FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 08 feb 2011, 08:35

lijepi čiko je napisao/la:Sljedeđe godine dabogda sloboda ispala iz premijer lige i dabogda se klub ugasio. To je najgori klub na zemaljskoj kugli i želim mu sve najgore. Svi igrači koji igraju za slobodu dabogda dobili šuljeve a njihove žene ili cure dabogda dobile proliv. Svi navijači slobode dabogda nosili lopatu od Alije Sirotanovića.Stadion ima dabogda propao u rupu a ionako će ga sol pojesti. Dabogda u Tuzli pobijedila stranka kokuza pa na tušnju igrali vaterpola
Hahahahahaha huhuhuhuhuuh e svaka ti dala! Sto me oraspolozi i nasmija! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E degena i humora, svaka ti cast! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Odakle jarrane dolazis, treba li ti sta? Tramadol??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 feb 2011, 08:38

Probisvjet je napisao/la:
lijepi čiko je napisao/la:Sljedeđe godine dabogda sloboda ispala iz premijer lige i dabogda se klub ugasio. To je najgori klub na zemaljskoj kugli i želim mu sve najgore. Svi igrači koji igraju za slobodu dabogda dobili šuljeve a njihove žene ili cure dabogda dobile proliv. Svi navijači slobode dabogda nosili lopatu od Alije Sirotanovića.Stadion ima dabogda propao u rupu a ionako će ga sol pojesti. Dabogda u Tuzli pobijedila stranka kokuza pa na tušnju igrali vaterpola
Hahahahahaha huhuhuhuhuuh e svaka ti dala! Sto me oraspolozi i nasmija! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jos jednom jarane svaka ti dala. Mislim da si zasluzio malo dijareje! :)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Joj KRALJ KRALJEVA FORUMA KRALJEVSKIH! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 feb 2011, 12:38

Alen Mesanovic zadobio nezgodan udarac u mecu sa Spartakom,narednih nekoliko treninga bice postedjen napora.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 08 feb 2011, 12:47

harry_90 je napisao/la:Alen Mesanovic zadobio nezgodan udarac u mecu sa Spartakom,narednih nekoliko treninga bice postedjen napora.
pa sta je ovo ko god igra sa spartakom, ostane sa igracem bez noge jbt ... :?
1947!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 feb 2011, 12:50

Ljumani_Banovici je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Alen Mesanovic zadobio nezgodan udarac u mecu sa Spartakom,narednih nekoliko treninga bice postedjen napora.
pa sta je ovo ko god igra sa spartakom, ostane sa igracem bez noge jbt ... :?
Nadat se da nije teza ozljeda Mesanovica..imas ti kakav info vezan za odigravanje meca Slobode i Buducnosti,nesto se spominje,al nezz dal je sigurno ?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 feb 2011, 13:45

Bekic ce morati ici na magnetnu rezonancu i detaljne pretrage.Sadikovic izjavio da prve prognoze pokazaju da je povreda ozbiljna.Utakmica sa Sibenikom se igra u srijedu u 14:30.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 feb 2011, 17:17

Probisvjet je napisao/la:
Ja mislim da je iz Gradačca,navijac Zvijezde.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 17:21

Tuzlaci ima li kakvih promjena u vašem kadru,čujem da ste vratili nekoliko djedova u ekipu?
Jel to klupska politika bolje da igraju penzioneri,nego talentovani mladići koji godinama dobro igraju u omladinskim takmičenjima?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 08 feb 2011, 17:22

A sto se tice Jovica padobranac pitaj Fiku Sarajlica ,jednog od ljudi u Slobodi , legendi Slobode o Jovicu pa ce ti on sve reci bolje objasniti , stariji je ovako covjek sa vise iskustva 8-)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 08 feb 2011, 17:36

melanholicar je napisao/la:Tuzlaci ima li kakvih promjena u vašem kadru,čujem da ste vratili nekoliko djedova u ekipu?
Jel to klupska politika bolje da igraju penzioneri,nego talentovani mladići koji godinama dobro igraju u omladinskim takmičenjima?
mozes li nabrojat koji djedovi su u pitanju :? ..il samo onako lupas gluposti iz dosade :?
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 17:43

Mešanović,Vukomanović,Raca?!
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 feb 2011, 17:49

Vukomanovic vise ne igra u Slobodi,a ostaloj dvojici sta fali ??

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 08 feb 2011, 18:23

Sutra igramo sledecu prijateljsku utakmicu na pripremama u Medulinu.

Protivnik ce biti Sibenik,utakmica pocinje u 14:30.

Ostale utakmice ce biti:
12.02 Rijeka
15.02 Ferencvaros

Jos jedan protivnik bi mogo biti Buducnost,koji isto radi pripreme u Medulinu.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 08 feb 2011, 21:54

GelsenkirchenTuzla je napisao/la:Sutra igramo sledecu prijateljsku utakmicu na pripremama u Medulinu.

Protivnik ce biti Sibenik,utakmica pocinje u 14:30.

Ostale utakmice ce biti:
12.02 Rijeka
15.02 Ferencvaros

Jos jedan protivnik bi mogo biti Buducnost,koji isto radi pripreme u Medulinu.
ajde ako bude slučajno kakav stream na netu i ako ko naleti nek postavi na temu ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 feb 2011, 01:10

SUtra protiv Sibenika oslabljena za Alena Mesanovica i Almira Bekica,valjda Sadikovic poslozi tim,mada rezultat je u drugom planu na pripremama,bitnija je liga ;) i da se prodje bez povreda.

Dajdža
Kontakt:

Post Postao/la Dajdža » 09 feb 2011, 08:35

Semir Borogovac u Njemačkoj je upisao svoj prvi nastup i krunisao ga prelijepim golom.Na njemačkim portalima pišu da je bio prvo ime na utakmici i da se pokazalo da je pred njim blistava karijera.Pozdravio je sve navijače i prijatelje Slobode.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 feb 2011, 12:45

Drago mi je zbog Borogovca,sto je dao gol,zaboravio sam u kojem klubu igru,ako neko zna neka napise.. Danas utakmica sa Sibenikom u 15:00..

Dajdža
Kontakt:

Post Postao/la Dajdža » 09 feb 2011, 13:41

harry_90 je napisao/la:Drago mi je zbog Borogovca,sto je dao gol,zaboravio sam u kojem klubu igru,ako neko zna neka napise.. Danas utakmica sa Sibenikom u 15:00..
Šibenik je ozbiljan takmac i očekujmo lijepe vijesti..mada nas evo povrede u pripremnom periodu prate...
Borgi je registrovan za trećeligaša TuS Rusingena i u nedjelju kreće prvenstvo.Kajzerlautern ga preuzima najesen samo da se ovdje adaptira. Izvanredno je primljen i pružaju mu maksimalnu pažnju i uslove a on je pravi profesionalac koji se ne štedi.Još da se adaptira malo na večernje treninge pod reflektorima...

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 09 feb 2011, 14:51

Izvinite,utakmica pocinje u 15 sati a ne u 14:30 sati,kako sam ja gore napiso. ;)
Fudbaleri tuzlanske Slobode danas će u Medulinu odigrati drugu kontrolnu utakmicu, protivnik je ekipa Hrvatskog Šibenika. U momčadi, trenera Denisa Sadikovića neće biti Almira Bekića i Alena Mešanovića zbog povreda, dok bi junior sa statusom prvotimca Amer Bekić trebao biti u sastavu nakon oporavka od lakše povrede zadnje lože. Utakmica počinje u 15 sati.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 09 feb 2011, 15:52

Nadajmo se da neće više biti povreda.Ipak moram priznat da mi je žao Beke jer znam koji je kapacitet.Znajući njegov karakter ubrzo će on biti sa nama.

Hvala "Dajdža" na informaciji za našeg Borgija.Ma ja sam uvijek u njeg vjerovo i vjerujem da će on uspjeti,a i švabe neće uzlud bacati novac da nisu prepoznali kvalitet.Samo mi je žao što on puni 23 godine, i što mi nećemo imati nikakve koristi ako ode u veći klub.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.