FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nešto kontam, možda izganjamo nekako papire za Ikića ili Čirjaka, pa se tu otvori mjesto za stranca. Ima toliko nelogičnih primjera na Transfermarktu, ne znam na osnovu čega je Meleg dobio državljanstvo ili Horkaš iz Posušja. To se vrlo lako može završiti ako imaš dobre veze. Kad bi se to završilo za bar jednog od ove dvojice i eventualno Ševelja, otvorila bi nam se tri mjesta za strance, taman koliko nam treba.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Preskupa je ovo ekipa već sad, teško da možemo još puno dizati cijenu.
Mislim da suljic nije suspendovan prvo kolo,zuti kartoni se ne prenose u narednu sezonu samo crveni.Ispravite me ako grijesim.miky_hz je napisao/la: ↑18 jun 2022, 15:03Gdje Dzafica uopste ubacit za neku siguricu za minute ako ima istine u tome btw da može doci,ja ga vidim jedino prvo kolo na krilu pošto je Suljic suspendovanEventualno iza Hamze/Nardina za kasnije u zavisnosti od te povrede Avramovskog.U tom slucaju Dala bi morali prodati ili posudit bolje prodat pošto je dobre minute imao prošle sezone(nešto je novinar Edin Isanovic u klipu sa Marijanom spominjao njegov transfer uz Halidov ).
Mislim nemam ja ništa protiv logicno da dobrog igraca imamo na klupi u rezervi,ali kontam da nebi baš došao radi te uloge,da se on nebi zadovoljio time jel baš ima dobru sezonu.
-
- Kontakt:
Griješišbera22 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 15:30Mislim da suljic nije suspendovan prvo kolo,zuti kartoni se ne prenose u narednu sezonu samo crveni.Ispravite me ako grijesim.miky_hz je napisao/la: ↑18 jun 2022, 15:03Gdje Dzafica uopste ubacit za neku siguricu za minute ako ima istine u tome btw da može doci,ja ga vidim jedino prvo kolo na krilu pošto je Suljic suspendovanEventualno iza Hamze/Nardina za kasnije u zavisnosti od te povrede Avramovskog.U tom slucaju Dala bi morali prodati ili posudit bolje prodat pošto je dobre minute imao prošle sezone(nešto je novinar Edin Isanovic u klipu sa Marijanom spominjao njegov transfer uz Halidov ).
Mislim nemam ja ništa protiv logicno da dobrog igraca imamo na klupi u rezervi,ali kontam da nebi baš došao radi te uloge,da se on nebi zadovoljio time jel baš ima dobru sezonu.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Kao što sam i pisao, navijači su zadovoljni samo neka se dovodi i mijenja. Niko i ne pita ima li tu kvaliteta za podići ljestvicu.
Kako saznajemo, Sarajevo je načelno postiglo i dogovor sa Adnanom Džafićem, koji će od ovog ljeta boraviti u Bordo svlačionici.
PLBIH objavio a koliko znam da Vedo Šurkovic drzi ovaj portal ili ga je barem osnovao tako nešto
PLBIH objavio a koliko znam da Vedo Šurkovic drzi ovaj portal ili ga je barem osnovao tako nešto

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 15:31Griješišbera22 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 15:30Mislim da suljic nije suspendovan prvo kolo,zuti kartoni se ne prenose u narednu sezonu samo crveni.Ispravite me ako grijesim.miky_hz je napisao/la: ↑18 jun 2022, 15:03Gdje Dzafica uopste ubacit za neku siguricu za minute ako ima istine u tome btw da može doci,ja ga vidim jedino prvo kolo na krilu pošto je Suljic suspendovanEventualno iza Hamze/Nardina za kasnije u zavisnosti od te povrede Avramovskog.U tom slucaju Dala bi morali prodati ili posudit bolje prodat pošto je dobre minute imao prošle sezone(nešto je novinar Edin Isanovic u klipu sa Marijanom spominjao njegov transfer uz Halidov ).

Sve mi znamo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 15:31Griješišbera22 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 15:30Mislim da suljic nije suspendovan prvo kolo,zuti kartoni se ne prenose u narednu sezonu samo crveni.Ispravite me ako grijesim.miky_hz je napisao/la: ↑18 jun 2022, 15:03Gdje Dzafica uopste ubacit za neku siguricu za minute ako ima istine u tome btw da može doci,ja ga vidim jedino prvo kolo na krilu pošto je Suljic suspendovanEventualno iza Hamze/Nardina za kasnije u zavisnosti od te povrede Avramovskog.U tom slucaju Dala bi morali prodati ili posudit bolje prodat pošto je dobre minute imao prošle sezone(nešto je novinar Edin Isanovic u klipu sa Marijanom spominjao njegov transfer uz Halidov ).

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Džafić je bio najbolji igrač Tuzla Cityja u protekloj sezoni i izborio je mjesto u Kristalnih 11, najboljem sastavu lige prema izboru igrača i trenera u organizaciji Sindikata profesionalnih fudbalera u BiH. Džafić je prošlu sezonu okončao sa 32 nastupa u svim takmičenjima za viceprvaka BiH, uz učinak od 12 golova i devet asistencija. Ugovor sa Tuzlom mu je istekao, a nakon dvije godine je odlučio napustiti klub.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Iskusni veznjak rođen je 10. maja 1990. godine, a igra na svim pozicijama u ofanzivi.
Ko da je Messi a ne Dzafic

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Jusmir Husejnović i Vedo.
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Davaj te siluete da izginem.

Spor.t1 objavio za Dzafica.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel ove sezone ostaje 5 izmjena ili ce biti 3?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Jao perverzije. Najbolje pojačanje ove sezone
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Novo PNI je da bude 5, jedino Savezi mogu promijeniti.
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
-
- Kontakt:
PA NEKA PJEVA CIJELI STADION .....

Joj da hoce njih dvojicu ono kao Tomasevica i Cirjaka u paketu predstavit
P.S Nardin je vec u gradu

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 18 jun 2022, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
I Grahovac kao šlag na tortuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:12PA NEKA PJEVA CIJELI STADION .....![]()
![]()
Joj da hoce njih dvojicu ono kao Tomasevica i Cirjaka u paketu predstavit
P.S Nardin je u gradu vec![]()

Jesu li ovog mulahusejnovica jedno vrijeme poredili s dzekom. Fakat na ovom videu kretnjama i izgledom neodoljivo podsjeca na dzeksona. Mislim nije da ih poredim kvalitetom, ali onako vizuelno.
Dva ekstra pojacanja, pravi se vrhunski tim
Dva ekstra pojacanja, pravi se vrhunski tim

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, NazorUso, sekac i 24 gosta.