Poljski panj će u Barcelonu sve su prilike. Treba nam jedan da trpa Cadiz i Mallorcu.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑17 jun 2022, 18:32Već zamišljam utakmice Državnog Projekta i ostalih sudionika Farmerske. Mane zabija 3 gola, i onda Poljski Panj na njemu omiljenom rezultatu počne pumpati statistiku.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: English Premier League
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Isprozivao ga je bivsi agent. Kao bilo ga strah da napusti Farmersku i ode u jacu ligu ranije.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 jun 2022, 18:49Poljski panj će u Barcelonu sve su prilike. Treba nam jedan da trpa Cadiz i Mallorcu.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑17 jun 2022, 18:32Već zamišljam utakmice Državnog Projekta i ostalih sudionika Farmerske. Mane zabija 3 gola, i onda Poljski Panj na njemu omiljenom rezultatu počne pumpati statistiku.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
360k ? Wtf?
Zašto ??
Zašto ??
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Onda bolje da ostavite De Jonga.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 jun 2022, 18:49Poljski panj će u Barcelonu sve su prilike. Treba nam jedan da trpa Cadiz i Mallorcu.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑17 jun 2022, 18:32Već zamišljam utakmice Državnog Projekta i ostalih sudionika Farmerske. Mane zabija 3 gola, i onda Poljski Panj na njemu omiljenom rezultatu počne pumpati statistiku.
Jeftino ode sadio, al vjv se razmisljalo: bolje sad za 30mil nego sljedece godine dzabe.
Bayern ce profitirati kako god okrenes, a mane ni pola darvina ne otplati!
Bayern ce profitirati kako god okrenes, a mane ni pola darvina ne otplati!
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Ako hoće da ide moraš ga prodati, ako nećeš dati ono što traži.
Uzmi sad 40 miliona ili će u januaru potpisati za džaba jer Liverpool nema indicije da mu da ono što želi. Ok, ima faktor da bi Mane bio važan u predstojećoj sezoni, no faktor je I budućnost, pa i atmosfera jer znaš da igrač ide. Ali to je sad za pametnije od mene i stručni štab.
Faktor je I u tome sto Lewa hoće iz Bayerna, pa ni Bayern ne može čekati januar i narednu sezonu.
Možda bi i Liverpool tražio i forsirao više da u pitanju nije Mane i da nije bilo transfera Thiaga. Nekad treba popustiti po pitanju toga.
Kod transfera igrača u zadnjoj godini ugovora igra mnogo faktora. Ne samo u slučaju ovog transfera, nego u slučaju mnogih.
Da dodam, u ovim okolnostima je cijena Manea realna, no na terenu je mnogo viša od toga. Da ima dvije godine ugovora, vjerovatno bi Liverpool tražio oko 60 miliona funti, pa možda i više.
Uzmi sad 40 miliona ili će u januaru potpisati za džaba jer Liverpool nema indicije da mu da ono što želi. Ok, ima faktor da bi Mane bio važan u predstojećoj sezoni, no faktor je I budućnost, pa i atmosfera jer znaš da igrač ide. Ali to je sad za pametnije od mene i stručni štab.
Faktor je I u tome sto Lewa hoće iz Bayerna, pa ni Bayern ne može čekati januar i narednu sezonu.
Možda bi i Liverpool tražio i forsirao više da u pitanju nije Mane i da nije bilo transfera Thiaga. Nekad treba popustiti po pitanju toga.
Kod transfera igrača u zadnjoj godini ugovora igra mnogo faktora. Ne samo u slučaju ovog transfera, nego u slučaju mnogih.
Da dodam, u ovim okolnostima je cijena Manea realna, no na terenu je mnogo viša od toga. Da ima dvije godine ugovora, vjerovatno bi Liverpool tražio oko 60 miliona funti, pa možda i više.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Olakšalo vam je odluku i dovođenje Diaza na zimu, za kojeg se sada zna kakav je igrač i koji je dugoročno rješenje za lijevo krilo. Da tada nije doveden, vjerojatno bi Mane ostao i ovu sezonu.Otelo je napisao/la: ↑17 jun 2022, 23:09Ako hoće da ide moraš ga prodati, ako nećeš dati ono što traži.
S obzirom da nije sklon povredama i top spreman igrač pred njim su još tri vrhunske sezone.
Veliki posao je odradio Hasan mora se priznati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa ko se raspitivao za Manea osim Bayerna 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Koliko znam bio je PSG u igri ali Mane je na startu rekao da želi u Bayern tako da drugi klubovi uopšte i nisu ušli u ovu priču.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Bayern 

Koliki mu je lični dohodak u Bayi? Vjerujem da nije tamo otišao jer gaji ljubav prema Bayi.
41:34
Zeljeli ga Sassuolo i Pescara iz Italije, te Grenada i Elche iz Spanije.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
PSG i Real. PSG nudio najlukrativniji paket, Mane iskljucivo u Bayern htio. Gravenberch odbio United prije prelaska u FCB. Konrad Laimer takodjer zeli pod svaku cijenu u Bayern, usprskos boljim ponudama Uniteda i Liverpoola.
Kao 15-godisnjak sam u bijeli svijet otisao, danas sportski direktor poslije Real Madrida najveceg kluba na planeti, fluentan u 5 jezika, iako bi mu bilo bolje da zaboravi maternji a nauci recimo portugalski kad vec govori spanjolski, tako barem ne bi razumio krnjave brdjane ala Justin iz domovine u kojoj je manje cijenjen od lokalnih ratnih profitera i zlocinaca. Holivudska prica. Gigantski.
Liverpool nikad nije ni prisao tom austrijskom klocu, kao ni Real i PSG Maneu. Osao bi bez razmisljanja da su ga htjeli i da je imao osigurano mjesto u prvih 11. Bayern ni za 100 godina nece biti atraktivnija destinacija od Reala i engleskih timova.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Bukvalno se Real nikad nije ni spominjao za Manea lol
- Marsal
- Kontakt:
Što veliki FCB nije pokušao zvati Haalanda, Mbappea ili šta ti ja znam, de Bruynea npr. ili Benzemu?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988