Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Reklame za 'porodično okupljanje' im ne smetaju, ali reklame za kurbane im smetaju. Ljudi postavili cijenu kurbana, ako hoćeš kupi, ako nećeš ni ne moraš. I to nekome smeta hahahahah
41:34
Ima ogromno opcija. Najbolja, kupi kurban, zakolji, razdjeli.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 jun 2022, 13:58Ja imam obavezu uplatiti kurban ali ne znam ima li jos sta pored IZ?bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑17 jun 2022, 09:09Jel realno da IZ uplacuje reklame da ljudi kupuju kurban kod njih?![]()
Bukvalno

Onda pogledas ovaj klip i pogledas mnoge koji se vrte po ovim temama i mnoge stvari budu jasnije.
Zadnja izmjena: Federer17, dana/u 17 jun 2022, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
Hahahahahahah kakvi bolesnici jbte, ovo treba liječiti a ne puštati među djecu. Opasniji su od kangala.Federer17 je napisao/la: ↑17 jun 2022, 16:10Bukvalno![]()
Onda pogledas ovaj klip i pogledas mnoge koji se vrte po ovim temama i mnoge stvari budu jasnije.
https://fb.watch/dIhiI1yfT3/
41:34
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sada kada sam prolazio pored Gazproma vidim Hifina i Kopex Sarajlic cisterna. Jel to zafalilo pa sada preko Hife kupuju?
A negdje vidim cijena 3.71 vec, neki Petroli.
A negdje vidim cijena 3.71 vec, neki Petroli.

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Još kad bi bila istina to što Fatmir govori gdje bi nam kraj bio.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- ASD
- Kontakt:
Sve dok ga ne smiju demantovati, to je debelo velikom većinom istina.Unofficialpage je napisao/la: ↑17 jun 2022, 17:18Još kad bi bila istina to što Fatmir govori gdje bi nam kraj bio.![]()
Sve što su do sad radili su sa lažnih stranica neke škrabotine kao da su djeca od 8 godina pisala.
Pa frajer im je iznosio dokumentovano njihove kriminale i prije nego što je policija hapsila, kao što je onaj muftija u Australiji recimo.
Ne ulazim u njegove namjere, jer je tačno da to što on iznosi mu daju ljudi iz islamske zajednice, drugačije se ne bi moglo znati. Ali on iznosi te podatke i proziva Kavazovića, a ovaj ne smije da demantuje, niti on niti njegovi saradnici. Sve što imaju je s lažnih profila napisati, Kavazović je dva puta ranjen u ratu.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 17 jun 2022, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nekad nema smisla pokušavati demantovati jer šta god da objave 90% ljudi će opet na stranu Fatmira stati. Našem narodu nije baš cilj da se zna istina već da se pljuje, nebitno ko, daj samo trača, ovaj lopov, onaj lopov...ASD je napisao/la: ↑17 jun 2022, 17:39Sve dok ga ne smiju demantovati, to je debelo velikom većinom istina.Unofficialpage je napisao/la: ↑17 jun 2022, 17:18Još kad bi bila istina to što Fatmir govori gdje bi nam kraj bio.![]()
Sve što su do sad radili su sa lažnih stranica neke škrabotine kao da su djeca od 8 godina pisala.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- ASD
- Kontakt:
Potvrđeno za ****.ba / Muftija IZ Jasmin ef. Bekrić uhapšen u AustralijiUnofficialpage je napisao/la: ↑17 jun 2022, 17:44Nekad nema smisla pokušavati demantovati jer šta god da objave 90% ljudi će opet na stranu Fatmira stati. Našem narodu nije baš cilj da se zna istina već da se pljuje, nebitno ko, daj samo trača, ovaj lopov, onaj lopov...ASD je napisao/la: ↑17 jun 2022, 17:39Sve dok ga ne smiju demantovati, to je debelo velikom većinom istina.Unofficialpage je napisao/la: ↑17 jun 2022, 17:18
Još kad bi bila istina to što Fatmir govori gdje bi nam kraj bio.![]()
Ovo nisu tračanja.
On dovodi svjedoke, kao u slučaju kad su htjeli prodati mezar u Tuzli, pa se sinovi ili kćerke pobunili, kada se prodavala vakufska imovina ili kada je hodža pretukao suprugu u Hrvatskoj.
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
- Kontakt:
Možda zato što i jesu većinom lopovi ?Unofficialpage je napisao/la: ↑17 jun 2022, 17:44Nekad nema smisla pokušavati demantovati jer šta god da objave 90% ljudi će opet na stranu Fatmira stati. Našem narodu nije baš cilj da se zna istina već da se pljuje, nebitno ko, daj samo trača, ovaj lopov, onaj lopov...ASD je napisao/la: ↑17 jun 2022, 17:39Sve dok ga ne smiju demantovati, to je debelo velikom većinom istina.Unofficialpage je napisao/la: ↑17 jun 2022, 17:18
Još kad bi bila istina to što Fatmir govori gdje bi nam kraj bio.![]()

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma nisu, mada ima kukolja ali nisu većina. Samo je kod nas takva slika predstavljena. Najteže se opravdat, barem 80% onog što Fatmir kaže je neistina, najjači dio pita nekog lika da mu objasni što to je tako i lik mu objasni i on opet za 5 min bil ti meni mogao objasniti što je to tako.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ahahahahah ko onda kad je oficijalna stranica Binga objavila sliku slicne prevare i napisala da ne komentarisu dzaba jer to nije stvarna nagradna igra. Hiljade komentara ispod

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Hoće li uskoro opet kod nas povećanje

Hoće neko kredit da digne na tuđe ime

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- FabioMiretti
- Kontakt:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- ASD
- Kontakt:
Naravno da ima laži ali šta je sa istinom?Unofficialpage je napisao/la: ↑17 jun 2022, 22:23Ma nisu, mada ima kukolja ali nisu većina. Samo je kod nas takva slika predstavljena. Najteže se opravdat, barem 80% onog što Fatmir kaže je neistina, najjači dio pita nekog lika da mu objasni što to je tako i lik mu objasni i on opet za 5 min bil ti meni mogao objasniti što je to tako.![]()
Fatmir je nebitan jer on o ovom hodži iz australije nije tek tako napravio prilog jer su ga mnogi koji žive u Australiji dugo kritikovali.
Ili to što je islamska zajednica htjela uzurpirati mezar u Tuzli. Fatmir je i u toj situaciji nebitan jer imaju svjedoci i sve se vidjelo.
I mislim. Nije on jedini. Imaš i onog Resula Mehnedovića koji isto postavlja dosta pitanja. A nigdje odgovora.
Jedino eto, naprave lažnu stranicu, udare na ličnost i hodže (ne svi) počnu dijeliti jer moraju.
-
- Kontakt:
Letovi za Istanbul
Sarajevo - 27 sedmičnih letova
Beograd - 32 sedmična leta
Srbi u Tursku uskoro će moći sa ličnom kartom , kao i Turci u Srbiju .
Kaže Bakir da je Turska naša matica , za Erdogana kaže da je Alija u njemu je prepoznao budućeg jakog lidera i ostavio mu u amanet brigu za BiH. Ja mislim da Erdogan itekako dobro nosi taj amanet .
Sarajevo - 27 sedmičnih letova
Beograd - 32 sedmična leta
Srbi u Tursku uskoro će moći sa ličnom kartom , kao i Turci u Srbiju .
Kaže Bakir da je Turska naša matica , za Erdogana kaže da je Alija u njemu je prepoznao budućeg jakog lidera i ostavio mu u amanet brigu za BiH. Ja mislim da Erdogan itekako dobro nosi taj amanet .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ma goni vise i tursku pardon turkiye
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.