Bh.n0g0met
Bh.n0g0met
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bh.n0g0met
Ismir insajder
Znam ja to ja sam to sredio sve na TM. ali pitam sto on voli pricati glupost kad neki bivsi igrac napravi transfer. da ima secer, bolestan, babo naki i tako dalje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2022, 14:40Zato sto nije njegov igrac. Vec par godina Redžepagić drži Nardina![]()
Zukanovic je napisao/la: ↑18 jun 2022, 14:51Znam ja to ja sam to sredio sve na TM. ali pitam sto on voli pricati glupost kad neki bivsi igrac napravi transfer. da ima secer, bolestan, babo naki i tako dalje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2022, 14:40Zato sto nije njegov igrac. Vec par godina Redžepagić drži Nardina![]()
Otac od Nardina je jeb.. Husarica zato on nije vise njegov.
Djeluje na prvu, kao igrač sa dobrim osjećajem za prostor i instinktom . Daje sa obje noge, glavom, šutira penale...sve što nam je trebalo! Dobrodošao Nardine!
Glavni baja
Suljic, Avramovski, Ikic, Dal, Dzafic i mladi Ramic... Kartoni, povrede itd neka sirinemiky_hz je napisao/la: ↑18 jun 2022, 15:03Gdje Dzafica uopste ubacit za neku siguricu za minute ako ima istine u tome btw da može doci,ja ga vidim jedino prvo kolo na krilu pošto je Suljic suspendovanEventualno iza Hamze/Nardina za kasnije u zavisnosti od te povrede Avramovskog.U tom slucaju Dala bi morali prodati ili posudit bolje prodat pošto je dobre minute imao prošle sezone(nešto je novinar Edin Isanovic u klipu sa Marijanom spominjao njegov transfer uz Halidov ).
Mislim nemam ja ništa protiv logicno da dobrog igraca imamo na klupi u rezervi,ali kontam da nebi baš došao radi te uloge,da se on nebi zadovoljio time jel baš ima dobru sezonu.
Upravo tako. I ko to ima zagarantovano mjesto u prvih 11 osim možda Dizdarevića?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jun 2022, 15:10Suljic(Dzafic)
Avramovski(Varesanovic)
Ikic(I.Ramic)
Mulahusejnovic/Catakovic
Kad bi jos Dzafic dosao onda bi za svakog igraca u napadu imali odlicnu back up opciju koje ce nam svakako trebati jer znamo sta nam slijedi ove sezone.Evo bas prvo kolo nema Suljica i tu bi nam dobro dosao Dzafic
To zato sto nismo navikli, da na klupi imaš odlične alternative i da je taj igrač na klupi recimo za nijansu slabiji od onog u prvih 11. Prvenstvo je trka na duge staze, pa kad ovaj sto je u prvih 11 upane u neku slabu formu odmah ovaj uskace odigra par tekmi pa ako eksplodira onda se uloge zamjene. Sa tim dobijas i zdravu konkurenciju u ekipi, gdje ce svako davati svoj maksimum.miky_hz je napisao/la: ↑18 jun 2022, 15:03Gdje Dzafica uopste ubacit za neku siguricu za minute ako ima istine u tome btw da može doci,ja ga vidim jedino prvo kolo na krilu pošto je Suljic suspendovanEventualno iza Hamze/Nardina za kasnije u zavisnosti od te povrede Avramovskog.U tom slucaju Dala bi morali prodati ili posudit bolje prodat pošto je dobre minute imao prošle sezone(nešto je novinar Edin Isanovic u klipu sa Marijanom spominjao njegov transfer uz Halidov ).
Mislim nemam ja ništa protiv logicno da dobrog igraca imamo na klupi u rezervi,ali kontam da nebi baš došao radi te uloge,da se on nebi zadovoljio time jel baš ima dobru sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.