FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sto se stadiona tice niko nece biti sretniji od mene samo da se sklone one sda zelene stolice i da se zamjene sa bojama naseg kluba bordo i bijelim. Sto se mene tice nista se vise ne treba radit
Dalje od kluba tom klocu
Koševo je bas zapušteno. Svako ulaganje je bacanje para
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Joj stadion... atletsku stazu treba potpuno dignuti. Spustiti istok do terena i natkriti. Sjever spustiti i natkriti. Zapad ne dirati ali ga natkriti. Jug potpuno srusiti i napraviti sktoz do terena hotel, poslovne prostore, tržni centar, bilo sta. A ove kone kad nam dodju odvojiti im malo zapada i dosta im. 

Pa lakse ti je onda napravit novi stadion nego to sve uraditŠTA_JE je napisao/la: ↑19 jun 2022, 15:57Joj stadion... atletsku stazu treba potpuno dignuti. Spustiti istok do terena i natkriti. Sjever spustiti i natkriti. Zapad ne dirati ali ga natkriti. Jug potpuno srusiti i napraviti sktoz do terena hotel, poslovne prostore, tržni centar, bilo sta. A ove kone kad nam dodju odvojiti im malo zapada i dosta im.![]()
-
- Kontakt:
Hahhahah vi stvarno mislite da ce ismir u kosevo pare ulagat. Ako se bude ulagalo ulagat ce se u skroz novi stadion.
Kolko znam, potpiso je za vasBanditosVandalos je napisao/la: ↑02 jun 2022, 16:35Ja sam cuo da bi Santos iz Rudara trebao potpisat za nas.

Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:

grafit jos nije zavrsen
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Kako oni igraju ligu šampiona a nas u zenicu šalju? Jasta je odronPatrikDoci je napisao/la: ↑19 jun 2022, 17:34Bio sam nedavno u Bg, niste svjesni u kakvom su stanju Marakana i JNA. Odron odrona. Kosevo zlatno

FC United Of Manchester !
Pa zato sto imaju sredjenih tih par stvari na koje se dobijaju vise kategorije, a sto se mi patimo godinama da uradimo. Ne mora znacit da je stadion mocan i moderan. Polurusevina je, isto ko i maksimir, na kom sam bio prije par godina, i gdje sam morao pisat u onom plasticnom prenosnom wc-u jer nema na stadionu cenifa. I to se nama predstavlja ko neki svemirski brod, a kosevo ko rusevina. Ne nasjedaj na suplje priceFCUM je napisao/la: ↑19 jun 2022, 18:00Kako oni igraju ligu šampiona a nas u zenicu šalju? Jasta je odronPatrikDoci je napisao/la: ↑19 jun 2022, 17:34Bio sam nedavno u Bg, niste svjesni u kakvom su stanju Marakana i JNA. Odron odrona. Kosevo zlatno![]()
Samo su vise u njihovim bojama, i malo vise usminkaniji. Nista sto mi ne mozemo uraditi za relativno brzo. I bolje.PatrikDoci je napisao/la: ↑19 jun 2022, 17:34Bio sam nedavno u Bg, niste svjesni u kakvom su stanju Marakana i JNA. Odron odrona. Kosevo zlatno
I ta prica oko atletske staze i sl. Kao da je to bitno toliko. Znali smo mi praviti ludnicu i atmosferu za najeziti se i pored atletske staze.
Jeb.o mastanje i kule i gradove. Treba biti realan i u okvirima realnosti izvuci maksimum.
- FKS -
Opet šuplje oko stadiona.
Da smo ikada imali zdravu upravu za trideset godina smo mogli imati vlastiti stadion. Fazu po fazu, ali jok, pustiti usrane politicare da nas levate za predizborne.
Velez malo po malo i do vjerovato najboljeg stadiona u drzavi. Tako smo mogli i mi.
Da smo ikada imali zdravu upravu za trideset godina smo mogli imati vlastiti stadion. Fazu po fazu, ali jok, pustiti usrane politicare da nas levate za predizborne.
Velez malo po malo i do vjerovato najboljeg stadiona u drzavi. Tako smo mogli i mi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ismir je zamislio ogromnu rekonstrukciju, ali meni iskreno nerealno zvuči. Ako se uredi stadion cisto da naguramo do CAT4 ja cu biti zadovoljan.Hajdeee je napisao/la: ↑19 jun 2022, 18:03Samo su vise u njihovim bojama, i malo vise usminkaniji. Nista sto mi ne mozemo uraditi za relativno brzo. I bolje.PatrikDoci je napisao/la: ↑19 jun 2022, 17:34Bio sam nedavno u Bg, niste svjesni u kakvom su stanju Marakana i JNA. Odron odrona. Kosevo zlatno
I ta prica oko atletske staze i sl. Kao da je to bitno toliko. Znali smo mi praviti ludnicu i atmosferu za najeziti se i pored atletske staze.
Jeb.o mastanje i kule i gradove. Treba biti realan i u okvirima realnosti izvuci maksimum.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Po meni ni blizu.Ni u top 5 jos ali fino napreduju to svakakoemir79 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 18:07Opet šuplje oko stadiona.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Za pocetak da pocnemo pjevati himnu i protiv ostalih klubova, a ne samo protiv Zelje
Da poslije primljenog gola nastavimo podrzavati igrace, a ne da se usuti sve
Za to ti ne treba ni atletska, sve i da je old traford neke navike kad bi se promjenile bolje bi bilo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- ElCartel11
- Kontakt:
Da sam ja Ismir pokusao bi Koševo dovesti samo do cat4 zajedno sa kantonom i ostalima. Ako ne žele oni uci u projekat onda potpuno novi stadion do 20k sjedista.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jun 2022, 18:10Ismir je zamislio ogromnu rekonstrukciju, ali meni iskreno nerealno zvuči. Ako se uredi stadion cisto da naguramo do CAT4 ja cu biti zadovoljan.Hajdeee je napisao/la: ↑19 jun 2022, 18:03Samo su vise u njihovim bojama, i malo vise usminkaniji. Nista sto mi ne mozemo uraditi za relativno brzo. I bolje.PatrikDoci je napisao/la: ↑19 jun 2022, 17:34
Bio sam nedavno u Bg, niste svjesni u kakvom su stanju Marakana i JNA. Odron odrona. Kosevo zlatno
Ali bi najprije od svega isao u kompletiranje kampa.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To je toElCartel11 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 18:34Da sam ja Ismir pokusao bi Koševo dovesti samo do cat4 zajedno sa kantonom i ostalima. Ako ne žele oni uci u projekat onda potpuno novi stadion do 20k sjedista.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jun 2022, 18:10Ismir je zamislio ogromnu rekonstrukciju, ali meni iskreno nerealno zvuči. Ako se uredi stadion cisto da naguramo do CAT4 ja cu biti zadovoljan.Hajdeee je napisao/la: ↑19 jun 2022, 18:03
Samo su vise u njihovim bojama, i malo vise usminkaniji. Nista sto mi ne mozemo uraditi za relativno brzo. I bolje.
Ali bi najprije od svega isao u kompletiranje kampa.

Nego, ja bi napisao jos jedno ime s upitnikom, ali mi zvuči nerealno pa ne bi da kvarim niz(prvo Nardin, pa onda i Džafa

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka