jest,dobar je i on sa Sabrinom
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Komazec je već zvijer za našu ligu, naravno. Mada ne znam u kakvom je trenutno stanju...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
valjalo bi uz Dupovca neki mladji stoper,ako se Avdic oporavio i ako je 100% spreman mozda bi on mogao biti taj 

- TzBulevar87
- Kontakt:
Ja naprosto ne mogu da vjerujem da Avdić i dok je bio zdrav nije gurnut u vatru... Mislim da je lik nešto što se kod nas dugo nije vidjelo u školi fudbala što se stoperske pozicije tiče;
Inteligencija, kretnja bez lopte, pozicioniranje...
Ne znam, možda i geijesim, al' svi ovi koji se "forsiraju" (Keni, Osma, Kape) su meni smiješni spram njega. Što ne znači da su oni loši igrači...
075
- TzBulevar87
- Kontakt:
Dupovcu i Hebibovicu raja neće zaboraviti papansko ponašanje prema Begi i Kurti, tako da.... Dobrodošli! 

075
Problem konkretni Osmic, Maksimovic po mom misljenju je sto su kao talenti u prvim sezonama pokazali razliku i neki kvalitet i onda su odma gurnuti da budu maltene nosioci igre i tu su se pogubili al se nadam da nakkn potankog proljeca opet se trgnu i budu neka razlika na terenu.TzBulevar87 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:14Ja naprosto ne mogu da vjerujem da Avdić i dok je bio zdrav nije gurnut u vatru... Mislim da je lik nešto što se kod nas dugo nije vidjelo u školi fudbala što se stoperske pozicije tiče;
Ne znam, možda i geijesim, al' svi ovi koji se "forsiraju" (Keni, Osma, Kape) su meni smiješni spram njega. Što ne znači da su oni loši igrači...
Mislim da ne treba panicit zbig tih losijih njigovih igara, jednostavno bili su u skladu sa igrama ekioe, uz adekvatne iskusnije igrace mislim da bi tek onda ovi mladji mogli doc do izrazaja
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- TzBulevar87
- Kontakt:
Sabrina & Co. ce do početka uspjeti skuckati kakvu-takvu konkurentnu ekipu za PLBiH.
075
- TzBulevar87
- Kontakt:
Puno je tu faktora, od trenera, (ne)redovnih plata, da li ih/ga cura yebe itd. itd. Osjetljive su to godine za premijerligaškog igrača.klasik je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:18Problem konkretni Osmic, Maksimovic po mom misljenju je sto su kao talenti u prvim sezonama pokazali razliku i neki kvalitet i onda su odma gurnuti da budu maltene nosioci igre i tu su se pogubili al se nadam da nakkn potankog proljeca opet se trgnu i budu neka razlika na terenu.TzBulevar87 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:14Ja naprosto ne mogu da vjerujem da Avdić i dok je bio zdrav nije gurnut u vatru... Mislim da je lik nešto što se kod nas dugo nije vidjelo u školi fudbala što se stoperske pozicije tiče;
Mislim da ne treba panicit zbig tih losijih njigovih igara, jednostavno bili su u skladu sa igrama ekioe, uz adekvatne iskusnije igrace mislim da bi tek onda ovi mladji mogli doc do izrazaja
Sjećam se u doba Admira Smajića koji su igrači prokinuli preko noći... Jednostavno im je odgovarao sistem i Admir kao Admir.
075
Poceli su dovodit visak iz drugih klubova .. bolje i to nego da djecu posalju na teren ..samo ne znam ko ce sve to platit ili ce biti tuzbi ko u prici.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pa drugovi jel sigurno Adnir dolazi ili dolazi kao sto je Vinko dosao. Ima li ko info?TzBulevar87 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:21Puno je tu faktora, od trenera, (ne)redovnih plata, da li ih/ga cura yebe itd. itd. Osjetljive su to godine za premijerligaškog igrača.klasik je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:18Problem konkretni Osmic, Maksimovic po mom misljenju je sto su kao talenti u prvim sezonama pokazali razliku i neki kvalitet i onda su odma gurnuti da budu maltene nosioci igre i tu su se pogubili al se nadam da nakkn potankog proljeca opet se trgnu i budu neka razlika na terenu.TzBulevar87 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:14
Ja naprosto ne mogu da vjerujem da Avdić i dok je bio zdrav nije gurnut u vatru... Mislim da je lik nešto što se kod nas dugo nije vidjelo u školi fudbala što se stoperske pozicije tiče;
Sjećam se u doba Admira Smajića koji su igrači prokinuli preko noći... Jednostavno im je odgovarao sistem i Admir kao Admir.
-
- Kontakt:
nećeš ovdje drug nać pola informacije, neozbiljna spika milion%BnBa je napisao/la: ↑18 jun 2022, 17:33Pa drugovi jel sigurno Adnir dolazi ili dolazi kao sto je Vinko dosao. Ima li ko info?TzBulevar87 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:21Puno je tu faktora, od trenera, (ne)redovnih plata, da li ih/ga cura yebe itd. itd. Osjetljive su to godine za premijerligaškog igrača.klasik je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:18
Problem konkretni Osmic, Maksimovic po mom misljenju je sto su kao talenti u prvim sezonama pokazali razliku i neki kvalitet i onda su odma gurnuti da budu maltene nosioci igre i tu su se pogubili al se nadam da nakkn potankog proljeca opet se trgnu i budu neka razlika na terenu.

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Od insajderskih koje se pisu zadnjih dana, zasad je jedino istinito da nemamo para.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Ovdje dominira uglavnom priča koja je dojadila i Bogu i narodu tipa "na gostovanja sa pokaznom" i tako ti fazoni

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
- Kontakt:
Kako je prošla prijateljska zna li se šta?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.