NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

almir2018
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la almir2018 » 17 jun 2022, 22:37

Odlicno pojacanje danas sam cuo da bi mogao kod nas ali mislio sam mahalska neka ali izgleda nije gledao sam ga par puts uzivo odlican igrac.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 17 jun 2022, 22:56

dinodino2019 je napisao/la:
17 jun 2022, 22:17
kirat410 je napisao/la:
17 jun 2022, 22:10

Šijerkić odličan napadač, pravo bi pojačanje bio
To onaj krupni, mislim da radi u vojsci
U policiji. Bio svojevremeno mislim prvi strijelac juniora čelika.

dinodino2019
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la dinodino2019 » 18 jun 2022, 13:13

Nije mi jasno kako je inako slab odziv pred kucicom, pa sta trebaju momci iz UO sageti vam se da bi dosli kupili neki artikal, ulaznicu za koncert ili za utakmicu sutra. Smiju li Fujdini poltroni doci na utakmicu u usta vam se na.....m
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 18 jun 2022, 13:20

dinodino2019 je napisao/la:
18 jun 2022, 13:13
Nije mi jasno kako je inako slab odziv pred kucicom, pa sta trebaju momci iz UO sageti vam se da bi dosli kupili neki artikal, ulaznicu za koncert ili za utakmicu sutra. Smiju li Fujdini poltroni doci na utakmicu u usta vam se na.....m
Imaju naredbu kriznog stožera :mrgreen:
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 18 jun 2022, 14:02

Veceras svira Nemoguce vruce u Trubaduru, sutra tekma s Veležom. Lijepa desavanja za 77. rodjendan kluba, posebno ako se uzme u obzir u kakvim okolnostima klub trenutno egzistira. Svojim individualnim ucescem u ovakvim desavanjima smo znacajna podrska klubu, pa kako doprinosimo ljepsoj atmosferi, tako i finansijski pomazemo klubu da brze rjesava dugove.

Svako od nas svojim ucescem cini dio lijepe price! Za ono do cega nam je iskreno stalo, poziv nam valjda i nije potreban. Bitno je biti vjetar u ledja nasem jedinom Čeliku, svakako u ovim teskim vremenima, a u skladu sa svojim mogucnostima. SAMO ČELIK!

slika
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 18 jun 2022, 15:17

Zlatnu generaciju kadeta imamo. Koliko se vec momaka iz juniora afirmiralo u prvi tim i lijepo funkcionisu sa ostalima. Kadeti izgledaju kao jos veci potencijal.

Ovaj Ahmetspahić je postigao preko 50 golova ove sezone. Momak ima visinu, izgleda kao da je prešao davno kadete. Za godinu dvije u juniorima će dodatno ojačati za prvi tim. Veliki je potencijal i on kao i Međuseljac.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 18 jun 2022, 16:52

Samo korak po korak
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 19 jun 2022, 00:15

Hoce li biti stream ?

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 19 jun 2022, 00:26

Poraz od Rudara iz Han bile 4:2

denisov

Post Postao/la denisov » 19 jun 2022, 09:28

Bandit88 je napisao/la:
19 jun 2022, 00:26
Poraz 4:2 ali sa juniorima, kadetima i igracima na probi.
Svakako je ovo bila revijalna utakmica pomoc nekom djetetu i dobra da se vidi ko moze a ko ne moze ostati u Celiku. A veceras je pravi spektakl.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 19 jun 2022, 09:30

denisov je napisao/la:
19 jun 2022, 09:28
Bandit88 je napisao/la:
19 jun 2022, 00:26
Poraz 4:2 ali sa juniorima, kadetima i igracima na probi.
Svakako je ovo bila revijalna utakmica pomoc nekom djetetu i dobra da se vidi ko moze a ko ne moze ostati u Celiku. A veceras je pravi spektakl.
Jesmo li igrali seniorsku utakmicu, ako jesmo znaci "ode niz"...

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 19 jun 2022, 09:51

Pa nije zvanična utakmica, pa da pričaš o prekinutom nizu...

Otišlo se u Han Bilu iz humanitarnih razloga(saznati ko ne zna razlog). Ljudi iz Rudara su mogli zvati npr. Travnik koji je i bliže, a koji je i rang više, al' eto zvali nas. Što li, kako li?

Je li se moglo ozbiljnije pristupiti utakmici? Vjerovatno. Ipak su i oni treči rang kao i mi. Otišli su igrači koji su otišli, izgubili smo i to je to.

Večeras je mnogo bitnija takmica...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 19 jun 2022, 10:51

Danas tekma, bas da vidimo kako stojimo protiv PL ekipe. Do sad smo redovno bolji bili od 1.FL ekipa, koliko se sjecam dobili smo Mladost, Orasje, x protiv Travnika, itd.

Nego sugestija klubu, mozda bolje da ne rade stream, ne bi li jos koju stoju navukli od ulaznica. Vec vidim kako se stream od ranog jutra trazi po fb :puke:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 19 jun 2022, 11:03

Utakmicu protiv rudara nije igrao prvi tim kako sam upratio. Jeste li vi upratili kojim ritmom igramao ovih zadnjih dana, kako igraci, tako i uprava. Za Velez je ostavljen prvi tim, a ovi momci nedavno osvojili ovo omladinsko takmicenje, jos pola mladih igralo u kupu. Bas je nametnuk jak tempo za sve, ali nakon finala kupa ce malo odmoriti.

Kako god, svi koji su u mogucnosti na utakmicu veceras. Obavezno povedite nekoga sa soboom, a sto se tice prenosa neka ga. Pa ima Čelik puno navijaca koji nisu u mogucnosti prisustvovati, pusti ljude da isprate svoj klub. Jedina steta sto se nije uvelo online placanje i da budu donatorske, vjerujem da bi u tu bilo prodanih karti.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 19 jun 2022, 11:13

@redbull vise volim da se proda 200 ulaznica vise, nego da mi u dijaspori gledamo. Druga stvar, 70% ljudi koji prate stream su u Zenici. Da se pitam, ne bi radio domace utakmice nikako.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 19 jun 2022, 11:23

Truhlo je napisao/la:
19 jun 2022, 11:13
@redbull vise volim da se proda 200 ulaznica vise, nego da mi u dijaspori gledamo. Druga stvar, 70% ljudi koji prate stream su u Zenici. Da se pitam, ne bi radio domace utakmice nikako.
Mozda tako mozemo razmisljati ti i ja, ali ne mozes na osnovu nas "zarazenih" donositi takve odluke. Ima ljudi u dijaspori koji pomazu klubu na razne nacine i sada da im se uskrati stream mozda bi se uvrijedili. Druga stbar sa streamom je da vise ljudi privucemo prema klubu. Htjeli mi to priznati ili ne, sramota je reci, ali mi vodimo pored svih borbi i borbu za povratak navijaca.

Uprava kluba se potrudila i napravila organizaciju kakvu do sada nismo nikada imali i odaziv je sramotan. Ja ne znam vise sta uraditi da se ova gamad probudi i dodje pameti. Haman ih je fudo previse oslobodio, pa sad pojma nemaju ko su i sta su. Yebeno je kad covjek pocne identitet gubiti.

Sa moje strane mogu reci da sam ponosan na svoj klub i da je jedina svjetla tacka u gradu. Organizacija kluba je na visokom nivou i konacno znamo za sta smo se onoliko borili svih onih godina protesta. Ostaje samo zal sto u nekim momentima nismo pametniji bili, ali platili smo tu cijenu.

Zato podrzite svoj klub, za sebe, za svoj identitet, za svoju djecu...
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 19 jun 2022, 11:38

redbull93 je napisao/la:
19 jun 2022, 11:23
Truhlo je napisao/la:
Mozda tako mozemo razmisljati ti i ja, ali ne mozes na osnovu nas "zarazenih" donositi takve odluke. Ima ljudi u dijaspori koji pomazu klubu na razne nacine i sada da im se uskrati stream mozda bi se uvrijedili. Druga stbar sa streamom je da vise ljudi privucemo prema klubu. Htjeli mi to priznati ili ne, sramota je reci, ali mi vodimo pored svih borbi i borbu za povratak navijaca.

Uprava kluba se potrudila i napravila organizaciju kakvu do sada nismo nikada imali i odaziv je sramotan. Ja ne znam vise sta uraditi da se ova gamad probudi i dodje pameti. Haman ih je fudo previse oslobodio, pa sad pojma nemaju ko su i sta su. Yebeno je kad covjek pocne identitet gubiti.

Sa moje strane mogu reci da sam ponosan na svoj klub i da je jedina svjetla tacka u gradu. Organizacija kluba je na visokom nivou i konacno znamo za sta smo se onoliko borili svih onih godina protesta. Ostaje samo zal sto u nekim momentima nismo pametniji bili, ali platili smo tu cijenu.

Zato podrzite svoj klub, za sebe, za svoj identitet, za svoju djecu...
Bas zato radi samo gostujuce stream, domace zna se gdje se gledaju, na bilinom. Ljudi izdvajaju stotine KM, a stoka djabaluka da gleda, ne moze. Kad god smo na kembridzu igrali, vise ljudi na shopingu nego na tribinama. Klub treba pronaci neko rijesenje, jer ovo nema smisla.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 19 jun 2022, 12:02

Truhlo je napisao/la:
Nemoj mi tvojih statistika bogati daj mi dokaze.Jesi li siguran 100% da bi prodao jos 200 ulaznica ako bi ukinuo strim ? Ko hoce uzet uzet ce mani se vise toga, srecom ti se ne pitaš.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 19 jun 2022, 12:06

Nista na silu ne treba forsirat ko hoce da dodje doci ce
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 19 jun 2022, 12:19

Nekad moramo siru sliku gledati, sa ovim prenosima dobijamo puno vise u odnosu na ono sto bi mozda prodali vise karti bez njega. Na streamu prosjek pregleda na prenose utakmica je oko 5000 pregleda, sto poslije ima uticaja kad trenutni i potencijalni sponzori to uzimaju kao nasu prednost. Njihove reklame se vrte konstantno u prenosu, sto je odlicna stvar. Da ne pricam kako ces potaknuti nekog "tihog" navijaca da se ukljuci u borbu i pomogne klubu na bilo koji nacin.

Kada smo vec tu gdje jesmo i kada dizemo klub iznova, onda se potrudimo da udarimo dobre temelje za buduce generacije.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.