S obzirom na ovo sto se od njeg cita, nisam siguran da ga je mlin masio. Ja sam ipak mislio na nesto malo malo radikalnijepadobranac1978 je napisao/la:![]()
![]()
kud ga nana mlinom ne opali
![]()

S obzirom na ovo sto se od njeg cita, nisam siguran da ga je mlin masio. Ja sam ipak mislio na nesto malo malo radikalnijepadobranac1978 je napisao/la:![]()
![]()
kud ga nana mlinom ne opali
![]()
Because he spent it on your mom?hrk je napisao/la:pape ce kazniti dzeku i ibricica ali to ce im javiti spahic poslije utakmice posto pape nema kredita na mobilu
nemoze mu bit cener on sporo pricabosanac723 je napisao/la:Because he spent it on your mom?hrk je napisao/la:pape ce kazniti dzeku i ibricica ali to ce im javiti spahic poslije utakmice posto pape nema kredita na mobilu![]()
...nebrini dacu ja papetu cenera.
Samo da znate da je Emir Kusturica ozenjen iz Cekrcica!Analitico je napisao/la:daj ba nemoj da ti pjesmu napisem.....nemoj me ljutit....vidis da si iz cekrcica....
vi znate ko je koga obavijestio hahahahahahah, joj bolesnika ebote zivot.Nije ni cudo sto nam je drzava ovakva....
zato i jesu tako fini prema muslimanimaZa_raju je napisao/la:Samo da znate da je Emir Kusturica ozenjen iz Cekrcica!Analitico je napisao/la:daj ba nemoj da ti pjesmu napisem.....nemoj me ljutit....vidis da si iz cekrcica....
vi znate ko je koga obavijestio hahahahahahah, joj bolesnika ebote zivot.Nije ni cudo sto nam je drzava ovakva....
Na svom biciklu. ukupnu snagu jednog konja, komforno sjedi dvoje, dodje s klimom ljeti i s klimom zimi, ima cak i pomocni tocak, ima modernu "anti-theft" system..zeleni lanac od najsavremenijeg metala da se lakse sveze za drvo. Safet ce vodit reprezentaciju, spahic ce i dalje trosit kredit, a ti ces i dalje biti to sto jesi, nekom opanci, nekom...Analitico je napisao/la:Srecom sad prodjem kroz Cekrcice i Visoko za par sekundi..Naberem ga odmah poslije naplatni rampi, dignem na 180/200 i proletim ko Schumacher....eventualno stanem i pisam ili se poserem, to mi je merak pravi....
hrk je napisao/la:nemoze mu bit cener on sporo pricabosanac723 je napisao/la:Because he spent it on your mom?hrk je napisao/la:pape ce kazniti dzeku i ibricica ali to ce im javiti spahic poslije utakmice posto pape nema kredita na mobilu![]()
a nisam to znao, vidis svaki dan na forumu covjek nesto novo nauci..Mozda je i Spahic iz istog razloga kapiten..Mozda mu Montpeller nije mogao platiti punu platu pa mu dio plate kompenziraju neogranicenom potrosnjom mobilne telefonije.....Željovac je napisao/la:Pa jedan od glavnih razloga što je Sušić izabran je taj što je ponudio da sam sebi plaća telefon![]()
Tu prednost su više puta spominjali u medijima.
Analitico je napisao/la:Safetu se istrolisa baterija na mobitelu, ne moze napuniti jer je tamo u SAD drugacija uticnica..sad igraci ne znaju ko ce trenirati a ko nece...Spahic igra tetrisa na mobitelu.....![]()
hrk je napisao/la:nemoze mu bit cener on sporo pricabosanac723 je napisao/la:Because he spent it on your mom?hrk je napisao/la:pape ce kazniti dzeku i ibricica ali to ce im javiti spahic poslije utakmice posto pape nema kredita na mobilu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.