Nadam se DzaficuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jun 2022, 18:07E yebo si nam zundo mater, sad sigurno ne dolazi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nadam se DzaficuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jun 2022, 18:07E yebo si nam zundo mater, sad sigurno ne dolazi
Ne sipaj sol na staru ranu ...
Dzafic je danas trenirao sa ekipom u kampu 100%.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 18:17Hadzija smanjio platu Dzaficu pred samim potpisom ugovora.
Ovaj kad je vidio zahvalio se i otisao.
Možda, ako Tamara potpiše za Moncu.
Ja lige i govana..vraca se samo u nju ko nema gdje.
A santos?BanditosVandalos je napisao/la: ↑20 jun 2022, 18:36Nema od Dzafica nista. A boga mi da i meni u zadnji trenutak pokusaju spustit cijenu i ja bi otisao. Steta za Dzafica... Al idemo dalje;
Santos kod kona.BanditosVandalos je napisao/la: ↑20 jun 2022, 18:36Nema od Dzafica nista. A boga mi da i meni u zadnji trenutak pokusaju spustit cijenu i ja bi otisao. Steta za Dzafica... Al idemo dalje;
Potpisuje najvjerovatnije sutra, bilo je kontakta i sa kolarovom ali nazalost on je zavrsio karijeru.spezial je napisao/la: ↑20 jun 2022, 18:38A santos?BanditosVandalos je napisao/la: ↑20 jun 2022, 18:36Nema od Dzafica nista. A boga mi da i meni u zadnji trenutak pokusaju spustit cijenu i ja bi otisao. Steta za Dzafica... Al idemo dalje;
BanditosVandalos je napisao/la: ↑20 jun 2022, 18:41Potpisuje najvjerovatnije sutra, bilo je kontakta i sa kolarovom ali nazalost on je zavrsio karijeru.spezial je napisao/la: ↑20 jun 2022, 18:38A santos?BanditosVandalos je napisao/la: ↑20 jun 2022, 18:36Nema od Dzafica nista. A boga mi da i meni u zadnji trenutak pokusaju spustit cijenu i ja bi otisao. Steta za Dzafica... Al idemo dalje;
Jesi dobar ti?
To bi bio neki kontraprc Borcu za Tatara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.