Mogao je dan sačekati, joj lika

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mogao je dan sačekati, joj lika

a i nije neki igrac

mozda ima neka ponuda iz portugala 2-3 liga za njega.
   mozda ima neka ponuda iz portugala 2-3 liga za njega.Star, ne valja

Prošli smo to sa Ovcinom vec,drugi put bi lakše bilo

Kanta od igrača, igrao u raspaloj TuzliGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:07Star, ne valja
Dogovorio je sve sa Veležom bio, trebao doći na dan početka priprema da prođe ljekarske, i ispalio ih. #samokažem

@Balja sa teme TC je napisao maloprije da nece kod nas,bit ce da nije bezveze napisaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:10Dogovorio je sve sa Veležom bio, trebao doći na dan početka priprema da prođe ljekarske, i ispalio ih. #samokažem

je.bo lud zbunjenog
  je.bo lud zbunjenog 

Pitao sam ga odmah, rekao je da se zayebavamiky_hz je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:13@Balja sa teme TC je napisao maloprije da nece kod nas,bit ce da nije bezveze napisaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:10Dogovorio je sve sa Veležom bio, trebao doći na dan početka priprema da prođe ljekarske, i ispalio ih. #samokažem

Ma vidis da se zezaju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:17A jel moguce da jedino mi sebi od svakog zavrsenog igraca šuhe nabijemo i za 5 min preokrenemo od "sutra potpisuje" do "nece kod nas vjerovatno"
Sve dok nas prati dobro je,ne bi bezveze zapratio.Ja cekam do sutra predvecer,ne šarne li nema nista od toga
Po meni najvece pojacanje do sad ako dodje. Prije bih njega gurao nego Ikica u startnoj ekipiamypitar je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:19Ma vidis da se zezaju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:17A jel moguce da jedino mi sebi od svakog zavrsenog igraca šuhe nabijemo i za 5 min preokrenemo od "sutra potpisuje" do "nece kod nas vjerovatno"
Sve dok nas prati dobro je,ne bi bezveze zapratio.Ja cekam do sutra predvecer,ne šarne li nema nista od toga
Potpisao ili ne dobar je igrac i bio bi veliko pojacanje.

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas i 11 gostiju.