Mogao je dan sačekati, joj lika
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Za igraca od 32 godine svaka marka znaci. Ako je dobio bolju ponudu ne sumnjam da bi i izradio.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BegovicRamiz
- Kontakt:
a i nije neki igrac
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
https://www.tigerfoot.pt/our-tigers/
Kad vidim igraca agencije onda ne znam sta Dzafic tu hoce
mozda ima neka ponuda iz portugala 2-3 liga za njega.
Kad vidim igraca agencije onda ne znam sta Dzafic tu hoce
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Star, ne valja
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Prošli smo to sa Ovcinom vec,drugi put bi lakše bilo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kanta od igrača, igrao u raspaloj TuzliGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:07Star, ne valja![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma ganja u Portugalu nesto garant, sta ce mu ovi, da zavrsavaju transfer u nasu ligu 
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dogovorio je sve sa Veležom bio, trebao doći na dan početka priprema da prođe ljekarske, i ispalio ih. #samokažem
Cudna ova agencija, ovaj im glavni menadžer Max ima 25 godina. Kako li je dosao do njih da nije mi jasno
@Balja sa teme TC je napisao maloprije da nece kod nas,bit ce da nije bezveze napisaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:10Dogovorio je sve sa Veležom bio, trebao doći na dan početka priprema da prođe ljekarske, i ispalio ih. #samokažem![]()
Edit: ipak je editovao post,prije 5 minuta je pisao da nece kod nas,sad da mu je propalo vani
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 19 jun 2022, 20:18, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
A jel moguce da jedino mi sebi od svakog zavrsenog igraca šuhe nabijemo i za 5 min preokrenemo od "sutra potpisuje" do "nece kod nas vjerovatno"
Sve dok nas prati dobro je,ne bi bezveze zapratio.Ja cekam do sutra predvecer,ne šarne li nema nista od toga
Sve dok nas prati dobro je,ne bi bezveze zapratio.Ja cekam do sutra predvecer,ne šarne li nema nista od toga
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 19 jun 2022, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pitao sam ga odmah, rekao je da se zayebavamiky_hz je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:13@Balja sa teme TC je napisao maloprije da nece kod nas,bit ce da nije bezveze napisaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:10Dogovorio je sve sa Veležom bio, trebao doći na dan početka priprema da prođe ljekarske, i ispalio ih. #samokažem![]()
![]()
Za sad nas Džafa i dalje prati na Instagramu, ako otprati onda cemo yebavat majke
Ma vidis da se zezaju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:17A jel moguce da jedino mi sebi od svakog zavrsenog igraca šuhe nabijemo i za 5 min preokrenemo od "sutra potpisuje" do "nece kod nas vjerovatno"![]()
Sve dok nas prati dobro je,ne bi bezveze zapratio.Ja cekam do sutra predvecer,ne šarne li nema nista od toga![]()
Potpisao ili ne dobar je igrac i bio bi veliko pojacanje.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 19 jun 2022, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ma zavrsen dzafa 100%, opusteno
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Po meni najvece pojacanje do sad ako dodje. Prije bih njega gurao nego Ikica u startnoj ekipiamypitar je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:19Ma vidis da se zezaju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:17A jel moguce da jedino mi sebi od svakog zavrsenog igraca šuhe nabijemo i za 5 min preokrenemo od "sutra potpisuje" do "nece kod nas vjerovatno"![]()
Sve dok nas prati dobro je,ne bi bezveze zapratio.Ja cekam do sutra predvecer,ne šarne li nema nista od toga![]()
Potpisao ili ne dobar je igrac i bio bi veliko pojacanje.
Potpiso momak ba... Sta bezpotrebno se plasite
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Dok nas ne otprati, ne vjerujem da je propalo 
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 17 gostiju.