Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hajmo ovo prekucat!
Skini ga s telefona, niko nek ne priča
Js ovaj SFK ocima vidjeti ne mogu. Cim ih neko spomene srklet me neki safata.
Mislim da je nemoguce predvidjeti kako ce se koja ekipa ponasati ove sezone, ko ce se bolje uklopiti, nase ovo sto smo sve izmijesali ili borac koji je pun vrhunskih imena ali mozda upitne motivacije jer se vracaju iz boljih ekipa ili su na zalasku karijere. E tu stupa na snagu cinjenica da se oni i u slucaju losijeg uklapanja mogu pouzdati da ce ih sudije uvijek i na svakom terenu u ovom smecu od lige pogurati jednim penalcicem, golom iz ofsajda ili, sto je po meni najiritantnije, onim hinjskim sudjenjem gdje se svaka 50/50 situacija sudi u njihovu koristfeniksptica je napisao/la: ↑19 jun 2022, 22:51Na stranu sudije i Vicu. Ova ekipa Borca je isto dobra i jaka. Mislim da bi bili jedni od favorita i da je sve regularno a tek u ovim uslovima.
Od nasih je glupo striktno zahtjevati titulu poslije ove sezone
Brate, ako ništa mi bar s navijačke strane nećemo pratiti rezultate izbora u oktobru.spezial je napisao/la: ↑19 jun 2022, 23:10Mislim da je nemoguce predvidjeti kako ce se koja ekipa ponasati ove sezone, ko ce se bolje uklopiti, nase ovo sto smo sve izmijesali ili borac koji je pun vrhunskih imena ali mozda upitne motivacije jer se vracaju iz boljih ekipa ili su na zalasku karijere. E tu stupa na snagu cinjenica da se oni i u slucaju losijeg uklapanja mogu pouzdati da ce ih sudije uvijek i na svakom terenu u ovom smecu od lige pogurati jednim penalcicem, golom iz ofsajda ili, sto je po meni najiritantnije, onim hinjskim sudjenjem gdje se svaka 50/50 situacija sudi u njihovu koristfeniksptica je napisao/la: ↑19 jun 2022, 22:51Na stranu sudije i Vicu. Ova ekipa Borca je isto dobra i jaka. Mislim da bi bili jedni od favorita i da je sve regularno a tek u ovim uslovima.
Od nasih je glupo striktno zahtjevati titulu poslije ove sezone
Allahrazola idemo pali motore...OsmaDolazi je napisao/la: ↑20 jun 2022, 06:03Sabahajrullah. Jesmo li spremni za ovo sedmicu? Onako đuture?![]()
Allahrazola,ko zapete puškeOsmaDolazi je napisao/la: ↑20 jun 2022, 06:03Sabahajrullah. Jesmo li spremni za ovo sedmicu? Onako đuture?![]()
Trenutno korisnika/ca: bacamblende11, Google Adsense [Bot], HordasDolacMalta, Varijantas8 i 44 gosta.