Je li Haris Handžić igrao u Borcu ?
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste, što bi to bio problem?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Naravno da nije problem . Zašto je problem što će Tatar igrati za Borac ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Bio borben i pokrivao vise pozicija(krilo beka pa cak malo i u vezu). Zahvalan igrac svakako.killafrommanilla je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:01
Yebo Basica, daj nam malo info o ovom Halilovicu. Koliko se ja sjecam, nije u vas nesto standardan bio 100%, al mi je izblijedilo totalno sve o njemu
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Znas kako, sad gledam i sve se vodi da je centralni vezni ili nešto u sredini(i vi ga tako najavljujete) pa sam malo u nedoumici,kod nas kad je igrao igrao je striktno po lijevoj strani kao krilo na kraju ga cak Husref na derbiju gurnuo na lijevog beka i tu dobro odigrao i zadnjih 5 utakmica u sezoni je i završio na beku.killafrommanilla je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:01
Yebo Basica, daj nam malo info o ovom Halilovicu. Koliko se ja sjecam, nije u vas nesto standardan bio 100%, al mi je izblijedilo totalno sve o njemu
Eh sad ko veznog da ga komentarišem nemogu baš jel ga neznam kao takvog,jel kažem kod nas je krilo bio i to malo na kraju bek.
Onako ima i finih stvari ima i mana jbg s tim sto ima jednu fintu koju ponavlja non stop

Ono kažem neznam sta ce igrati kod vas,ali s obzirom ma vaš roster mislim da ce opet prije na krilo nego vezni,da je došao kao zamjena za Brazilca,al eto vidjet cemo.Može ruke dati svakako,dobar je na lopti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Polivalentan sto bi se reklokeli je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:14Bio borben i pokrivao vise pozicija(krilo beka pa cak malo i u vezu). Zahvalan igrac svakako.killafrommanilla je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:01

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Handžić nikada nije prijetio, cijepao dres, davio akademca, odbijao da trenira i uslovljavao klub poput Tatara. Mislim da porediš njih dvojicu a da nisi upućen šta i kako je bilo. Tatar se psuje otkako je otišao iz Sarajeva i ovdje je nepoželjan. Fenomenalan igrač ali teško smeće od čovjeka. Haris Handžić se dočeka aplauzom nebitno da li je igrao za Borac ili sad nedavno za Radnik.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:13Naravno da nije problem . Zašto je problem što će Tatar igrati za Borac ?
-
- Kontakt:
Ma jutros mi drug pokazuje kako se svađa sa nekim likom na Facebook-u , i taj lik psuje Tataru sve i drug napisa smiješ li to napiati Handžiću ovaj se ušuti bez komentaraMortemHz je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:02Kakva te ovo luda opalila, gledaj postabombaysaphire je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:55Jao pitara i dalje po Tataru , a kad im je dijete kluba Haris Handžić igrao u Borcu niko nije smio ništa napisati ahahhahahahhahahah , jao pichki pitarski ijaoooooooooooooooo tada je bilo OK![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Posten i korektan momakkillafrommanilla je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:01
Kod vas dolazi na zahtjev Osima jer sjecam se i dok je bio kod nas Osim ga je hvalio u par navrata.
Ne znam sta je igrao kroz karijeru ali kod nas skoro sve utakmice lijevi bek i lijevo krilo.Pise da je veznjak ali ja se ne sjecam da je 2 utakmice kod nas igrao bilo sta u veznom redu.
Imao je dosta bitnu ulogu u sezoni kad smo osvojili duplu krunu,u drugoj polusezoni kad se lomilo prvenstvo vezao 7 utakmica po 90 min.Ima bas dobro inostrano iskustvo,domaci igrac nije nesto pretjerano skup i sigurno ce vam biti pojacanje
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 18 jun 2022, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Aha , ja sam mislio da se Tataru prebacuje i psuje jer igra a genocidaše i kako to samo može ... Izvini buraz , do mene je . Stvarno nisam upućen , znači 2014 godine kada je Handžić igrao za Borac tada nisu bili genocidaši ili ?MortemHz je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:19Handžić nikada nije prijetio, cijepao dres, davio akademca, odbijao da trenira i uslovljavao klub poput Tatara. Mislim da porediš njih dvojicu a da nisi upućen šta i kako je bilo. Tatar se psuje otkako je otišao iz Sarajeva i ovdje je nepoželjan. Fenomenalan igrač ali teško smeće od čovjeka. Haris Handžić se dočeka aplauzom nebitno da li je igrao za Borac ili sad nedavno za Radnik.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:13Naravno da nije problem . Zašto je problem što će Tatar igrati za Borac ?
Halilovica samo yebe sto krupa nije usla u ligu. Prognoziram mu zbog toga plafon 1 gol u sezoni.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Njegov izbor, korektnom igraču nemaš šta zamjeriti.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:22Aha , ja sam mislio da se Tataru prebacuje i psuje jer igra a genocidaše i kako to samo može ... Izvini buraz , do mene je . Stvarno nisam upućen , znači 2014 godine kada je Handžić igrao za Borac tada nisu bili genocidaši ili ?MortemHz je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:19Handžić nikada nije prijetio, cijepao dres, davio akademca, odbijao da trenira i uslovljavao klub poput Tatara. Mislim da porediš njih dvojicu a da nisi upućen šta i kako je bilo. Tatar se psuje otkako je otišao iz Sarajeva i ovdje je nepoželjan. Fenomenalan igrač ali teško smeće od čovjeka. Haris Handžić se dočeka aplauzom nebitno da li je igrao za Borac ili sad nedavno za Radnik.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:13
-
- Kontakt:
Nećemo se složiti , psuje se igraču koji nije dijete kluba a ne psuje igraču koji jeste dijete kluba . Relano buraz nema smisla .MortemHz je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:24Njegov izbor, korektnom igraču nemaš šta zamjeriti.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:22Aha , ja sam mislio da se Tataru prebacuje i psuje jer igra a genocidaše i kako to samo može ... Izvini buraz , do mene je . Stvarno nisam upućen , znači 2014 godine kada je Handžić igrao za Borac tada nisu bili genocidaši ili ?MortemHz je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:19
Handžić nikada nije prijetio, cijepao dres, davio akademca, odbijao da trenira i uslovljavao klub poput Tatara. Mislim da porediš njih dvojicu a da nisi upućen šta i kako je bilo. Tatar se psuje otkako je otišao iz Sarajeva i ovdje je nepoželjan. Fenomenalan igrač ali teško smeće od čovjeka. Haris Handžić se dočeka aplauzom nebitno da li je igrao za Borac ili sad nedavno za Radnik.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A je li Borac te godine krojio sudbinu i radio ovo što radi sad u PLBIHbombaysaphire je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:22Aha , ja sam mislio da se Tataru prebacuje i psuje jer igra a genocidaše i kako to samo može ... Izvini buraz , do mene je . Stvarno nisam upućen , znači 2014 godine kada je Handžić igrao za Borac tada nisu bili genocidaši ili ?MortemHz je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:19Handžić nikada nije prijetio, cijepao dres, davio akademca, odbijao da trenira i uslovljavao klub poput Tatara. Mislim da porediš njih dvojicu a da nisi upućen šta i kako je bilo. Tatar se psuje otkako je otišao iz Sarajeva i ovdje je nepoželjan. Fenomenalan igrač ali teško smeće od čovjeka. Haris Handžić se dočeka aplauzom nebitno da li je igrao za Borac ili sad nedavno za Radnik.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:13
Drugacije se gleda na Borac sad pod Vicom i Borac prije ,nevezano za Borac ko Borac u smislu nacionalnosti bar mi taj problem nikad nismo imali gdje skoro uvijek najmanje igraca imamo muslimanske vjeroispovjesti (pogledaj nam sad prvih 11 nemaju 3 "naša"),bukvalno su zadnje dvije godine svi prsti upereni u njih zbog ovih drugih razloga i to je ta razlika,ukratko to je fazon da ti se ne duži previše.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:27Nećemo se složiti , psuje se igraču koji nije dijete kluba a ne psuje igraču koji jeste dijete kluba . Relano buraz nema smisla .MortemHz je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:24Njegov izbor, korektnom igraču nemaš šta zamjeriti.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:22
Aha , ja sam mislio da se Tataru prebacuje i psuje jer igra a genocidaše i kako to samo može ... Izvini buraz , do mene je . Stvarno nisam upućen , znači 2014 godine kada je Handžić igrao za Borac tada nisu bili genocidaši ili ?
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 18 jun 2022, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima smisla radi posta iznad gdje sam objasnio šta je jedan a šta drugi igrač radio u dresu Sarajeva, u ovom kontekstu je nebitno ko je dijete kluba.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:27Nećemo se složiti , psuje se igraču koji nije dijete kluba a ne psuje igraču koji jeste dijete kluba . Relano buraz nema smisla .MortemHz je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:24Njegov izbor, korektnom igraču nemaš šta zamjeriti.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:22
Aha , ja sam mislio da se Tataru prebacuje i psuje jer igra a genocidaše i kako to samo može ... Izvini buraz , do mene je . Stvarno nisam upućen , znači 2014 godine kada je Handžić igrao za Borac tada nisu bili genocidaši ili ?
Ovo sad je samo dodatna stvar radi brutalnog namještanja radi Vice i ostalo. Folklor sa tribina će on slušati i to je njegov problem, neću ja.
-
- Kontakt:
Nije . Opet , to nije razlog "ludila" prema Tataru .MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:28A je li Borac te godine krojio sudbinu i radio ovo što radi sad u PLBIHbombaysaphire je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:22Aha , ja sam mislio da se Tataru prebacuje i psuje jer igra a genocidaše i kako to samo može ... Izvini buraz , do mene je . Stvarno nisam upućen , znači 2014 godine kada je Handžić igrao za Borac tada nisu bili genocidaši ili ?MortemHz je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:19
Handžić nikada nije prijetio, cijepao dres, davio akademca, odbijao da trenira i uslovljavao klub poput Tatara. Mislim da porediš njih dvojicu a da nisi upućen šta i kako je bilo. Tatar se psuje otkako je otišao iz Sarajeva i ovdje je nepoželjan. Fenomenalan igrač ali teško smeće od čovjeka. Haris Handžić se dočeka aplauzom nebitno da li je igrao za Borac ili sad nedavno za Radnik.
-
- Kontakt:
Gura se Borac , ali realno sami ste najveći krivci za pad Sarajeva i " izgubljenu" titulu .miky_hz je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:30Drugacije se gleda na Borac sad pod Vicom i Borac prije ,nevezano za Borac ko Borac u smislu nacionalnosti bar mi taj problem nikad nismo imali gdje skoro uvijek najmanje igraca imamo muslimanske vjeroispovjesti (pogledaj nam sad prvih 11 nemaju 3 "naša"),bukvalno su zadnje dvije godine svi prsti upereni u njih zbog ovih drugih razloga i to je ta razlika,ukratko to je fazon da ti se ne duži previše.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:27Nećemo se složiti , psuje se igraču koji nije dijete kluba a ne psuje igraču koji jeste dijete kluba . Relano buraz nema smisla .
100% stoji to što kazes,slažem se.Ali za vid ovog sto si spomenuo oko transfera to je više "problem" i zato se raja upali više sad na Borac nego na prije vrijeme kad je Hare igrao ili bilo ko.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:36Gura se Borac , ali realno sami ste najveći krivci za pad Sarajeva i " izgubljenu" titulu .miky_hz je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:30Drugacije se gleda na Borac sad pod Vicom i Borac prije ,nevezano za Borac ko Borac u smislu nacionalnosti bar mi taj problem nikad nismo imali gdje skoro uvijek najmanje igraca imamo muslimanske vjeroispovjesti (pogledaj nam sad prvih 11 nemaju 3 "naša"),bukvalno su zadnje dvije godine svi prsti upereni u njih zbog ovih drugih razloga i to je ta razlika,ukratko to je fazon da ti se ne duži previše.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:27
Nećemo se složiti , psuje se igraču koji nije dijete kluba a ne psuje igraču koji jeste dijete kluba . Relano buraz nema smisla .
-
- Kontakt:
Za namještanje i Vicu se slažem .MortemHz je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:31Ima smisla radi posta iznad gdje sam objasnio šta je jedan a šta drugi igrač radio u dresu Sarajeva, u ovom kontekstu je nebitno ko je dijete kluba.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:27Nećemo se složiti , psuje se igraču koji nije dijete kluba a ne psuje igraču koji jeste dijete kluba . Relano buraz nema smisla .
Ovo sad je samo dodatna stvar radi brutalnog namještanja radi Vice i ostalo. Folklor sa tribina će on slušati i to je njegov problem, neću ja.
Što se tiče folklora sa tribina , ako je dijete kluba Haris Handžić mogao slušati , zašto bi Tataru bio problem ?
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Combattente87, Redred i 16 gostiju.