1:2 (1:0)
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski globtroter Nikola Komazec je u razgovoru za “****” potvrdio da je obavio razgovore sa tuzlanskim premijerligašem Slobodom.
“Zainteresovan sam da se vratim u Premijer ligu BiH. Postoji neki kontakt sa ljudima iz kluba, ali iskreno imam još neke ponude, pa ćemo vidjeti šta će biti” – kazao je Nikola Komazec pa dodao:
“Fizički se osjećam nikad bolje. Siguran sam da mogu da igram još dugo na visokom nivou. Otvoren sam za sve opcije pa i dolazak u Premijer ligu BiH”.
Na pitanje da li Nikola Komazec poznaje stanje u tuzlanskom klubu rekao kako su sada neki novi ljudi došli u tim, te da bi odluku o dolasku u Slobodu mogla prelomiti činjenica da je udaljen od porodica.
“Sada su u klub ušli ozbiljni ljudi. Siguran sam da će sa vremenom sve to da bude bolje, jer grad Tuzla i veliki klub kao što je Sloboda sigurno to zaslužuju. Otvoren sam za dolazak u Bosnu, dugo sam već u dalekom svijetu i možda je vrijeme da budem bliže kući i porodici” – smatra Komazec.
Ukoliko bi Komazec došao u Slobodu to bi njemu bio 18 klub tokom profesionalne karijere, a mnogima je u Bosni i Hercegovini ostao u pamćenju kada je 2013-2014 u dresu Sarajeva na 19 utakmica u svim takmičenjima postigao 14 golova uz četiri asistencije.
“Zainteresovan sam da se vratim u Premijer ligu BiH. Postoji neki kontakt sa ljudima iz kluba, ali iskreno imam još neke ponude, pa ćemo vidjeti šta će biti” – kazao je Nikola Komazec pa dodao:
“Fizički se osjećam nikad bolje. Siguran sam da mogu da igram još dugo na visokom nivou. Otvoren sam za sve opcije pa i dolazak u Premijer ligu BiH”.
Na pitanje da li Nikola Komazec poznaje stanje u tuzlanskom klubu rekao kako su sada neki novi ljudi došli u tim, te da bi odluku o dolasku u Slobodu mogla prelomiti činjenica da je udaljen od porodica.
“Sada su u klub ušli ozbiljni ljudi. Siguran sam da će sa vremenom sve to da bude bolje, jer grad Tuzla i veliki klub kao što je Sloboda sigurno to zaslužuju. Otvoren sam za dolazak u Bosnu, dugo sam već u dalekom svijetu i možda je vrijeme da budem bliže kući i porodici” – smatra Komazec.
Ukoliko bi Komazec došao u Slobodu to bi njemu bio 18 klub tokom profesionalne karijere, a mnogima je u Bosni i Hercegovini ostao u pamćenju kada je 2013-2014 u dresu Sarajeva na 19 utakmica u svim takmičenjima postigao 14 golova uz četiri asistencije.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Komazec je vec ozbiljno ime, Dupovac bi nam koristio definitvno bili bi jaci sa njim, a sa Hebibom nisam optimista on mi je kritican.
E to ti je Zajko Zeba sta znaci ime i kako dovede igraca u Igman jbt.klasik je napisao/la: ↑18 jun 2022, 14:42Steta za Mahmica, pogotovo jer smo imali snjim kontakt jos od zime.
U21 igrac sa relativno dosta iskustva, i dovoljno kvaliteta za nasu ligu, ne znam kolko mu je to Igman mogao ponudit da mi nismo mogli parirat il jednostavno nije bio u kombinacijama, il dok je nasa uprava "spavala" ljudi ugrabili...
Samo nek ide,ubleha.Ne znam sto ga je Sarajevo ovoliko drzalo kod sebe
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Kad su vec otisli Fedor, Abid i jos neki u ofanzivi, volio bih vidjeti barem u prijateljskim Sasu na ofanzivnom veznom, a 0smica na desnom krilu. Siguran sam da bi daleko bolje funkcionisalo. Ako ostanu uopste kod nas, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Dade ga Omar 
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Jedna pozitivna vijest da nam je svijetla budućnost, danas naša djeca 2014 god osvojila turnir Save Miloševića,u finalu pobijedili Partizan ( 2x dans 1 u grupi i u finalu) lijepa generacija...
ova dvojica ne postoje u svijetu fudbala google ne zna za njih 

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Al je smjesno mi samo znamo ismijavati i srati, a momci oduševili sve prisutne na treningu te Omar ga zabio danas. Možda nam i para donesu

Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Ovo sa donošenjem para može biti zanimljivo, misliš li da zbog njih klub može privući neke Saudijske investitore?Sunderland je napisao/la: ↑18 jun 2022, 21:48Al je smjesno mi samo znamo ismijavati i srati, a momci oduševili sve prisutne na treningu te Omar ga zabio danas. Možda nam i para donesuLiga Saudijske Arabije ima i druge i treće lige gdje igraju samo njihovi mladi al hajde
Sunderland je napisao/la: ↑18 jun 2022, 21:48Al je smjesno mi samo znamo ismijavati i srati, a momci oduševili sve prisutne na treningu te Omar ga zabio danas. Možda nam i para donesuLiga Saudijske Arabije ima i druge i treće lige gdje igraju samo njihovi mladi al hajde

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
zaninljivo,i meni je ovaj dio teksta sa zvanicne zapao za okotuzlanskinacin je napisao/la: ↑18 jun 2022, 21:54Ovo sa donošenjem para može biti zanimljivo, misliš li da zbog njih klub može privući neke Saudijske investitore?Sunderland je napisao/la: ↑18 jun 2022, 21:48Al je smjesno mi samo znamo ismijavati i srati, a momci oduševili sve prisutne na treningu te Omar ga zabio danas. Možda nam i para donesuLiga Saudijske Arabije ima i druge i treće lige gdje igraju samo njihovi mladi al hajde
"Ommar Alruwayth i Sattam Altumbkti danas su odigrali prvu utakmicu s ekipom, nakon što su stigli na probu iz Saudijske Arabije. Dolazak ove dvojice fudbalera dogovoren je u okviru razvojnog programa Ministarstva sporta Saudijske Arabije, koji imaju fudbalere u različitim europskim klubovima, kao što su Sparta Prag, Dinamo Zagreb, Olimpiakos"

Znamo samo ismijavati i srati doduse stanje je bolje pa se mozemo necime i pohvaliti i dizati
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Lijepo društvo.admirrx je napisao/la: ↑18 jun 2022, 21:58zaninljivo,i meni je ovaj dio teksta sa zvanicne zapao za okotuzlanskinacin je napisao/la: ↑18 jun 2022, 21:54Ovo sa donošenjem para može biti zanimljivo, misliš li da zbog njih klub može privući neke Saudijske investitore?Sunderland je napisao/la: ↑18 jun 2022, 21:48
Al je smjesno mi samo znamo ismijavati i srati, a momci oduševili sve prisutne na treningu te Omar ga zabio danas. Možda nam i para donesuLiga Saudijske Arabije ima i druge i treće lige gdje igraju samo njihovi mladi al hajde
"Ommar Alruwayth i Sattam Altumbkti danas su odigrali prvu utakmicu s ekipom, nakon što su stigli na probu iz Saudijske Arabije. Dolazak ove dvojice fudbalera dogovoren je u okviru razvojnog programa Ministarstva sporta Saudijske Arabije, koji imaju fudbalere u različitim europskim klubovima, kao što su Sparta Prag, Dinamo Zagreb, Olimpiakos"
![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Haman se nesto valja iza brdatuzlanskinacin je napisao/la: ↑18 jun 2022, 21:54Ovo sa donošenjem para može biti zanimljivo, misliš li da zbog njih klub može privući neke Saudijske investitore?Sunderland je napisao/la: ↑18 jun 2022, 21:48Al je smjesno mi samo znamo ismijavati i srati, a momci oduševili sve prisutne na treningu te Omar ga zabio danas. Možda nam i para donesuLiga Saudijske Arabije ima i druge i treće lige gdje igraju samo njihovi mladi al hajde

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.