Prijatno su iznenadili na treningu i trebali bi biti uskoro predstavljeni.
Mehanović bi isto trebao potpisati ako mu ne ispadne šta bolje.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sa zadnjim pasusom se definitivno slazem.Ko god dodje,sigurno je bolji od ovihRollingPaper je napisao/la: ↑18 jun 2022, 12:34Dupovac i Hebib stigli. Sabrinu sam upozno jednom prilikom i po prici sa zenom vidio sam da poznaje posao kojim se bavi, sad vidicemo sta ce se desit. Licno poznajem i Amera dugo vremena, momak je pošten 1/1, eh sad koliko su on i Sabrina strucno sposobni napravit nesto, vidjet cemo.
Kroz sve ove godine sta smo prosli, da dođe Abramović i kupi nas ja ne bih bio očekivao ništa.
Neko je napisao da ne vjeruje da ce doci bolji igraci, a ja ne vjerujem da mogu doci gori igraci od ovih iz minule sezone.
Mirzad ili onaj iz Gradine? Mirzad bi nam sjeo ko sargi motka, ali nismo mi te srece niti ga Sloga ima razloga pustati.simonknows je napisao/la: ↑18 jun 2022, 12:44Crnci vjerovatno ostaju, Omar i Sadam
Pa taj iz Gradine, inače ne vidim potrebe da njega dovode nije uopste nista posebno pokazao ni u Gradini, ima Mujarić u Banovićima 25 utakmica 10 golova 11 asistencija sigurno ne bi bio loš ni u PL a oni dovode nekog tamo iz Simin Hana. Bolje dovesti igrača koji će znati dati gol, nego gomilati igrače koji nisu ništa bolji od Alića i Numanovića ili Alija, samo im mogu uzimati mjesto.Beduin je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:00Mirzad ili onaj iz Gradine? Mirzad bi nam sjeo ko sargi motka, ali nismo mi te srece niti ga Sloga ima razloga pustati.simonknows je napisao/la: ↑18 jun 2022, 12:44Crnci vjerovatno ostaju, Omar i Sadam
N.Ksimonknows je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:15Trebao bi uskoro da dođe i jedan baš iskusan špic, klasa ako se dobro spremi.
Nikola Kalinic?admirrx je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:19N.Ksimonknows je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:15Trebao bi uskoro da dođe i jedan baš iskusan špic, klasa ako se dobro spremi.![]()
Koadmirrx je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:19N.Ksimonknows je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:15Trebao bi uskoro da dođe i jedan baš iskusan špic, klasa ako se dobro spremi.![]()
A Amer Bekic, kad bi mu isplatili dugove koje imaju jos od macka i onih ugovora na omladinski pogon.
Ma i nece, ima neku on agenciju i ima neke opcije vani al sami kazem.
Jel to onaj sto je igrao za Sarajevo prije 10-tak godina?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.