Ko je plakao? Lik je samo pokusao iskoristito medicinsko izuzece koje se pojavilp kao opcija...
Sto se stava tice, covjek je glasno i jasno rekao da je spreman zrtvovati sve rekorde i trofeje zarad tog istog stava...

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ko je plakao? Lik je samo pokusao iskoristito medicinsko izuzece koje se pojavilp kao opcija...
Lik se odrekao prilike da bude GOAT svog sporta zbog straha od boce. Tesko je pronaci nekoga da je uradio debilniju stvar.
Mislim sa mijesas pojam "strah" i "princip", ali sta ti znas sta je princip...
Rafa se ne slaže!
Nemoj mu kvariti iluziju o idolu
Ma Novakovom narodu ni međunarodni sudovi nisu uspjeli razbiti iluzije o pojedinim idolima, ne sekiraj se da će im Novak pasti u očima jer laže i petlja.
Nisu ga boljela rebra vec je bilo slomljeno pa je propustio i Miami i MC i Barcelonu. Sta nije jasno?DonRamiz je napisao/la: ↑18 jun 2022, 12:02Najveći folirant u historiji tenisa, kao boli ga noga, boli ga stopalo, bole ga rebra, ne zna da igra noću, ne zna šta da radi, oprašta se od tenisa, ide u penziju, igra poslednji meč na RG,bolovi ovo,povrede ono,injekcije infuzije tablete
I onda počinje meč i naravno nije mu ništa.
Pa stvara mit o sebi, sve regularno, nije zabranjeno malo dramatizirati, ispadas jos veci u ocima casual fanova. Tvoje je hoces li bukvalno shvatiti sve sto kaze. Da moze nekako igrati ocito je.
32-6 odnosno 84%(ako sad pobijedi a vjrv hoce 85%). Samo roger na travi i Rafa na sljaci imaju bolji skor
Eto precizno si ti iskopao sve, ja sam mozda pogledao zadnje 3-4 godine, znam ovako na prvu da je gubio dva zadnja puta na Wimbl jednom od Rogera i prosle godine finale od Novaka i jednom ga je Goffin pobjedio u Halle cini mi se tamo 2019, al ima strasan skor na traviBosniaBoston je napisao/la: ↑18 jun 2022, 15:5532-6 odnosno 84%(ako sad pobijedi a vjrv hoce 85%). Samo roger na travi i Rafa na sljaci imaju bolji skor![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.