bombaysaphire je napisao/la: ↑19 jun 2022, 16:21
Robust je napisao/la: ↑18 jun 2022, 00:51
NotOccasionalFan je napisao/la: ↑18 jun 2022, 00:40
Ono sto bi moglo odgovarati covjeku koji pije kafu u litrima.
patrone onda

mozes naveliko ih uzeti samo gledaj jel za nesespresso il dolce gusto tip kapsula al mozes se i milju izvaliti za bosch ako hoces pravi aparat
il mozes otici na olx naci aparat ovi sto uvoze iz njemačke ja uzeo prije tri godine za tri stoje simens od tada samo redovni servis mu odradio i tjt nema veceg meraka od toga kad u kuhinji ujutro zamirise espresso od illy kafe i jos roknes kao ja 4x espresso i to bi aliju razbudilo iz mezara
jer meni kafa iz onih patrona nikako nije to to
Evo ovakav aparat je nov 250 KM , taman za kuće
Ja sam uzeo i "kapućiner" 80 KM , to za goste kada dođu
Evo kakav bude cappuccino gospodara mi , @Robust bome patrone su nešto najbliže espressu , gostima kada objasnim da su patrone ne vjeruju
Naravno da bih i ja voli neki dobar espresso aparat , tu je ipak @rio_Ferdy88 doktor on mi je preporučio aparata
ja najcesce meljem ovu kafu , sad sam dobio na poklon illy al nikako mi ne lezi al nema veceg meraka nego kad ujutro zamirise ova kafa , a cuo sam da je taj kapuciner top stvar ja imam na aparatu al mrsko mi uzimati pravo mlijeko za to
uzmi ovo mlijeko ima u hosetu za uzeti barem sam ja zadnji put uzimao u onom kod trznice u gradu vidjeces koliko ce ti bolja pjena biti i kafa imati jaci okus
sad je problem nakon ovih doma kad narucim kafu u kaficu i dobijem splacinu bi konobara zadavio momentalno nedavno u portofinu na Grbavici ja sam bolje doma prosipao jer mi se nisu dopadale sta je on meni donio kao "kafu"
al sto se tice kafe u gradu fabrika na prvom mjestu, mercato kod tržnice, sweets and co, MOC, kawa al gore ne volim ic previse pozera hahaha , i za tebe u komsiluku ne znam znas li al partners na dbr 5 ima strasno dobru kafu