FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
"Smrdi" li kome ovo što Krpić neće ostati u SSH? Bil mogao kod nas barem na posudbu 

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Izgleda da su mnogi zqboravili nasa pojacanja iz prve federalne. Npr Rastoka, msm da je dosao bas uz TOSKa, ili Osmanovic spic iz Olimpika tamo bio kapiten i prvi strijelac.
Velika je razlika u kvalieti. Ristic razvaljivao u prvoj ligi RS kod nas samo na prijateljskim igrao.
A na youtube vrh klipove imao i Zlicic i Dragutinovic pa nista od njih
https://****/brazilac-u-tuzla-cityju/
Ocito su ga oni prvo isprobali, procijenili da ne valja, pa ga poslali nama.. Sumnjam da bi SSH pustio Brazilca tek tako da valja..

Ocito su ga oni prvo isprobali, procijenili da ne valja, pa ga poslali nama.. Sumnjam da bi SSH pustio Brazilca tek tako da valja..

Zadnja izmjena: mk1008, dana/u 20 jun 2022, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Odakle su dosli redom Ordagic, Krpic, Saric, Veselinovic, i da ne nabrajamo dalje.....Sloboda je vjecito crpila igrace sa regije kantona decenijama, najmanje tuzlaka bilo...i velikih pojacanja. A mnogi su trag ostavili. Nije ti to mjerilo nikakvo svaki klub ima i promasaja.BnBa je napisao/la: ↑20 jun 2022, 17:33Izgleda da su mnogi zqboravili nasa pojacanja iz prve federalne. Npr Rastoka, msm da je dosao bas uz TOSKa, ili Osmanovic spic iz Olimpika tamo bio kapiten i prvi strijelac.
Velika je razlika u kvalieti. Ristic razvaljivao u prvoj ligi RS kod nas samo na prijateljskim igrao.
A na youtube vrh klipove imao i Zlicic i Dragutinovic pa nista od njih
- Beduin
- Kontakt:
A u Slogi su inace vrhunski skauti i selektiraju igrace vidimo evo iz sezone u sezonu. Za one njihove bacene pare u 3 godine mi bismo uzeli i ligu i kup.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Nas ne treba da zanima sta radi Sloga, ako je budala neka placa, neka dovodi iz liga petice ali ostace kao klub niko i nista, sa 200 simpatizera....onog momenta kada Azmir prestane davat stotine hiljada godisnje oni idu strmoglavo dole. A daje ih dzaba. 200 ljudi protiv Sarajeva, aferim.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑20 jun 2022, 18:09Realno njima je godinama vrh skautinga da dovedu bivšeg igrača Slobode koji je nešto i pokazao.
-
- Kontakt:
Slažem se, klub bez ičeg navijaca i historije. Ne znam da li daj klub ima jednog pravog navijaca koji je i prije Azmira navijao za Slogu, a da će i poslije njega navijati.FKBilder je napisao/la: ↑20 jun 2022, 18:56Nas ne treba da zanima sta radi Sloga, ako je budala neka placa, neka dovodi iz liga petice ali ostace kao klub niko i nista, sa 200 simpatizera....onog momenta kada Azmir prestane davat stotine hiljada godisnje oni idu strmoglavo dole. A daje ih dzaba. 200 ljudi protiv Sarajeva, aferim.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑20 jun 2022, 18:09Realno njima je godinama vrh skautinga da dovedu bivšeg igrača Slobode koji je nešto i pokazao.
-
- Kontakt:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Uzeli su nam sad Veselog, 31 nastup, 1 goltuzlanskinacin je napisao/la: ↑20 jun 2022, 18:09Realno njima je godinama vrh skautinga da dovedu bivšeg igrača Slobode koji je nešto i pokazao.
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Hocel taj potpis

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj Sadam, Omar, Felipe i veznjak iz Federalne - to je u biti kao da nismo nikog doveli.
Oni ne poznaju ovu ligu ili im treba prilagodba. Vise to bude neuspjesno nego sto bude uspjesno. Nama za opstanak trebaju provjereni igraci, a ne neki eksperimenti za koje ne znam ni kako se sjete. Znaci ljudi su pronasli neke igrace iz Saudijske Arabije koji tek sada postaju profesionalci. Kakve seme Allahu. Isto kao onaj Turcin i onaj iz Azije sto je bio, jedini put kada smo ih vidjeli je na predstavljanju i to je to. Uglavnom bespotrebno trosenje novca kojeg nemamo puno. Mozda oni i znaju fudbala ali kulturnog, ne ovog premijerligaskog Bosanskog. Ovaj Bosanski fudbal se uci citav zivot.
Oni ne poznaju ovu ligu ili im treba prilagodba. Vise to bude neuspjesno nego sto bude uspjesno. Nama za opstanak trebaju provjereni igraci, a ne neki eksperimenti za koje ne znam ni kako se sjete. Znaci ljudi su pronasli neke igrace iz Saudijske Arabije koji tek sada postaju profesionalci. Kakve seme Allahu. Isto kao onaj Turcin i onaj iz Azije sto je bio, jedini put kada smo ih vidjeli je na predstavljanju i to je to. Uglavnom bespotrebno trosenje novca kojeg nemamo puno. Mozda oni i znaju fudbala ali kulturnog, ne ovog premijerligaskog Bosanskog. Ovaj Bosanski fudbal se uci citav zivot.
za Saudijce ce dobiti pare, kao i za Malezijca.tuzlak1987 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 09:21Ovaj Sadam, Omar, Felipe i veznjak iz Federalne - to je u biti kao da nismo nikog doveli.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Da li Jusic ostaje?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Ma iskreno sumnjam, ali eto rekoše neki na forumu da ostaje... Ne bih ja baš rekao

Trenutno su od klubova jos Leotar, Sloga Doboj, Igman, Siroki, pa i Zeljo u nekoj slicnoj pozicija kao i mi sto se ekipe tice, u fazi sastavljanja il.jos uvijek treba da pocne sklapanje ekipe. Al cini mi se da se kod nas najvise kuka.
Nama je prednosto ocekujem da nasa mlada baza igraca (Avdic, Devedzic, Hadzibeganovic, Kapetanovic, Osmic, Saletovic, Mehmedovic, Alic) ce dat 2-3 standarna igraca u prvih 11, uz to imas Bukvica, Kurtalica, Maksimovica, pa evo i ovog iz Toska, vidicemo ove strance, znaci primarno nam je 2 stopera, lijevi bek, zadnji vezni, ofanzivni vezni, krilo, i napadac.
Spominju se neki igraci (Komazec, Dupovac...) i sigurno da ce neke od ovih pozicija bit popunjene sa nekim poznatim imenima, dok ce se negdje rizikovat sa federalcima i anonimusima
Nama je prednosto ocekujem da nasa mlada baza igraca (Avdic, Devedzic, Hadzibeganovic, Kapetanovic, Osmic, Saletovic, Mehmedovic, Alic) ce dat 2-3 standarna igraca u prvih 11, uz to imas Bukvica, Kurtalica, Maksimovica, pa evo i ovog iz Toska, vidicemo ove strance, znaci primarno nam je 2 stopera, lijevi bek, zadnji vezni, ofanzivni vezni, krilo, i napadac.
Spominju se neki igraci (Komazec, Dupovac...) i sigurno da ce neke od ovih pozicija bit popunjene sa nekim poznatim imenima, dok ce se negdje rizikovat sa federalcima i anonimusima
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Jel proradio taj printer?
Sta fali tonera il papira da donesem odmah?
Sta fali tonera il papira da donesem odmah?
-
- Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.