Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Interista di cuore
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Interista di cuore » 08 feb 2011, 23:42

a jel ti ovdje diskutujes sa tih 8 ljudi,ili s nama dvojicom koji ni u jednom postu nismo napisali da mrzimo Juve,ili da nije najveci talijanski klub ?

svasta...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 feb 2011, 23:43

Bianconeri1988 je napisao/la:Uzmi 10 ljudi, ako njih 8 kaže da mrze Juve, a dvojica da ne mrze, šta je riješenje? Riješenje je da večina mrzi Juve...to što posotoji neki izuzetci, to je druga stvar
Ne znam šta je rješenje, al' to je zaključak donesen na osnovu većine. :lol: Ja volim Juventusove boje, a od srca mu/vam/ želim da se izmigoljite iz ovog, jer niste zaslužili da budete tema šprdanja. Niste.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 08 feb 2011, 23:44

sad ce Mart,, kazna stize 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 08 feb 2011, 23:44

hajmo to uzeti ovako- vas dvojica, trojica ste novi ovde i jednostavno niste u toku

uzmite lagano prelistajte malo ovu temu i pogledajte sta su pisali @Puma, @Interista di cuore, @nevjernik
i bit ce vam sve jasno, da ne kuhamo bezveze ;)

lijepi pozdravi
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 feb 2011, 23:45

Interista di cuore je napisao/la:a jel ti ovdje diskutujes sa tih 8 ljudi,ili s nama dvojicom koji ni u jednom postu nismo napisali da mrzimo Juve,ili da nije najveci talijanski klub ?

svasta...

A jesam li ja vama rekao da mrzite Juventus? Ja sam činjenicu iznio u 2. licu jednine, a ne množine :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 08 feb 2011, 23:47

Puma je napisao/la:hajmo to uzeti ovako- vas dvojica, trojica ste novi ovde i jednostavno niste u toku

uzmite lagano prelistajte malo ovu temu i pogledajte sta su pisali @Puma, @Interista di cuore, @nevjernik
i bit ce vam sve jasno, da ne kuhamo bezveze ;)

lijepi pozdravi
a i to sto kazes...

pozz
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 09 feb 2011, 10:28

Interista di cuore je napisao/la:a ko je to reko da Juve nije najveci Italijanski klub ??? i ko je reko da ga mrzi ?
evo ja kazem da MRZIM juve iz dna duse i odgovorno tvrdim da djubrentus nikada nije bio najveci klub u italiji uzimajuci u ubzir lopovluk kradze i namjestanje utakmica godinama,pitam se samo koliko su utakmica i prvenstava nastimali 70tih,80tih ili 90tih,ako se zamislimo nad tom cinjenicom zapitat cemo se koliko je juve ustvari osvojio titula ali na posten nacin,ja bih rekao nekih 10-12,samo zamislite sta su radili prije 30god sa namjestanjem kada su to radili u moderna vremena u vremena televizije radia telefona kamera itd strah me i pomisliti na lopovluke unazad 30god a koji se vjerovatno nikada nece rasvjetliti,u prilog ovome govori i cinjenica o ne bas tako uspjesnom juventusu u evropskim takmicenjima,naravno jer tamo se nemogu namjestati utakmice a u italiji mogu,i tek kada smo vam stali u kraj sa lopovlukom vi ste postali ono sto u stvari i jeste uvjek bili samo jedan prosjecan klub,sad vec bivsi klub i mali klub,to je vasa zbilja,realnost i garantujem buducnost,vi mozda imate iluziju da ste bili i da ste trenutno NAjaveci klub u italiji,ali neeee,sada je u italiji najveci klub fc INTERNAZIONALE MILANO SPA i to ce i ostati,vama preostaje prosjecnost,sredina tabele i mozda margina italijanskoga nogometa,preostaje vam da zivite od prijasnje "slave"koja je doduse iznjedrila iz kradze i lopovluka,slavu,uspjeh,glamur prepustite eliti a ta elita je sada za vas a i uvjek je bio INTER 8-) :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 09 feb 2011, 10:32

Bianconeri1988 je napisao/la:Interista di merda ne budi dvoličan, kad je Juve bio najjači i imao najbolji sastav svi ste pričali protiv njega...

Svako ko prati italijanski fudbal zna da važi jedno pravilo...

Juventus ili najviše voliš ili ga najviše mrziš...nema treće opcije...

Predsjednici svih klubova pričaju protiv Juventusa, a nijedan protiv Morattija, i daju svakakve izjave poslije poraza njihove ekipe od Juventusa...Posljednji slučaj je Celino..

Jedini čovjek bez dlake na jeziku je Zamparini...
ST SE TICE ZAMPARINIA MOGU SAMO RECI DA MAGARAC NIKADA NECE I NEMOZE POSTATI KONJ :lol: :lol: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 feb 2011, 12:26

amell je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:a ko je to reko da Juve nije najveci Italijanski klub ??? i ko je reko da ga mrzi ?
evo ja kazem da MRZIM juve iz dna duse i odgovorno tvrdim da djubrentus nikada nije bio najveci klub u italiji uzimajuci u ubzir lopovluk kradze i namjestanje utakmica godinama,pitam se samo koliko su utakmica i prvenstava nastimali 70tih,80tih ili 90tih,ako se zamislimo nad tom cinjenicom zapitat cemo se koliko je juve ustvari osvojio titula ali na posten nacin,ja bih rekao nekih 10-12,samo zamislite sta su radili prije 30god sa namjestanjem kada su to radili u moderna vremena u vremena televizije radia telefona kamera itd strah me i pomisliti na lopovluke unazad 30god a koji se vjerovatno nikada nece rasvjetliti,u prilog ovome govori i cinjenica o ne bas tako uspjesnom juventusu u evropskim takmicenjima,naravno jer tamo se nemogu namjestati utakmice a u italiji mogu,i tek kada smo vam stali u kraj sa lopovlukom vi ste postali ono sto u stvari i jeste uvjek bili samo jedan prosjecan klub,sad vec bivsi klub i mali klub,to je vasa zbilja,realnost i garantujem buducnost,vi mozda imate iluziju da ste bili i da ste trenutno NAjaveci klub u italiji,ali neeee,sada je u italiji najveci klub fc INTERNAZIONALE MILANO SPA i to ce i ostati,vama preostaje prosjecnost,sredina tabele i mozda margina italijanskoga nogometa,preostaje vam da zivite od prijasnje "slave"koja je doduse iznjedrila iz kradze i lopovluka,slavu,uspjeh,glamur prepustite eliti a ta elita je sada za vas a i uvjek je bio INTER 8-) :mrgreen: :mrgreen:

:D 7 finala LP , toliko o losoj euro avanturi Juvetnusa, jer jbga tamo se teze namjesta :lol: za cijeli post
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 feb 2011, 13:09

]
amell je napisao/la:

Znaš li ti šta je iluzija? E pa ti živiš u iluziji :lol:

Prvi dobitnik Zlatne lopte Omar Sivori(Juventus), prvi klub koji je osvojio sve međunarodne trofeje (1978 Cup UEFA) 1982 (Kup Kupova) 1985 (Europski Kup) 1985 (Svjetski klupski prvak)...Jedini klub koji je igrao 3 finala Champions League u nizu... Klub u kojem je igrao najviše igrača koji su osvojili Svjetsko prvenstvo...

A kako će Merdazzuri biti prvi klub u Italiji? Po ćemu? Broj trofeja tu su treći, broj navijača isto, broj europskih titula i tu nisu prvi...

Vaš klub i kad je najbolji ne može da mu igrač dobije Zlatnu loptu, to sve govori koliko vaše igrače cijene novinari, selektori i saigrači...

Kad se sjetim prije 10 godina e neki Helsingborg vas izbacio iz Champions League, zatim igraju protiv Alavesa i gube 0:2 kući navijači bacaju baklje u teren da bi prekinuli tekmu, ista situacija se dešava protiv Milana par sezona poslije...Pa kad se sjetim one tuče na terenu nakon što ste ispali od Valencije...pa petice s malo luka od Arsenala...Hoću li još nabrajati? :lol: :lol: :lol: Šta jel i tu Moggi odabrao suce pa da sudi protiv vas? :lol:

Vaš klub i vašeg predsjednika je najbolje opisao Marcello Lippi nakon poraza od Reggine :lol: citiram: "Stidim se ove ekipe, da barem hoće Moratti dobiti trenersku licencu i da udara igrače nogom u stražnjicu" :lol:

Tim Tim T W D L F A +/-
Juventus - Inter 213 - 93 - 53 - 67 - 305 - 267 - +38

Istina boli ;)
Ž '21!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 09 feb 2011, 14:01

Bianconeri1988 je napisao/la:]
amell je napisao/la:

Znaš li ti šta je iluzija? E pa ti živiš u iluziji :lol:

Prvi dobitnik Zlatne lopte Omar Sivori(Juventus), prvi klub koji je osvojio sve međunarodne trofeje (1978 Cup UEFA) 1982 (Kup Kupova) 1985 (Europski Kup) 1985 (Svjetski klupski prvak)...Jedini klub koji je igrao 3 finala Champions League u nizu... Klub u kojem je igrao najviše igrača koji su osvojili Svjetsko prvenstvo...

A kako će Merdazzuri biti prvi klub u Italiji? Po ćemu? Broj trofeja tu su treći, broj navijača isto, broj europskih titula i tu nisu prvi...

Vaš klub i kad je najbolji ne može da mu igrač dobije Zlatnu loptu, to sve govori koliko vaše igrače cijene novinari, selektori i saigrači...

Kad se sjetim prije 10 godina e neki Helsingborg vas izbacio iz Champions League, zatim igraju protiv Alavesa i gube 0:2 kući navijači bacaju baklje u teren da bi prekinuli tekmu, ista situacija se dešava protiv Milana par sezona poslije...Pa kad se sjetim one tuče na terenu nakon što ste ispali od Valencije...pa petice s malo luka od Arsenala...Hoću li još nabrajati? :lol: :lol: :lol: Šta jel i tu Moggi odabrao suce pa da sudi protiv vas? :lol:

Vaš klub i vašeg predsjednika je najbolje opisao Marcello Lippi nakon poraza od Reggine :lol: citiram: "Stidim se ove ekipe, da barem hoće Moratti dobiti trenersku licencu i da udara igrače nogom u stražnjicu" :lol:

Tim Tim T W D L F A +/-

Istina boli ;)
po broju trofeja u evropi smo sigurno bolji od vas,a za domace titule sam vec rekao svoje misljenje jer ste ih pola pokrali,spominjes valenciu helsinkborg itd prije 10god,pa bolan takve stvari i jos mnogo gore se desavaju sada vama,lech iz poznana vas tuce u torinu,neznam ni imena nekih trecerazrednih ekipa koje vas sramote zadnjih 5god to su ekipe sa kraja svjeta iz dalekih i nepoznatih zemalja,sad da ne spominjem bayern koji vas kuci nabija a sta smo im mi nakon toga uradilito pokazuje trenutnu neuporedivu razliku izmedzu velikog i malog kluba,sprdaju se sa vama po EL,TAJ ISTI MARCELO LIPI JE NAPUSTIO TVOJ DZUBRENTUS I DOSAO DA TRENIRA VELIKI KLUB INTER,dzaba vam domace titule kada su ukradene kako te nije stid tako pricat,pa vi nemozete kupiti igraca koji kosta vise od 20mil.naravno jer ste donedavno bili u drugoj ligi sere b,jedini veliki klub u italiji nikada nije bio u serie b a znas koji je to,jedini klub iz italije je je osvoji i objedinio sve titule tzv.triplete o cemu ti mozes samo sanjati,i spominjes mi neke finale LP da to nije onda kad vas je borusia dortmund osramotila ili mozda milan a mozda se i hvalis onom pobjedom nad ayaxom na penale :lol: ,ko vas to sada cjeni u evropi,iole dobar igrac nebi dosao igrati u juve jer ste postali neozbiljan i amaterski klub sa losim igracima treenerom i kompletnom upravom,popularni ste je li tako,pa zato vam na tribinama bude 15.000-20.000 ljudi,to je mnogo vise u odnosu na INTER koji ima prosjek 57.000,necu vise da nabrajam neisplati se sa lopovima naknadat 8-)

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 09 feb 2011, 14:05

JuveSissoko je napisao/la:
amell je napisao/la:

:D 7 finala LP , toliko o losoj euro avanturi Juvetnusa, jer jbga tamo se teze namjesta :lol: za cijeli post
koliko od tih 7 finala je juve dobio :roll: :lol: igrao je i bayern prosle god finale pa jeli zasluzio da ga igra i jeli bio dobra ekipa,slicno je i sa vama,cast izuzetcima

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 feb 2011, 14:25

:D pa sto vi ne dodjoste do sedam finala ako tamo dolaze slabe ekipe, koliko ono godina??? 40 jel ??? nakon cetrdeset godina i nakon Herrerine doping kafe, ah al se imas i pohvalit cime :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 09 feb 2011, 14:38

smirite tenzije , niko od vas( nas ) nece promijeniti misljenje tako da i pored ovih stavova koji se iznose nece biti promjenu , tekma se igra na terenu , juventusu treba pobjeda da ostane u borbi za LP, interu pobjeda znaci nastavak borbe za titulu , iako ni jedni ni drugi u slucaju negativnog rezultata nece odustati od svojih namjera i ciljeva , kao sto rekoh tekma se odlucuje na terenu pa tako niti ce juve ili inter igrati bolje jer ovdje se omalovazava protivnik , mi ne mozemo na osnovu nase zelje doprinijeti rezultatu ma koliko to jako htjeli , a od ovakvih rasprava se ne dobija nista dobro ,
smirite se , navijajte i postuj te se

forza inter

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 feb 2011, 15:29

Uzmeš sve nastranu moj @amel i ovo gore samo pogledaš, vidi šta vam ovaj mali klub radi kroz cijelu historiju, jesu i ove utakmice sve namještene, nemaš ti pojma čuj 7 finala lige prvaka slučajno, pa malo je ekipa koje se mogu pohvaliti s tim. Ali znamo mi da tebi i pojednim smeta Juve, jer je najjači, ovo se ne odnosi na sve, znaju oni na koga se ne odnosi ;)

A još jedna činjenica pokazuje koliki vam je Juve žulj kad pojedini "visite" na ovoj temi i provocirate. :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 09 feb 2011, 15:32

hehehehe...zahuktava se zahuktava...vidi se koja nam tekma slijedi za vikend...

DERBY D'ITALIA
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 feb 2011, 15:36

po broju trofeja u evropi smo sigurno bolji od vas,a za domace titule sam vec rekao svoje misljenje jer ste ih pola pokrali,spominjes valenciu helsinkborg itd prije 10god,pa bolan takve stvari i jos mnogo gore se desavaju sada vama,lech iz poznana vas tuce u torinu,neznam ni imena nekih trecerazrednih ekipa koje vas sramote zadnjih 5god to su ekipe sa kraja svjeta iz dalekih i nepoznatih zemalja,sad da ne spominjem bayern koji vas kuci nabija a sta smo im mi nakon toga uradilito pokazuje trenutnu neuporedivu razliku izmedzu velikog i malog kluba,sprdaju se sa vama po EL,TAJ ISTI MARCELO LIPI JE NAPUSTIO TVOJ DZUBRENTUS I DOSAO DA TRENIRA VELIKI KLUB INTER,dzaba vam domace titule kada su ukradene kako te nije stid tako pricat,pa vi nemozete kupiti igraca koji kosta vise od 20mil.naravno jer ste donedavno bili u drugoj ligi sere b,jedini veliki klub u italiji nikada nije bio u serie b a znas koji je to,jedini klub iz italije je je osvoji i objedinio sve titule tzv.triplete o cemu ti mozes samo sanjati,i spominjes mi neke finale LP da to nije onda kad vas je borusia dortmund osramotila ili mozda milan a mozda se i hvalis onom pobjedom nad ayaxom na penale ,ko vas to sada cjeni u evropi,iole dobar igrac nebi dosao igrati u juve jer ste postali neozbiljan i amaterski klub sa losim igracima treenerom i kompletnom upravom,popularni ste je li tako,pa zato vam na tribinama bude 15.000-20.000 ljudi,to je mnogo vise u odnosu na INTER koji ima prosjek 57.000,necu vise da nabrajam neisplati se sa lopovima naknadat
Juve ima 9 evropskih trofeja, a Inter 7...zato prvo u svom dvoritštu provjeri pa onda dođi piši o Juventusu...drugo, nazivaš sramotnim poraz na penale u CL...pa je li vas Milan izbacio prije toga, kako onda to nazivaš? Kako nazivaš ispadanje u prvom kolu kupa UEFA od Lugana i to bez postignug gola u 2 tekme, tima koji prije toga nikog nije pobijedio u Evropi...Nazivaš sramotnim poraze od Borussie, Bayerna itd...Ti dva najveća njemačka kluba nazivaš niželigašima...Danas nije važno kakav je klub, jer je važno ko više ponudi...spominješ neke igrače, pa jeste li 2 Scudetta od posljednjih 5 osvojili zahvaljujući Zingaru, dakle morali ste dovesti najboljeg igrača Juventusa da bi nešto postigli...Juventus nikad nije kupovao igrače Intera, dok je Inter to radio kako bi napravio neki uspjeh...Govoriš mi o neozbiljnosti, do prije par godina ste mjenjali trenere kao ja čarape, 3-4 po sezoni...Posljednjih par godine ste nešto u vrhu kao da ste svake godine bili...Pa i ove sezone ste ga promijenili ga vam je ušla voda u uši...Svako 30 godine igrate finale Lige šampiona...A što je najtužnije ti Juventus nazivaš lopovima, a nisi iznio ništa relevantno na osnovu čega se to može i potvrditi, dok ja sve što kažem i obrazložim...Spominješ navijače, Juve ima slabiju posjetu jer u gradu Torinu ima manje navijača, a ako pogledaš gostovanja, čiji navijači su najbrojiniji...Uostalom da Torino ima 5-6 mil stanovnika kao Milano, logično bi bilo da bi i posjeta na stadionu bila veća...Marcello Lippi nije otišao, već je dobio otkaz, a sam sigurno nije otišao u Inter, jer da si malo bolje upučen znao bi da mu je Moratti u to vrijeme obezbjedio najveću trenersku plaću kako bi samo kod njega došao...Popularnost jednog kluba se ne mjeri po broju prisutnih navijača na stadionu, već po broju navijača globalno u svijetu...
Ž '21!

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 09 feb 2011, 15:45

Popularnost jednog kluba se ne mjeri po broju prisutnih navijača na stadionu, već po broju navijača globalno u svijetu

odavno vecu glupost nisam procitao :roll: :lol: kao ono mi smo najpopularniji :lol: sta fali sto smo losi :lol: :mrgreen:
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 feb 2011, 15:47

Pa čekali trofej od 1989, i osvojili ga nakon 18 godina i sad vi neki veliki klub pokri se kakvom dekom da te ko ne bi vidio, što valjaš gluposti to je strašno. A Juve 4 godine nije osvojio trofej i sad neka frka. Ali znate vi da je frka kad ste se navikli gledati Juventusu u leđa.

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 feb 2011, 15:49

pazzoetoogol je napisao/la:
Popularnost jednog kluba se ne mjeri po broju prisutnih navijača na stadionu, već po broju navijača globalno u svijetu

odavno vecu glupost nisam procitao :roll: :lol: kao ono mi smo najpopularniji :lol: sta fali sto smo losi :lol: :mrgreen:
Pa ti baš nemaš pojma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pa normalno da se popularnost broji po broju navijača u svijetu.

Šta hoćeš reći da je City popularniji od Uniteda pa ovo je glupost godine, može slobodno u topic o smiješnim postovima. :mrgreen:

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.