Treba pustit ljude nek proslave rođendanfudbalfudbal je napisao/la: ↑19 jun 2022, 21:17Ma sta je ovo koji krc, Boze me sacuvaj. Ovo su onog Nanica poveli i on crveni dobio..
![]()
Nivo treće lige danas.NIšta nisčim!
Vjerujem da nisu igrali 100% i ne trebaju, ali ako se puštalo svjesno taj mi je pristup baš bezveze. Iskreno meni nije baš izgledalo da je pušteno samo što su igrali na 50% to je istina, bez presinga i neke trke.Konzerva je napisao/la: ↑19 jun 2022, 21:34Pogledao pola sahata drugo poluvrijeme
I jednostavno ne vjerujem ocima, ne ,ne , nemoze bit , pa to uopste nije trening utakmica , nego isto kao kad bi mala djeca htjeli da igraju sa nama odraslima, pa mi od sege onako pustili im da pobjede...znas da si bolji pa ono haj nek zabiju i raduju se malo...na tom je to nivou, jer nedao bog da nije tako da su ozbiljno igrali
Broj 7 je ubjedljivo najbolji igrač Čelika Salkić, profi futsaler ali isto ovako kako je vase vozao kao djecu u krug po sredini terena tako tako sprda cijelu ovu nasu 3 ligu a dogodine federalnu.Espiritosanto je napisao/la: ↑19 jun 2022, 21:45Možda ne bi bilo loše malo vidjeti ima li U21 potencijal za nas u Čeliku.
Onaj dečko broj 7 lijepo je igrao.
Od naših vidi se da je Halilović klasa
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 7 gostiju.