mi je pao u ocima
-
- Kontakt:
Jao trailera od filma, ovo je fenomenalno ljudi dragi 

Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
evo su komšije dobile plavu oznaku... ili im je Amir Gross Kabiri štela u Facebooku
Amir Derpe Gross?
-
- Kontakt:
Ja i ?VictoriasFikret je napisao/la: ↑20 jun 2022, 21:54evo su komšije dobile plavu oznaku... ili im je Amir Gross Kabiri štela u Facebooku
Jbo vas i Zrinjski i Kabiri.

-
- Kontakt:
Poenta nije u Zrinjskom ili Kabiriju nego da se ponovo mogu dobiti plave oznake za klubove u Bosni i Hercegovini jer je Facebook to, zbog zloupotrebe, bio blokirao. To je informacija za ljude koji nam vode web stranicu i socijalne mreže, da i mi dobijemo plavu oznaku za koju smo predali zahtjev ima par godina.tersnakvadrat je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:19Ja i ?VictoriasFikret je napisao/la: ↑20 jun 2022, 21:54evo su komšije dobile plavu oznaku... ili im je Amir Gross Kabiri štela u Facebooku
Jbo vas i Zrinjski i Kabiri.![]()
-
- Kontakt:
**** vas plava oznaka i ko nas zaprati na instagramu.VictoriasFikret je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:25Poenta nije u Zrinjskom ili Kabiriju nego da se ponovo mogu dobiti plave oznake za klubove u Bosni i Hercegovini jer je Facebook to, zbog zloupotrebe, bio blokirao. To je informacija za ljude koji nam vode web stranicu i socijalne mreže, da i mi dobijemo plavu oznaku za koju smo predali zahtjev ima par godina.tersnakvadrat je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:19Ja i ?VictoriasFikret je napisao/la: ↑20 jun 2022, 21:54evo su komšije dobile plavu oznaku... ili im je Amir Gross Kabiri štela u Facebooku
Daj nam pojacanjaaa!!!
Mostarac1922 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:56**** vas plava oznaka i ko nas zaprati na instagramu.VictoriasFikret je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:25Poenta nije u Zrinjskom ili Kabiriju nego da se ponovo mogu dobiti plave oznake za klubove u Bosni i Hercegovini jer je Facebook to, zbog zloupotrebe, bio blokirao. To je informacija za ljude koji nam vode web stranicu i socijalne mreže, da i mi dobijemo plavu oznaku za koju smo predali zahtjev ima par godina.
Daj nam pojacanjaaa!!!
-
- Kontakt:
I sta sa plavom oznakom ?VictoriasFikret je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:25Poenta nije u Zrinjskom ili Kabiriju nego da se ponovo mogu dobiti plave oznake za klubove u Bosni i Hercegovini jer je Facebook to, zbog zloupotrebe, bio blokirao. To je informacija za ljude koji nam vode web stranicu i socijalne mreže, da i mi dobijemo plavu oznaku za koju smo predali zahtjev ima par godina.tersnakvadrat je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:19Ja i ?VictoriasFikret je napisao/la: ↑20 jun 2022, 21:54evo su komšije dobile plavu oznaku... ili im je Amir Gross Kabiri štela u Facebooku
-
- Kontakt:
Ako dosad ne znaš za šta služi nemam namjeru da ti objašnjavam. Samo ću reći da kada razvijaš klub, razvijaš ga u svim segmentima istovremeno. Uključujući i marketing i sponzore. Razvijanje jednog segmenta ne zakida drugi. Sve se radi istovremeno. Rad na marketingu i sponzorima ne znači prestanak dovođennja pojačanja. A pogotovo nije povod da bi ovaj iznad urlikao "pojačanja".tersnakvadrat je napisao/la: ↑20 jun 2022, 23:57I sta sa plavom oznakom ?VictoriasFikret je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:25Poenta nije u Zrinjskom ili Kabiriju nego da se ponovo mogu dobiti plave oznake za klubove u Bosni i Hercegovini jer je Facebook to, zbog zloupotrebe, bio blokirao. To je informacija za ljude koji nam vode web stranicu i socijalne mreže, da i mi dobijemo plavu oznaku za koju smo predali zahtjev ima par godina.
-
- Kontakt:
Danas bio u klubu, načuo sam nešto da nam je Željko Samardžić spremio lijep poklon za rođendan. 

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.